ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


dtm
Barefoot Wine
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
Pieni Taivas Tilitoimisto
Tilitoimisto niin pienille kuin keskisuurillekin yrityksille.

Keskustelu > Yhteiskunta & politiikka > Perussuomalaiset kaappihomot

  Ohjeet
KeskustelutAlueet
  Lisää viesti

Homopallero kirjoitti: "Ohhoh, tulipas keskustelu. Mietin vain tuota asioiden tärkeysjärjestystä. Itselleni on ainakin tärkeää, että laki kohtelee minua samalla tavalla kuin heteroa. Järkevä maahanmuuttopolitiikka jne. on toki tärkeää, mutta ne eivät aja ihmisoikeuksieni edelle. Vaikka olisinkin "maahanmuuttokriittinen" tai euroskeptikko, en silti voisi kannattaa puoluetta, joka kieltäytyy tunnustamasta minun yhtäläistä oikeuttani olla täysivaltaisena olemassa tässä yhteiskunnassa. En edes vaikken pitäisi avioliittoa tai adoptio-oikeutta henkilökohtaisesti tärkeänä. Pääasia on, ettei heteroissa ole mitään sellaista, joka tekisi heistä automaattisesti kaltaisiani parempia aviopareja tai vanhempia ja lain pitää tunnustaa se. Ja ihan sama vaikka se saisi minut vaikuttamaan joidenkin silmissä joltain narsistilta."

Et ole kirjautuneena sivustolle, joten joudut erikseen vahvistamaan kirjoittamasi viestin. Rekisteröimällä kerran nimimerkkisi Sinun ei enää tarvitse vahvistaa lähettämääsi viestiä, vaan riittää että olet kirjautuneena tunnuksellasi. Tunnuksesi voit rekisteröidä ilmaiseksi osoitteessa oma.ranneliike.net.

Nimi:
eMail:
  » Jätä "E-mail"-kohta tyhjäksi, jos et halua kertoa osoitettasi.
» Rekisteröityneiden käyttäjien sähköpostiosoitteet näkyvät vain profiilissa.
Viesti:
Vahvistus:   1) Lue keskustelualueen käyttöehdot ja säännöt...
Olen lukenut keskustelualueen käyttöehdot & säännöt ja hyväksynyt ne.

  2) Valitse tapa viestin lähettäjän tarkistamiseen...
GSM/eMail PIN #
  Jos sinulta ei ole PIN-koodia, voit tilata sen tästä!

Keskustelu on tarkoitettu seksuaalivähemmistöihin kuuluville - ja heidän ystävilleen. Viestin on oltava asialliseen sävyyn kirjoitettu. Viestin kirjoittaja sitoutuu vastaamaan viestinsä sisällöstä henkilökohtaisesti. Vakavissa rikkomuksissa voidaan selvittää, miltä tietokoneelta ja milloin viesti on lähetetty. Kontakti- tai seuranhakuilmoitusten jättäminen on kielletty.

AlueetKeskustelutOhjeet
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy