Barefoot Wine
ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


dtm
Barefoot Wine
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
City-Klinikka
Plastiikkakirurginen klinikka keskellä Helsinkiä.Täyteaine ja muut pistoshoidot, kasvojen alueen operaatiot, rasvaimu BodyTite menetelmällä ja intiimikirurgiaa sekä miehille että naisille.Turvallisesti ja luotettavasti.Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

Keskustelu > Yhteiskunta & politiikka > Perussuomalaiset kaappihomot

  Ohjeet
KeskustelutAlueet
  Lisää viesti

Riquman1990 kirjoitti: "Setalaisten on näköjään vaikee hyväksyy, et kaikki ei ajattele niinku ne. Joillekin homoille EU-, maahanmuutto-, työllisyys-, talous- yms. on tärkeempii ku yks kuppanen avioliitto-oikeus. Pitää kuitenkin muistaa, et Vihreet ja Vasurit kannattaa Suomeen maahanmuuttoo sellasista homofobiamaista, joissa homoi ei oo virallisesti edes olemassa ja homoseksin harrastaminen on kiellettyy jopa kuolemanrangaistuksen uhalla.

Ja mihin muuten homot tarvii omaa EU-kriittistä puoluetta? Kukin äänestää arvojensa mukaan ja moni homo tuntuu kannattavan esim. Kokoomusta, joka sekään ei oo varsinaisesti mikään homojen oikeuksien äänekkäin äänitorvi. Miks äänestää Vihreitä tai Vasureita pelkän homouden takii, jos ei muuten koe itteensä ympäristö- tai mielipidefasistiks tai minkään sortin kommunistiks? Ja miks myöskään äänestää Demareita, jos ei tunne itteensä myöskään erityisen työväenluokkaseks karvaperseduunariks? Tai Kokkareita, jos ei kannata EU-vetosta riistokapitalismii tai satu oleen kultalusikka hanurissa syntyny poroporvari, joka mälläilee isukin rahoilla? Missä muuten on se Kokoomuksen peräänkuuluttama "vastuullinen markkinatalous", jos raha-asiansa sössineitä kansakuntii tai niille rahaa lainanneita pankkei pitää verovaroista tukee? Vastuun kantoo on nimenomaan se, et ei vieritetä sitä muille.

P.S. Ja toi HKS:n kirjotus on taas pelkkää nyyhkimistä siitä, miten ilman EU:ta ei ois edistystä ja homoi sorrettas joka puolella. Eiköhän Itä-Euroopassa (ja muuallakin) oo isompiikin huolenaiheita ku pienen pieni kuppanen marginaalivähemmistö nimeltä homot.

Ja miten joku voi vielä väittää, et euro ois tuonu Euroopan talouteen nimenomaan vakautta? Asiantuntijakin (jolla sentään on vähän enemmän pätevyyttä ku Tampereen pojalla) on sitä mieltä, et euro on opäonnistunu projekti:

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/12/professori_euro_on_ollut_epaonnistunut_projekti_3092574.html

Ja huonot uutiset ei lopu tähän:

http://yle.fi/uutiset/teemat/velkakriisi/2012/03/euroryhma_hyvaksyi_kreikan_toisen_tukipaketin_3327343.html

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2012/03/italia_paatyi_taantumaan_3325732.html?origin=rss

EU on menestarina. Vai miten se nyt oli? Homojen oikeudet on tosiaan nyt eurooppalaisilla päällimmäisenä mielessä. Vai miten se nyt taas menikään? Toista yhtä itsekästä ryhmää ei taida tosiaan olla ku homot:

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/03/espanjalaiskaupungit_tayttyvat_uudistusten_vastustajista_3323879.html?origin=rss"

Et ole kirjautuneena sivustolle, joten joudut erikseen vahvistamaan kirjoittamasi viestin. Rekisteröimällä kerran nimimerkkisi Sinun ei enää tarvitse vahvistaa lähettämääsi viestiä, vaan riittää että olet kirjautuneena tunnuksellasi. Tunnuksesi voit rekisteröidä ilmaiseksi osoitteessa oma.ranneliike.net.

Nimi:
eMail:
  » Jätä "E-mail"-kohta tyhjäksi, jos et halua kertoa osoitettasi.
» Rekisteröityneiden käyttäjien sähköpostiosoitteet näkyvät vain profiilissa.
Viesti:
Vahvistus:   1) Lue keskustelualueen käyttöehdot ja säännöt...
Olen lukenut keskustelualueen käyttöehdot & säännöt ja hyväksynyt ne.

  2) Valitse tapa viestin lähettäjän tarkistamiseen...
GSM/eMail PIN #
  Jos sinulta ei ole PIN-koodia, voit tilata sen tästä!

Keskustelu on tarkoitettu seksuaalivähemmistöihin kuuluville - ja heidän ystävilleen. Viestin on oltava asialliseen sävyyn kirjoitettu. Viestin kirjoittaja sitoutuu vastaamaan viestinsä sisällöstä henkilökohtaisesti. Vakavissa rikkomuksissa voidaan selvittää, miltä tietokoneelta ja milloin viesti on lähetetty. Kontakti- tai seuranhakuilmoitusten jättäminen on kielletty.

AlueetKeskustelutOhjeet
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy