ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


lepakkolaakso.net
kimmoliisa.net

Kulmakahvio
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.miestenkesken.fi
Palveluoppaassa mukana
Decoart sisustustaulut
Decoart on käsintehtyihin sisustustauluihin erikoistunut myymälä ja nettikauppa. Paljon kokoja, värejä ja aiheita, enimmäkseen abstraktia käyttötaidetta. Öljyväritöitä alkaen 60 e. Tervetuloa katsomaan sopivia vaihtoehtoja satojen taulujen valikoimasta!

Keskustelu > Yhteiskunta & politiikka > Perussuomalaiset kaappihomot

  Ohjeet
KeskustelutAlueet
  Lisää viesti

hks kirjoitti: "Aluksi kiitokset hyvistä ja piristävistä kommenteista.
Naputtelin vielä oman käsitykseni, vaikka aluksi ajattelin, että antaa olla.
---
Perussuomalaisten ajatusmaailma kuulostaa erikoiselta, etten sanoisi kummalliselta. Ovat siis ”tavallisen ihmisen asialla”, mutta tavallisuuteen eivät kuulu homot ja meidän oikeutemme. Onneksi on ollut ja on edelleen homoja ja lesboja, jotka ovat vuosikymmenien työn tuloksena saaneet näinkin paljon oikeuksia meille hankituksi, ihan avoimesti.
---
Meidän onneksemme EU on olemassa. Ilman sitä Viron, Liettuan, Latvian, Bulgarian, Romanian ja monen muun maan lainsäädännöissä ei olisi tasa-arvolakeja eikä viharikoslakeja. Ulkopuoliset maat kuten Serbia, Kosovo, Bosnia, Montenegro ja Kroatia muuttavat lakejaan tällä hetkellä vastaamaan EU:n tasa-arvosäädöksiä. Ilman unionia Eurooppa olisi pienten maiden sekava taistelutanner, jossa homojen ääni ei kuuluisi ja oikeuksia olisi nykyistä paljon vähemmän.
Euroopan unionin perusoikeuskirjan tasa-arvoa käsittelevään lukuun kuuluvassa 21. artiklassa kielletään sukupuoliseen suuntautumiseen perustuva syrjintä. Jäsenvaltioiden on hyväksyttävä perusoikeuskirja ja noudatettava sen määräyksiä. Perusoikeudet mahdollistavat myös tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ajavien järjestöjen vapaan toiminnan ja yhteiskunnan tuen.

Yhteisvaluutta euro puolestaan on tuonut vakautta ja vaurautta euromaihin (17). Sen lisäksi 23 ulkopuoliseen maahan, joiden valuutta on euroon sidottu. Näistä 5 käyttää euroa myös valuuttanaan, vaikka eivät siis euroalueeseen kuulukaan. Eurosta luopuminen romahduttaisi Euroopan ja lisäksi lukuisia kehitysmaita, sillä euron osuus kehitysmaiden valuuttavarannoista oli muutama vuosi sitten 35 %, nyt paljon suurempi.
---
Persuhomot siis haluavat toimia puolueessa, joka ei aja tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta vaan vastustaa kaikenlaista edistystä, ja joka on tuonut uskontopohjaisen/natsimaisen homofobiansa julki lukuisissa yhteyksissä.
Niin, onhan ollut orjia ja mustia, jotka eivät halunneet vapautta ja oikeuksia, naisten äänioikeutta vastustaneita naisia ja nyky-Amerikassa on republikaanihomoja, jotka kampanjoivat ensin Michele Bachmannin puolesta ja nyt Rick Santorumin. Persuhomot kuuluvat mielestäni samaan itseään halveksivien joukkoon."

Et ole kirjautuneena sivustolle, joten joudut erikseen vahvistamaan kirjoittamasi viestin. Rekisteröimällä kerran nimimerkkisi Sinun ei enää tarvitse vahvistaa lähettämääsi viestiä, vaan riittää että olet kirjautuneena tunnuksellasi. Tunnuksesi voit rekisteröidä ilmaiseksi osoitteessa oma.ranneliike.net.

Nimi:
eMail:
  » Jätä "E-mail"-kohta tyhjäksi, jos et halua kertoa osoitettasi.
» Rekisteröityneiden käyttäjien sähköpostiosoitteet näkyvät vain profiilissa.
Viesti:
Vahvistus:   1) Lue keskustelualueen käyttöehdot ja säännöt...
Olen lukenut keskustelualueen käyttöehdot & säännöt ja hyväksynyt ne.

  2) Valitse tapa viestin lähettäjän tarkistamiseen...
GSM/eMail PIN #
  Jos sinulta ei ole PIN-koodia, voit tilata sen tästä!

Keskustelu on tarkoitettu seksuaalivähemmistöihin kuuluville - ja heidän ystävilleen. Viestin on oltava asialliseen sävyyn kirjoitettu. Viestin kirjoittaja sitoutuu vastaamaan viestinsä sisällöstä henkilökohtaisesti. Vakavissa rikkomuksissa voidaan selvittää, miltä tietokoneelta ja milloin viesti on lähetetty. Kontakti- tai seuranhakuilmoitusten jättäminen on kielletty.

AlueetKeskustelutOhjeet
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2015 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot