ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net

Verkkopalvelu ranneliike.net on "homokansan yhdistävä tekijä" - tietolähde, keskustelufoorumi ja kohtauspaikka. Sivusto on vapaaehtoisvoimin rakennettu ja ylläpidetty palvelu erityisesti sateenkaarikansan osaksi itsensä kokeville suomalaisille.

Ranneliike.netin toiminnalla ei ole kaupallisia päämääriä, mutta sen toimintaa rahoitetaan mm. mainonstilaa myymällä. Selkänojana on yhdistys Sateenkaariyhteisöt ry yhdistysrekisterinumero 187.159.

Ranneliike.netin toimintaan on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Ranneliike.netin sivuilla julkaistut kirjoitukset tai muu materiaali eivät välttämättä edusta sen taustayhdistyksen kantaa, vaan ranneliike.net tarjoaa kanavan monenlaisille mielipiteille, käsityksille ja myös luovalle työlle. Erilaisten näkemysten esittämisen mahdollistaminen on yksi Sateenkaariyhteisöt ry:n tehtävistä, ja ranneliike.net toteuttaa sitä tehtävää.

Ranneliike.netin sivuilla vierailee viikoittain noin 10 000 eri ihmistä, moni heistä useamman kerran viikossa.

Linkkejä sivuston sisältöön: Sivuston sisältö on koottu vasemman reunan valikossa esitettyjen kokonaisuuksien alle. Lisäksi hakukone auttaa etsimään tietoa sivustolta antamiesi sanojen perusteella.

Tietoa ranneliike.netistä ja sen taustayhdistyksestäMistä nimi "ranneliike.net"?

Kuulostaa hassulta... Tavallaan se on huumoria, tavallaan totisinta totta... Stereotypiat ovat aina totta, joten pakko se on uskoa. Tätä seuraavaa ei sitten kannata ottaa ihan vakavasti:

Kaikkihan me tiedämme, että kaikki homot ovat neitimäisiä ja että homot heiluttelevat rannettaan neitimäisesti kaikissa tilanteissa. Ranneliikkeen käyttöön yhdistetään tietysti myös *nasaali homoääni* ja homoäänellä lausuttu sana "vallan". Siinä taustoja saitin nimelle "ranneliike.net". Tai no. Ilman kunnon ranneliikettä jää myös ilmaveivi onnistumatta.

Tässä eräänlainen ohje ranneliikkeen tekemiseen:


   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy