ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Proud Optiikka
Proud Optiikka on yksityinen ja palveleva optikkoliike Helsingin Ullanlinnassa. Laadukkaiden tuotemerkkien lisäksi saat meiltä aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Kehysmallistostamme löytyvät mm. merkit Tom Ford, Saint Laurent Paris.
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
homohistorian merkkipäiviä linkit kaikki artikkelit

Homohistorian merkkipäiviä kuluvalla viikolla

Mitä homohistoriaan vaikuttanutta tapahtui näinä päivinä? Mitkä ja ketkä ovat muistamisen arvoisia tapahtumia ja henkilöitä? Sivun alaosasta pääset tutustumaan haluamaasi päivään.

20. helmikuuta

  • 1994: Englantilainen elokuvaohjaaja ja taitelilija Derek Jarman kuoli Lontoossa. Hän toimi 1970-luvulla homoliikeessä ja myöhemmin ACT UPissa. Yksi hänen tunnetuimmista elokuvistaan on Sebastian. Hän syntyi Nothwoodissa 31.1.1942.
  • 2015: Tasavallan presidentti vahvisti avioliittolain muutoksen. Suomen eduskunnan 12.12.2014 hyväksymän lakimuutoksen myötä samaa sukupuolta olevat parit voivat solmia avioliiton 1.3.2017 lähtien.


21. helmikuuta

  • 2012: 76 kansanedustajan allekirjoittama lakialoite tasa-arvoisesta avioliittolaista eduskunnan lähetekeskustelussa.


22. helmikuuta

  • 1987: Andy Warhol kuoli.


23. helmikuuta24. helmikuuta

  • 1956: Amerikkalainen filosofi ja feminismin teoreetikko Judith Butler syntyi Ohiossa. Läpimurtoteoksenaan pidetään teosta Gender Trouble (Hankala sukupuoli). Butler on kertonut olevansa lesbo ja feministi.


25. helmikuuta26. helmikuuta» vihjaa merkkipäivästä palautesivun kautta

tammi helmi maalis huhti touko kesä heinä elo syys loka marras joulu     tämä viikko
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy