ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: hölmö pieni elämäni

Sivu 1 / 2 Blogia pitää hymytyttö

-
Kirjoitettu: 15.12.2008, 21:08:40
Huihaih, miten tää syksy on muka menny niin nopeaa että kohta on jo joulu? Hullua sanoisinko. Kohta sitä ollaan taas reissussa Helsinkiin ja Hyvinkäälle. Ja pian sitten takas täälläkin. Pitäis ostaa junaliput ja noin, mahdankohan päästä enää edes reissuun, Enkohän, eiköhän se liikenne ole kuitenkin suurempaa tänne suuntaan kun etelään.
Joulun jälkeen pitäs taas mennä harjotteluun ja näyttöön. Vaikka se edellinenkin meni mitä parhaimmin niin jotenkin nyt on sellanen fiilis et tuo tuleva ei mee. Tuntuu ihan siltä kun ei olis oppinu mitään ja noin. Numeroitakaan ei oo kursseista tullu ja en oo ees varma oonko päässy niistä läpi, kiva :D
Muuten kuuluu aivan hyvää. Systerin pikku pojan nimeks tuli Emil Alexander ja tänään just näin siitä uusia kuvia ja se on syötävän suloinen. Siis nappaan sen mukaani lomalta. Mutta joo, nyt kun muistaa vielä niin vois ostaa ne liput, palailemme.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 25.08.2008, 16:21:04
Heissan taas!

Siitä onkin varmaan kuukausi kun oon viimeeks bloggaillu. No mitäpä tänne sen ihmeempiä. Paitti et musta on taas tullu täti, systeri sai pienen pojan parisen viikkoa sitten. Ja nyt pika ristiäiset on viikonloppuna jotta amerikan serkkukin pääsee matkaan mukaan, niin helsinkiin kohti nokka loppu viikosta, joko torstaina tai perjantaina, katellaan. Toinen uutuus on se et nyt ollaan pupun kanssa työharjoittelussa. Huihai. Paljon on oppinu kaikkea uutta ja päässy tekemään mielenkiintoisia asioita mutta jotenki tuo ei ehkä vaan nappaa. Se duunipaikka missä olin kesällä oli paljon paljon mukavampi. Johtuu varmaan ihmisistä ehkäpä. Tai johtuukin. Vaikka se kesäduunipaikka oli vanhanaikainen ja jotenkin vähän sellainen kakkosluokan ulkokuorinen niin silti siellä oli mukavampaa. Nyt uutuutta kiiltävät asiat ja esineet tuolla harjoittelussa niin ei ne vaan vedä vertoja, jännä homma. No harjoittelua vielä pari viikkoa jäljellä, kai se tästä. Nyt kyllä väsyttäis, oikeasti. Mut kohta pitää lähteä kaupungille pupun äidin kanssa. Ihan kiva mut päikkärit olis ehkä kivemmat :D Mutta joo, palailemme.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 20.07.2008, 13:43:39
Sunnuntai, vielä on kaksi viikkoa lomaa jäljellä ja niistä pupu on töissä reilun viikon, huihai. Ensi sunnuntaikin menee yksin kun pupu on taas iltavuorossa niinkuin tänäänkin, oivoi. No saapahan ainakin sitä kauan kaivattua omaa aikakin. Tänään mun tekis mieli leipoa jotain mutta yhtään ai huvittais kyllä siivota niitä jälkiä sen jälkee. Jotenkin meikä onnistuu aina käyttämään kaikkia mahdollisia välineitä mitä vaan voi kuvitella käyttävänsä, huh. Toinen tehtävä jota oon itelleni pohtinu niin on kirjoittaa pidempääkin pidempi maili eräälle kaverille tuonne lontoon syövereihin. Hassua että moneen moneen vuoteen ei olla vietetty about yhtä ilaa pidempää aikaa yhdessä kun aina on ollu jotein häslinkiä puolin jos toisinkin, mutta silti se on yksi minun parhaista kavereista. Silloin kun M asui tuossa itä naapurissa ja olimme molemmat teinejä, niin ei menny päivääkään kun ei toisille kirjoittanu tavallista kirjettä. Ja kirjeet oli aina vähintään kuuden sivun mittaisia molemmin puolin kirjoitettu, huihai. Enää yhteydenpito ei ole noin intensiivistä, mutta se sama tunne on säilyny mikä oli silloin vuosia vuosia sitten. Jokaisella pitäisi olla vähintään yksi sellainen kaveri joka on aina siinä lähellä vaikkei oikeasti olisikaan.

Käytiin muuten pupun kanssa kattomassa Mamma Mia. Ennen leffaa mietin että kuinka kun Abba kiintiö tulee täyteen ja revin hiuksiani, mutta eih, päinvastoin mulla alkoi laulattaa mukana, hihih. Leffan jälkeen aloin miettimään, että mä kaipaan elämääni komeita miehiä, siis oikeasti. Mun isä oli nuorempana tosi komea, ainakin sen aikaisilla mittapuilla ja vanhetessaankin se pysyi ikäisekseen hyvän näköisenä. Ja sitten kun mietin et isä on kuollu ja mun elämässä ei oo ketään sellaista miestä jota voisi kutsua komeaksi. Siskon mies ja on aivan hauskan näköinen mies, mutta mä muistan aina kun näin sen joskus vuosia vuosia sitten ensi kerran, niin se näytti mun silmiin aivan narkkarilta. Mutta se vaan johtuu sen silmistä, jotka on tosi isot ja sellaiset uneliaat, samat silmät on nyt siskon vanhimmalla lapsella ja tekee siitä nätin tytön. Mutta ne miehet, toki pupun suvusta löytyy miehiä ja paljon löytyykin, mutta komeiksi voisin kutsua ehkä kahta, ainakin sillä mittapuulla mitä mä nyt mietin. Toki komea voi olla monella tapaa, mutta mä haen tässä nyt sellaista vanhan ajan komeutta. Mun veli.. No se on aivan faijan näköinen että kai sitä voisi komeaksi haukkua, mutta kun ei olla kauhean läheisiä, niin se siitä. Oon aina pitäny itteäni enemmän äidin näköisenä ja siskoni näköisenä, mutta vähän aika sitten kun pupun äiti oli kylässä ja tahtoi kattoa valokuvia, niin se sanoi heti, että sisko näyttää aivan äidiltä ja mä olen tullu aivan isään. Se pani mut miettimään taas kerran.Toki mä osaan eritellä itessäni piirteitä jotka on selvästi äidiltä ja mitkä on isältä, mutta kasvot? Siinä kohtaa mulla tulee ongelma. Oon meinaan sen reilu 20 vuotta ajatellu näyttäväni aivan äidiltä mut nyt sit... No joinakin hetkinä, joillakin ilmeillä näytän aivan isältä, mutta jotenkin se ei vaan iskostu mun päähän. Varsinkin kun mussa ja mun veljessä ei ole mitään samaa. Noh, samapa tuo, jokainen kuitenkin näkee ihmiset aina eri tavalla ja kiinnittää eri asioihin huomiota, jotenkin tuskinpa sillä loppujen lopuksi on väliä kummalta mäkin näytän.
Kommentit (1)

Loman kertausta
Kirjoitettu: 17.07.2008, 19:33:09
Hui kamala, katoin juuri et viimeeks oon blogannu ennen jussia, mahotonta. No jussi meni pohjoisessa pupun porukoiden luona. Siellä pari päivää vaaran päällä nauttien hyvästä seurasta ja kylmistä juotavista. Jussin jälkeen olikin vika työviikko ja se sujuin hyvin, niin hyvin että mun nimi on nyt ensimäisenä kun keikkalaisia soitetaan, ovatkin jo soittaneet paristi mutta aina ollut jotain muuta, huihai.

Heinäkuun alussa oli sitten pupun kummitytön vanhempien häät, niitä ressatessa meni eka loma viikko ja kaikki menikin sit vallan mainiosti. Ostin uuden mekon ja pidinkin sitä yllättävän vaivattomasti ja niin, oli kyllä hurjan mukavat häät. Niistä sitten takaisin pohjoiseen toiseksi loma viikoksi. Siellä normaalia häröilyä ja pientä maalaus hommaa. Maalattiin pupun kanssa sellainen grillikatos ja jopa minä sain jotain aikaiseksi. Ja kovin meitä kehuttiin, hyvähyvä.

Takaisin tänne ouluun sitten viime perjantaina, käytiin pupun, pupun äidin ja hänen työkaverinsa kanssa erotiikkamessuilla ja huihai. Toiset minulle ja jotenkin must tuntuu että ne on aina samanlaisia. No mitäpä sen aiheen ympärillä muutakaan voisi olla. Lauantaina sain sitten vieraan helsingistä ja vajaa viikko sitten turisteltu hyvällä omalla tunnolla täällä minun nykyisessä kotikaupungissa. Jotenkin sitä on jo niin kotiutunu tänne, että kun tulee joku vieras käymään niin aina löytää jotain uutta tästäkin paikasta. Ilmat vaan olis voinu olla ehkä pikkasen aseuraavaurinkoisemmat, mikä siinä onkin että aamuisin ja päivisin on pilvistä ja illalla paistaa sitten aurinko, jeejee. Ja tänään sitten paistoi jo heti aamusta, haha. No eilen sitten saatoin J:n lentoasemalle ja ei edes ollu kauhean hirveetä. Kai se oli helpompaa nyt kun tietää että pian sitä on ite etelessä ja sit taas näkee.

Huihai, nyt kyllä pitäis ottaa itteään niskasta kiinni, sitä on niin paljon tullu juhlittua, että joka paikka on turvoksissa, siis oikeesti. No jos sitä nyt olis siististi ja seuraavan kerran vaikka sitten Qstockissa vähän naukkailis, eihän siihenkään oo enää kun reilu viikko, huihai. Mut jooh, oon addiktoitunu facebookissa johonkin ihme kuuluisuus peliin niin taidankin mennä sen kanssa taas säheltää, huihai, palailemme.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 18.06.2008, 20:15:15
Jopas se aika juoksee, juhannuskin on ihan tuossa kulman takana, hullua. Huomenna pitäis varmaan matkata vielä pohjoisemmaksi pupun kotiin. Ei oikein huvittais, mutta vissiin se on pakko mennä, oivoi. Alku kesä on menny mainiosti. Uusia ihmisiä ilmestyny jostain minunkin elämään ja töissä sujuu varsin mallikaasti. Kovin on tullu kiitosta ja kyselyjä josko tahtoisin keikkaa alkaa heittämään. Niinpä, tuohon mie pyrinkin, hih. Pupulla kanssa on sujunut sen duunit hyvin. Ja se menee heti heinäkuussa takaisin töihin jotain sijaisuutta tekemään. Se tykkää niin, että tahtoo tuolta eläkeviran sitten joskus, hih. Sain äsken kaverilta viestin, oli nähny päiväunta minusta, oltiin oltu treffeillä. Kuulema niin kiva uni, että vieläkin aivan hymyilyttää. Hihih, aivan hyvä noin. Heinäkuu saisi tulla jo, pääsisi lomailemaan ja noin. Saisin myös vieraan tänne minun tykö ja pääsisin itse etelään kavereita ja perhettä moikkaamaan, huippua, en malta odottaa.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 04.06.2008, 21:47:32
Huihai, viikko on jo puolessa. Maanantaina aloitin uuden työn, kesätyön. Näin kolmen päivän jälkeen voin kertoa, että se on juuri sitä mitä olin kuvitellukin. Ehkäpä juuri sitä mitä tulevaisuudessa tahdon tehdä, mutta paikka voisi vaan olla eri. Ei siinä tuossa minun nykyisessäkään paikassa sinällään vikaa ole, mutta ehkä kuitenkin joku pienempi paikka voisi olla kivempi. Mutta katellaan. Työntekijät kuitenkin on mukavia ja alun hämmennyksen jälkeen kaikille on suunilleen selvinnyt mitä miekin siellä teen, hihi. Eihän tuo ole kun kesäkuun homma ja kovasti tässä lomaakin jo odotan. Pupulla on lomaa ollu tämä viikko ja maanantaina alkaa duunit. Se on jo mukavan maitokahvin värinen ja pikkasen kirpasee kun itekin tahtois vapailla olla, no heinäkuussa sitten.
Mitäs muuta, tälläisella ihanalla opiskelijan budjetilla on valitettavasti joutunu perumaan yhden mökkireissun ja yhdet polttarit tältä kuulta. Tosin ne polttarit ei sinänsä haittaa, kun teemme kuitenkin osamme lastenvaihteina siltä viikonlopulta. Heinäkuussa tämäkin tyttö pääsee sitten ihka ensi kertaa häihin! Huippua. Ristiäisiä ja rippijuhlia on kyllä käyty ja hautajaisiakin on ollu aivan liikaa, mutta nuo häät, eieieiei tälle tytölle ole vielä tullut eteen, mutta nytpäs tulee, jei!
Hiljalleen on numeroitakin tippunu viimeisistä kokeista. No joo, osa on menny vallan mainiosti mut jostain syystä viimeisenä päivän olleet kaksi tenttiä meni mun osalta vallaan päin muuta, läpi kuitenkin joten mitäs tässä valittamaan. Syksyllä sitten harjoitteluun heti elokuussa ja silleen, pikkasen jo jännittää, mutta onneksi tuon kesätyön kautta saa jo maistiaisia siitäkin, hihi. Mutta nyt, pullat paistuu uunissa ja minun jo kovasti tekee niitä mieli, joten karkaanpan keittiöön.
Lämpimiä päiviä lomailijoille!
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 21.05.2008, 18:17:42
Voi jumpe. Katoin juuri päivän lehtiä. Oli sinne päässy mun vanha koulu ja ei ehkä ihan positiivisimmalla uutisella. Jopas jotakin. Ei vaan minun aikana kukaan menny putoilemaan ikkunoista, pulppetteja kyllä heiteltiin mutta ei sen ihmeempiä. Niin ne ajat muuttuu, huihai. Minusta tuli laiska tänään. Piti mennä potkii palloa tai edes uimaan mutta enpäs jaksanu tehdä kumpaakaan. Sen sijaan maksoin laskuja ja nyt tässä pohditaan, että millä sitä eläilis kesäkuun, oivoi. Ulkona sen sijaan paistaa aurinko pitkästä pitkästä aikaa, huippua. Koulussa tänään ja eilen ryhmätöiden esittelyä ja varsinkin tänään saatiin kuulla, et paras esitys meidän poppoolla koko ryhmästä. Aika mukavaa oli tuo kuulla. Hihih. Enää olis muuten ens viikko koulua ja sit kesäloma. Tai no heti toinen päivä alkaa kesäduunit ja heinäkuu sit lomaa, mut joo. Jospa se sitten heinäkuussa olis se kesäkin jo! Huihai, menin lupaamaan systerille että soittaisin mun velipuolle kun kuultiin että mun täti on jossakin hoivakodissa kun sen alzheimerin tauti on menny niin pahaksi. Jännä, siitä ei ole aikaa paljoa yhtään kun viimeeksi nähtiin se pieni 80 mummeli ja nyt se on jo niin huonossa kunnossa ettei kotona selviä. Tosin se alamäki alkoi sen jälkeen kun sen mies joutui sairaalaan oman alzheimerinsa takia. Oli saanu jonkun kohtauksen ja enää ei lupailla paljoa aikaa. Siitä alkoi se tädin alamäki. Voivoi, mutta nyt sit pitäis soittaa veljelle ja se on pikkasen vaikeeta. Ei oikein koskaan olla oltu mitenkään läheisiä kun meillä on niin suuri ikäero ja sitten se että se on asunu koko mun lapsuuden ulkomailla ja sit teininä kun enemmän sen kanssa ollu tekemisissä niin ei vaan oo muodostunut sellaista kunnollista suhdetta. Sillä on mua vuoden nuorempi tyttö jonka kanssa suhde on about samanlainen mut joo. Miten vaan. Pitäis vaan ottaa niskasta kiinni itteään ja soittaa. Hui.
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 18.05.2008, 21:33:12
Dodiih, taas on yksi vuosi tullut lisää tähänkin mittariin. Perjantaina oli virallinen päivä, mutta lauantaina oli juhlat. Sain aivan täytekakkua ja sen semmoista pupulta. Vieraita tuli ja lahjojakin. Pupulta tuli kyllä ihanimmat korvikset ikinä, sellaiset hienot tähdet, hihih. Ja perjantaina nopsaan kun käytiin kaupoissa, niin bongasin ja ostin itelleni nahkatakin. Sellaisen mistä olen haaveillut pitkään, jeij! Yhden tehtävänkin sain tehtyä kouluun ja huomenna pitäisi tehdä vielä yksi. Sitten on tulevan viikon tehtävät tehtynä ja neljä jää viimeiseille viikolle. Huh. Jos ei meille takatalvi ole tullut niin ainakin melkein. Vapun ihanat ilmat on enää pelkkää unta ja jännityksellä odotan et josko sitä kesää edes tulee tänne. Voi juma, tää darrapeikko kaipaa nyt kyllä vaakatasoa, palailemma.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 13.05.2008, 20:52:10
Huihai, onpa ollu päivä. Koulussa kaiken maailman harjoituksia aamulla ja iltapäivä kulu luokan kanss kierrellen erilaisia hoivakoteja ympäri kaupunkia. Neljältä sitten uimaan ja vahingossa eksyminen vesijumppaan ja sieltä sitten suoraan pesistä pelaamaan. Huh, ehkä turhan paljon aktiviteettia mulle yhteen päivään, alkaa jo tuntumaan kropassa. Nyt sitten ilta vierähtäny koulu juttuja tehdessä ja niin. Onneks enää kaksi ja puoli viikkoa jälkellä. Ihanaa. Juma, mulla on perjantaina synttärit ja nyt pitäisi kai siihen keksi jotain hommailemista. No kai sitä jotain keksii. Nyt kyllä mun omatunto kolkuttaa et pupu on jääny vähemmälle huomiolle tänään, joten karkaanpa sen luo.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 08.05.2008, 20:27:23 (Muokattu: 08.05.2008, 20:27:35)
Huhhahhei. Huomenna on jo perjantai, ihanata. Ollu jotenkin loppumaton tämä viikko, mut pian jo viikonloppu! Lauantaina on synttärit pupun kummitytöllä joten herkkuja tiedossa, hui. Sunnuntai kuuluukin sitten varmaan koulujuttuja tehdessä, pöh. Huihai, olen käynyt nyt kahdesti uimassa. Ensin koulun altaalla, mutta kun se on niin huonosti käytössä ja aina pahaan aikaan vapaa, niin se varmaan jääkin tuohon kertaan. Ja tänään kävin sitten tutustumassa meidän paikalliseen halliin. Siihen suurempaan niistä. Olihan se kokemus. En oikein tiedä oliko se positiivinen sellainen. Hmm.. no väkeä riitti kyllä, ja kilpauimareita riitti sitäkin enempi, ja sit sellaisia pieniä ja kaikista pienempiäkin riitti. Huh. Tälläisena ensikertalaisena olin pää pyörällä kaikista maailman altaista ja noin, mut olihan se taas mukavaa. Ostin sellaisen kuntokortin joka on voimassa kesäkuun loppuun, ja kertoja uimaan on rajaton määrä. Et nyt sit pitäisi ahkerasti käydä uimassa, et kaikki hyöty irtoaa. Ja tekeehän se hyvää meän laihdutuskuurillekin.

Näin muuten varsin hauskaa unta toissa yönä. Sain unessani kutsun Hanoi Rocksin taustalaulajaksi :D Hahah, en kestä. Siinä mun rakas siskoni oli jotenkin niiden paras ystävä ja yks mun toinen kaveri oli myöskin niissä piireissä. Ja sitten mie, joka oikeasti fanitan niitä, niin olen vain joku puolituttu, kunnes nyt tuli siskolta kutsu laulamaan. En ehkä kestä :D Ja siinä unessa oltiin Andyn kämpillä ja Makkosella oli joku pikku skidi mukana, jonka kanssa mä sit leikin. Hihih, ei valitettavasti päästy keikkaan asti. Mut niin, tuo uni sai mut muistelemaan mun kohtaamista Andyn ja Samin kanssa parisen vuotta sitten mamassa. Olihan se, tärkeä hetki mulle ja varmaan sellainen joka pysyy mielessä. Kiva tarina lapsillekin sitten joskus.

Huihai, pupu nousi päikkäreiltä, palailemme.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 04.05.2008, 19:46:57
No niih, taas se on sunnuntai. Vappu oli ja se myös meni. Oli myös viisi päivää vapaata ja sekin meni. Huh. Mutta onhan se tietenkin ollu mukavaa. Vappuna aloteltiin grillikausi ja kämppä täyttyi ystävistä. Huihai, ei ole pitkään aikaan ollut niin hauskaa vappuna kuin mitä nyt oli, suuri kiitos vaan kaikille! Toukokuun ensimäinen oli myös puistokauden avaus. Oltiin tuolla kiikelin rannassa pelaamassa korttia ja potkimassa palloa. Tietenkin ettei aivan kuihdu, niin pitihän se nesteytyskin olla hallussa ja olihan se silleen sopivastikin. Perjantaina sitten oltiin kunnolla juntteja ja käytiin katsomassa Popedaa. Huihai, oli se vaan huippua. Tosin yks kaveri ehti jo haukkua sen ja meidät aivan lyttyyn, mutta mie tykkäsin. Ei aina saa olla niin ahdasmielinen, eiei. Hihih, mie niin tykkään käydä kaikkialla ja nyt on saanu tehdä ja käydä vaikka missä, ihanaa! Ilmat on helliny ja väriäkin on tullu pintaan, hih. Harmi vaan et näistä päälle 20 asteen päivistä on pitkä pudotus siihen, mitä meille nyt luvataan eli sellaista +5, jeejee :(

Huihai, sauna kutsuu.
Kommentit (0)

kotiinpaluu.
Kirjoitettu: 27.04.2008, 22:16:50
Ihan pikainen päivitys vaan, pupu hermoaa tuolla.

On raukka jääny vähemmälle huomiolle nyt viikonloppuna. Olin meinaan reissussa etelässä juhlimassa siskon tyttöjeni 2 ja 4 vuotis synttäreitä. Oma kummityttö täytti huimat neljä, huihai. Mihin se aika muka on menny kun sekin on jo niin iso, apua. Mutta synttärit sujuin hyvin ja hauskaa oli. Remontti systerillä on edennyt niin, että yläkerta on melkein valmis. Lapsilla on nyt sitten oma kerros, hurjaa. Pupu ei lähteny mukaan reissuun, kammoaa noita sukujuhlia ja oli sitten kotona yksin kavereiden kanssa. Eli ei saa jumittua nyt koneelle kun toinen kaipaa huomiota, hihih.

Ihanaa, että on vappu pian. Okei, vituttaa että kaveri peru tulon tänne kun sitä kuitenkin oli suunniteltu jo kuukausia, pöh. Mutta ihanaa siinä on se, että saa olla monta päivää taas vapaalla. Saa nukkua pitkään ja tehä mitä tahtoo. Pupun kanssa tietenkin, hihih ;)
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 20.04.2008, 19:28:37
Se olis sunnuntai. Ja loma viikko takana. Ei niinku yhtään huvittais lähteä kouluun huomenna, eih. Loma meni nopeasti, ehkä liian nopeasti. Mut ei voi mitään, arkeen pitää palata. Pöh. Tiistaina olis heti koe, mut ei jaksa stressata. Näköjään nuo näyttää menevän aivan hyvin ilman sen suurempia lukemisiakin, hihih.

Ollaan pupun kanssa tutustuttu uuteen ihmiseen. Tuossa juna-asemalla ennen kun lähettiin pohjoiseen lomalle, niin tuo herra tuli meille höpisemään. Ja huh, ohan se tietenkin tapaus. Hirveän mukava ja näkyvä persoona. Jännä juttu, mut se herra on toimittaja ja se tahtois nyt tehdä meistä jutun. Hui. Saa nyt nähä mitä siitäkin tulee, mut ainakin meillä on uusi tuttu. :)
Ja vappuna meille tulee minun rakas ystäväni helsingistä kylään. Ja on täällä viikon päivät. En vaan malttais odottaa. Pääsee tekee kaikkee höhlää ympäri kaupunkia kun on turisti matkassa, hihih. Olispa vaan vappuna hyvät ilmat et ulkona olis kiva olla. Nyt ainakin on ollut aurinkoiset kelit. Aamukahvit on ollu luksusta kun on saanu parvekkeella olla ja aurinko on porottanu taivaalta. Huippua. Pupulla on suuret suunnitelmat meidän parvekkeelle. Sinne pitäis saada vähintään sohva, ja stereot ja grilli ja ties mitä. Saa nähä mitä kesä tuo tullessaan! Mut nyt on pakko mennä vähän halimaan, palaillaan!
Kommentit (1)

Ahkeruus palkitaan
Kirjoitettu: 08.04.2008, 18:42:59
Huihai, tänään oli koulussa koe jota kaikki kauhulla odottivat, minä ja pupu muunmuassa. No koe meni ja tulokset saatiin heti selville. Meidän luokalla on 17 oppilasta ja neljä pääse ekalla kerralla läpi. Minä ja pupu kuuluttiin tuohon neljään onnistujaan. Huihai, aivan huippua! Pupukin näki niin paljon vaivaa tuon kokeen eteen, että mainiosti meni, jeij!
Ensi viikko taas lomaa, tai itsenäistäopiskelua oikeastaan, mutta mulle se on lomaa. Ihanaa!
Kommentit (0)

Viikonlopun odotusta
Kirjoitettu: 03.04.2008, 19:26:54
Jeijei, se pelottava koe menikin jopa paremmin kuin odotin ja kurssistakin tuli parempi numero mistä edes unelmoin. Et asiat hyvin siltä osin. Huomenna olis taas koe ja ei oikein kiinnosta pätkääkään. Sen kurssin opettaja on alusta lähtien ollu täys ärsyttävyyden huippu, et jännä nähä mitä huomenna sit tulee eteen. Aihe ei kyllä ole hankala, sellainen järjellä mietittävä vaan.
Se ois viikonloppukin taas ovella. Lauantaina olis tarkoitus juhlistaa ystävämme M synttäreitä. Huihai. Lopuksi olisi varmaan tarkoitus mennä baariin, joka on kyllä minun ikilemppari. Jostain kumman syystä ei vain olla käyty sielä toviin. Varmaan joskus tammikuussa viimeeksi, oivoi. Mutta nyt sit lauantaina, jeij! Lauantaina oli myös tarkoitus mennä katsomaan kärppien peliä, mutta ylläri ylläri ne liput oli menny loppuun jossain tunnissa. No ehkä paremmalla tsempillä pääsee edes johonkin finaalimatsiin. Kunah nyt vain se olis blues joka tulis vastaan!
Nähtiin tänään pupun kanssa ehkä hellyyttävin näky ikinä! Sellainen vanha pariskunta oli ylittämässä suurta risteystä. Ja vauhti kun oli hidas rollaattorin kanssa, niin pariskunta oli tuskin edes päässy puoleenväliin suojatiellä kun valot jo muttuivat punaisiksi. Siinä ne kuitenkin autoilijoiden odottaessa sai ylittää kadun rauhassa ja jatkoivat sitten matkaa rauhassa. Jotenkin siinä sydän syli, kun oikeasti vanha pariskunta vielä yhdessä käy ruokakaupoissa ja asioilla. Ei varmasti kauhen moni heidänkin ikäinen ihminen, enää tolpillaan ole. Huihai, mutta oli se hellyyttävää. Ehkäpä sitiä itsekin joskus.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 30.03.2008, 21:24:13
Juups, meni edellinen päivitys roskiin. Ei ehkä pitäis kirjotella keskellä yötä pikkuisessa huppelissa. No ehkä tästäkin opitaan jotain. Mulla on ehkä hitusen verran huono omatunto nyt. On koko viikonloppu pitäny alkaa lukemaan kokeisiin jotka olis tiistaina, mutta ylläriyllläri ni eihän siitä mitään ole tullu. Kun nyt vaan pääsis läpi! Sain muuten tarjouksen kesätyöpaikasta. Olis vähän niinku omaa alaa, mutta vaan kuukaudeks ja ihan kämä palkalla. Et joo. Kai se pitää ottaa vastaan ja sit perua se, jos saa jotain muuta. Vaikka sieltä hautsikalt sit. Mut hyvä et tiedossa on edes jotain. Ei iske paniikkia siitä sit. Onhan kaikki muuten muistanu siirtää kellot? Meillä oli pupun kanssa herätys yhdeltä kun ystävämme M ilmoitti lähdöstään ja samalla muistutti kellojen siirrosta. Ihanaa, että iltaisinkin on jo pitkään valoisaa. Kerrassaan huippua. Mut jos sitä nyt koittais sitä kirjaa avata, tylsää.
Kommentit (0)

pääsiäisestä
Kirjoitettu: 25.03.2008, 20:10:01
No niin, pääsiäinen tuli ja meni. Ja olihan tuo aivan mukavaa. Torstaina siis jo, pupun porukoille. Illan päälle pari sidukkaa, mut sit uni veikin voiton ja paikallinen jäi välistä. Perjantaina sit piti mennä mäkeen, mut parin ongelman takia se sitten jäi ja mentiin sitten pilkillle. Ei me kauaa pilkitty mut käytiin kuitenkin, hihih. Illalla vuorostaan oli edessä sit se paikallinen. Ja juuh, oli hauskaa! Ainakin jossain vaiheessa, hihih. Lauantaina olikin sitten reissu leville. Huihai. Kolmen ja puoltunnin unilta autoon ja menoks. Pupu aloitti korjaussarjan jo autossa et päivästä tuli aika jännä. Mun eka kerta tunturissa ja olihan se tietenkin kokemus. Mut joo, laskeminen meni ihan päin mäntyä. Ei siis mitään rajaa. Jos mahollista niin huonompi kun ekalla kerralla, hehe. Ja pupu taas, no sillä tais tulla vähän pupu pöksyyn ja pikkasen väsykin et joo. Hauskaa oli kuitenkin. Ainakin saatiin törttöillä rauhassa! Heti alussa hissit pysäytettiin meän takin kun pupu istu puoliks minun paikalla ja puoliks omallaan. Sitten kun mentiin gondoliin niin meisti tunkee lippua ihan väärään paikkaan kun sitä olis vaan pitäny näyttää et jooh. No hauskaa oli ainaski! :D Kittilässäkin pysähyttiin jossain paikallisessa. Hyihyi kun siellä oli niitä paikallisia ukkoja heti kiinni pyllyssä kun sinne saapui. Ei oikein ottanu korviinsa, ei kiitos kommenttia. Illaks sit takas kotiin ja ajoissa nukkumaan. Sunnuntaina oli pupun kummitytön hoitopäivä ja maanantaina sitten kotiin. Siinä se, pääsiäinen. Onneks kolmen viikon päästä on taas itsenäisenopiskelun viikko, jes! Systeriltä tuli tänään viesti, et ultrassa oli kaikki okei ja kovin on liikkuvainen pikkunen. Huihai, vielä viitisen kuukautta ja tästä tytöstä tulee viisinkertainen täti. Ihanaa. Ja hei, kesä tulee! Tänään oli taas niin ihana ilma ulkona et huh, tai no, oikeastaan koko pääsiäisen oli ihanat ilmat, hihi. Mut hei, palaillaan.
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 19.03.2008, 20:46:32
Haukotus! Onpas jotenkin ollu hurjan kiireinen viikko. Tehtäviä toisen perään niin koulussa kuin kotonakin. Onneksi on enää vain huominen ja reissu pupun vanhempien tykö ja pääsiäinen. Ihana pitkä viikonloppu! Tiedossa on varmaan taas itseni kanssa toilailua laudan päällä, kelkkailua, ehkä jopa pilkkimistä ja sitten varmaan se varmin paikallisessa käynti. Eli touhua riittää, kiva homma. Pääsiäinen on siitä mukava, et kaikki paikkakunnalta muualle muuttaneet tulee varmasti käymään porukoidensa luona, et niitäkin harvemmin näkyviä ystäviä näkee aika takuuvarmasti. Kivakiva. Koulu on ihmeny musta kyllä kaikki mehut. Iltapäivän tunnit alkaa olemaan mulle jo ylitsepääsemättömiä. Varsinkin sen kurssin jonka oma opettaja on ties millä lomalla ja joka tunti eri sijainen. Huh. No onneks on ollu aikaa vähän muuhunkin kuin vain kouluun. Pupun kanssa ollaan käyty vähän shoppailemassa. Eilen etsittiin pipoja ja tumppuja ja tänään pupun pikkuveljelle synttärilahja. Pitäähän meän muistaa meidän iso pikkusta, hih. se raukka on ollu jo pari viikkoa kipeenä, nyt tämän viikon jopa matkustuskiellossa. Huh. No pääsiäiseks sekin näyttää paranevan, hihih. Mut nyt, teen aika taasen. Hyvä pääsiäiset kaikille! :)
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 15.03.2008, 21:40:29
Hui kun on kuuma. Huh. Tulin juuri saunasta. Meillä on täällä yöhoidossa pupun kummityttö ja sitten kylässä ystävämme M. Pupu kävi pikkuisen kanssa eka saunassa ja sitten mentiin mie ja M. Oli aika siistii olla meän citysaunassa kun kesken löylyjen alkoi ikkunasasta näkyä ilotulitteita. Eikä ollu mistään heikoimmasta päästä! jotain iloa ikkunasta saunassa :)
Pupukin on nyt sit terve. Se nukkui keskiviikko - torstai välisenä yönä huimat 19 tuntia putkeen käyden kerran vessassa. Ei kyllä sinä yönä paljoa peittoa tarvinnu kun oli pupu patterina! Perjantaina se kuume sitten oli kokonaan poissa ja tänään jo entiseen malliin kaikki. Hyvä niin. Nyt sais kyllä mennä tuo meän pikkunen jo unille. Mutta ei, taitaa olla tarmoa täynnä koko tytsy. Huh. Huihai, pakko mennä vaihtaa kevyempää päälle nyt, pakahdun.
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 13.03.2008, 20:41:27
Ihanaa et on jo torstai! Viikko on ollu raskas, ainakin noin lomaan verrattuna. Pitkiä päiviä ja tyhmiä tehtäviä. Pupukin tuli eilen illalla kipeeks, kuumetta sellaiset 38 astetta, et tänään sitten joutui yksin polkee kouluun. Aika hassua, kun on niin tottunu et se toinen on siinä myös. Mut ei, pupu sai jäädä kotiin nukkumaan ja nukkukin sitten hyvin! mentiin eilen ilta yhdeksältä jo petiin ja pupu nousi tänään ylös, kun mä tulin neljän maissa koulusta kotiin. Et joo. Huomenna jo perjantai, ihanuutta. Viikonlopun saa olla rauhassa, tosin kouluun joutuu tekee muutaman tylsän tehtävän mut ei se mitään. Saapahan nukkua, jeejee. Päätettiin tänään kaverin kanssa lähtee luovuttaan verta. Oon kerran käyny, mut viime kerrat on sitten mun osalta ollu poissuljettua milloin lävistyksien ja milloin liian alhaisen hemoglobiinin takia. Nyt sit pikainen rautakuuri ja varmaan pitäis onnistua, jeij. Mut nyt pitää mennä keittää pupulle teetä, voi pupu parkaa.
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 10.03.2008, 21:03:06
Huihai, loma loppu ja arki taas täällä. Nyt jo aivan väsynyttä porukkaa täällä, huh. Tosin se johtunee siitä, että puppeli sai yöllä vatsataudin ja se vietti sitten yötä vessassa. Ja kun tämä tyttö on niin herkkäuninen sen toisen suhteen niin eihän mullakaan uni tullut. Aamulla sitten vaan reippaasti kouluun tylsille ja täysin turhille tunneille istumaan. Mikäs siinä. Koulun jälkeen kotiin, ruokaa ja unta ja puppeli nukkuu edelleen. Se varmaan kohta heräilee ja mun ens yön unet on taas pilalla. Pupu kun tulee viereen pyörimään ja mun vamma tulee taas esille kun en saa unta ellei se toinen jo nuku. Hassua. Koko meidän reippaan kolmen vuoden aikana on ehkä kymmenisen iltaa kun mie olen nukahtanut ennen pupua. Huihai. Hmm.. Ylellä taitaa olla hätä niiden tv-lupamaksujen kanssa. Puhuttiin tänään koulussa, että kerran jos toisenkin tässä viime viikkojen aikana on kyselty tv:n olemassaolosta. Voivoi. Haukotus, nyt vois olla teen paikka, heips!
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 05.03.2008, 17:58:00
Voi kurjuus, kohta se on tämäkin loma pidetty. Kaks viikkoa menny tuosta noin vaan, ei oo kiva. Paitsi et pitää sanoo et on ollu aivan huippu loma kyllä! Mitenköhän sitä jaksaa kouluun sitten maanantaina, huihai. Mutta joo, hauskaa on ollu. Viime viikko meni tosiaan etelässä nähden kaikkia kultamuruja, juma oli kyllä ihanaa olla monta päivää systerin tykönä, sai olla lapsien kanssa ja tietty siskon. Huippua oli myös se et muru tuli mukaan juuri sinne systerin tykö, kun ne nyt kuitenkin ollu vähemmän tekemisissä keskenään ja hyvinhän se suju, hih. Ja nyt sit maanantaista lähtien ollaan oltu ytllä murun kanssa. Maanantai oli heti mummola päivä, eilinen meni nukkuessa ja vähän kelkkailessa ja nyt sit tää päivä on ollu pelkkää aherrusta. Käytiin meinaan ensin lautailemassa ja alun vaikeuden jälkeen miekin jo pysyin pystyssä :D hahahahihihi, oli se kyllä se alku aivan hirveää näin untuvikkona mut jo toinen lasku suju reippaammin ja kolmas ja neljäs ja.... kaikki vaan paremmin ja paremmin! Hissistäkään en pudonnu kertaakaan vaikka sitä kauhulla odotin. Mutta oli se kyllä, siellä oli niitä suloisia kuus vuotiaita jotka on koko elämänsä laskenu ja ne vaan meni niin että alta pois, no hyvä niille. Sitten kun tultiin kotia niin lähettiin heti kelkkailemaan. Joo vähän ehkä eksyttiin mut ei se mitään, takas päästiin ja hauskaa oli! Ilmatkin on ollu mitä ihanimmat, tänäänkin oli pilvetön taivas ja aurinko vaan paisto ja pakkastakin vajaat kymmenen astetta, et mikäs täällä ollessa. Mut juupeli, tämä tyttö lähtee nyt sosiaalisoimaan, heips!
Kommentit (2)

Terveisiä lomalta!
Kirjoitettu: 27.02.2008, 19:08:45
No niin, Helsinki on jäänyt taakse ja nyt ollaan Hyvinkäällä. Voi juma miten ihanaa onkaan nähdä siskoa ja lapsia. Niitä kohtaan ei kyllä ikävä lopu koskaan. Ja aikaa tuntuu olevan aina liian vähän. Tänään on sitten siskon vapaapäivä, pääsi lapsuuden kamunsa kanssa kaupungille kauppoja kiertään ja kunnolla syömään, meille siis naksahti lapsenvahtimista. Aik ihkuu, nuo kuitenkin on niin kilttejä et kunhan jaksaa ees vähän niiiden kanssa leikkiä ja antaa säännöllisesti ruokaa niin ei voi epäonnistua. Ja mikä onkaan parempi palkkion kun lapsen hymy ja varmasti ehdoton halaus. Ihanaa. Perjantaina olis suuntana sitten tampere ja lauantaina Ouluun. Sitten sunnuntaina tai maanantaina murun porukoille pohjoiseen. Eli aika reissailemista tää kaks viikkoinen loma. On se mahtavaa. Arvosanojakin oli tipahdellu opintokorttiin. Tähän mennessä onkin sitten selvitty kunnialla ilman lukemista, huippua. Mut jeps, palaillaan taasen.
Kommentit (0)

Se on loma!
Kirjoitettu: 22.02.2008, 22:33:51
Tällä tytsyllä alkoi sitten loma, jihaa! Viiminen päivä oli kyllä kaikkea muuta kuin mukava kun oli latinan sanakoe ja atk:sta joku koe. No sanakoe meni hyvin ja kai se atk hommelikin onnistui! Saatiin myöskin tietää yhden jo menneen kokeen arvosana ja sekin oli hyvä, vähän harmittaa kun jäin suunnilleen puolen pisteen päähän paremmasta arvosanasta. No ehkä ens kerralla sit... Niin, eilen tosiaan tukkakin sai uuden mallin. Huippua. Tosin on mulla joskus vuosi kaks takaperin ollu tän tyylinen mut ei se mitään, vaihtelua silti. Huomenna tosiaan lähtö helsinkin. Huh, meinas käydä hassusti lippujen kanssa. Varmaan aika paljon paluuliikennettä helsinkiin kun siellä loppuu hiihtoloma. Saatiin kuitenkin sellaiset paikat kun haluttiinkin murun kanssa. Täti siellä myynnissä ehdotti eka eläinvaunu paikkoja mu eihän se käyny kun pupu on niin allerginen. Mut kaikki hyvin. Vitsi, ei vaan malttais odottaa että näkee kaikkia. Siis aivan ykköstä. Mutta juupeli, palaillaan taas joskus. Tää alkaa nyt lomailee.
Kommentit (1)

Elämä seisoo paikallaan
Kirjoitettu: 20.02.2008, 20:50:01
Juma, tuntuu vähän että elämä pyöris paikoillaan. On vaan koulua ja koulua, siitä jaksais aina vaan täälläkin jauhaa, pöh. Mutta viikonloppuna Helsinkiin. Ei ehkä malttais odottaa. Tai ylipäätänsä sitä kahden viikon lomaa, ihanata. Juma, huomenna kampaajalle. Tai no olen hirveä. Olen ahdistellut / riivannut meidän luokkalaista tyttöä, jolla siis on parturi-kampaaja tutkinto jo ennestään, leikkaamaan minun hiukset. Ja huomenna se sitten tapahtuu, jes! En tiä, mulla on tällä hetkellä tavallisin ja tylsin tukka aikoihin ja nyt kaipais taas jotain räväkkää. No ehkä me keksitään mulle jotain. Parasta tuossa on se, että se tyttö joka meille tulee leikkaamaan ne hiukset, ei ota siitä kuin kympin. On ite niin ujo ettei uskalla pyytää enempää varmaankin. Tosin ei se ole päivääkään tehny niitä töitä mut onhan se koulun käyny. Ja mä oon hyvä koekaaniini olla olemassa kun aina annan kaikille vaan vapaat kädet, hih. On vaan niin parasta istua siinä muutoksessa! Tosiaan, huomenna on kaks tuntia koulua ja perjantaina sitten täydet kahdeksan. Kivaa. Perjantaina olis latinan sanakoe ja atk:sta joku koe. Se on kyllä varmaan niin yksinkertainen, että sen pitäis mennä tuosta noin vaan läpi. Juupeli, nyt tämä tyttö lähtee suihkuun et palaillaan taas!
Kommentit (1)

-
Kirjoitettu: 12.02.2008, 20:19:34
Tänään oli vapaapäivä koulusta. Mitä nannaa. Harmi vaan että naapurissa aloitettiin remontti kesken meän unien. Onneks molemmilla on ihan hyvät lahjat nukkua ja vasta puoliltapäivin ylos. Huippua. Käytiin sitten vähän asioita hoitelemassa ja ilta ollaankin kestitetty vieraita. Eli aivan mukava päivä. Äh, puhelinmyyjä soitti juuri. Mitä rasittavia piinoja ne aina onkin. Tänään jo toinen. Ei siinä, työtäänhän nekin vaan tekee, mutta jotenkin musta tuntuu että ne jotka mulle soittaa ei ymmärrä kun sanon ei kiitos, että joo. Hih, vähän jännää et vajaan kahden viikon päästä onkin jo helsingissä. Parasta. Sattu aika hyvin, että systerin mies on työmatkalla juuri silloin kun ollaan etelään tulossa, ni se oli sitten enemmänkin kun innostunu siitä että sinne oltais tulossa. Huippua. Ja sitten parin viikon päästä ne ajaa meidän ohi kun menee luostolle. Että silleen. Johan sitä nyt ollaan näkemässä, jeejee. Huomenna onkin systerin synttärit, pitääkin muistaa soittaa. Hmm.. juttelin eilen "jumalan" kanssa netissä. Hahah, aika hauska se robotti siellä. Voivoi, vois ettii vähän infoo kouluhommaa varten et palaillaan taasen.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 10.02.2008, 17:14:18
Hmm.. Taas sunnuntai kun päivitän blogia. Kertookohan se jotain mun tavoista ja jaksamisesta, hmm.. No nää nyt on vaan niitä päiviä kun aikaa siihen oikeesti on. Mutta joo, viime viikko tai tämä kuluva oli aika hankala. Tai jotenkin vittumainen ja ärsyttävä, pöh. Olen onnistunut tunaroimaan ensimäisen kokeeni sekoittamalla ja keksimällä uusia nimityksiä panikoidessani. Saa nähdä meneekö edes läpi, toivotaan parasta. Eikä siinä kaikki, vaan ennen tuota koetta kun oli ensiapua ja elvytettiin anne nukkea niin eikö mulla sekin menny aivan pieleen. Kivana lisänä sain huulteni ympärille fritsun näköisen rinkulan, kaunista. Huomasin sen tietenkin vasta kotona ja soitin systerille että mikä mättää niin se vaan nauroi ja kertoi hänenkin kokeneen saman. Varmaan sukuvika tai jotain. Ihanaa, että parin viikon päästä pääsee Helsinkiin, ikävä niitä kaikki siellä niin kova et huh. Eilen oltiin taas vähän viihteellä kavereiden kanssa. Ja jos joku vielä koskaan näkee mua juomassa puolanlippua niin kiskaskaa se multa pois. Ei tee hyvää ja ei edes ollu hyvää, pöh. Mutta hauskaa oli, ainakin sitten myöhemmässä vaiheessa. Ainiin, taas joku mies tuli iskemään ja kun ystävällisesti sitten kerroin hälle, että mulla on tyttö tuolla pöydässä odottamassa, niin hän sitten kysyi pokkana, että onko se yhtä kaunis kuin sinäkin? Hihih, aika hassusti sanottu, tuli ihan hyvä mieli siitä. Murukin tykkäs kun kerroin että vastasin sille miehelle että vähintään yhtä kaunis. Hihih. Tänään sitten vaan lekotellu ja tehny läksyjä, miten kaiken pitääkin olla aina maanantaisin valmiina. Tylsää. Mut nyt Gilmoren tytöt, palaillaan!
Kommentit (0)

Tuho viikko
Kirjoitettu: 03.02.2008, 20:41:54
Voihan, se on jo sunnuntai. Tämä viikko on kyllä ollu jo aika hupaisa. Torstaina kun oli tammikuun viimeinen ja meillä oli murun kanssa vuosipäivä. Kolmivuotinen sellainen,hih. Niin kaikki meni aivan mönkään. Aamulla kun kouluun lähdettiin polkemaan niin eikö minun pyörä hajonnut! Se mikä murun kanssa syksyllä kunnostettiin juuri minulle hajosi liikennevaloissa, takapyörä lähti irti. Koulusta kun päästiin ja alettiin kunnostamaan niin se hajosi lisää ja muru hermostui. Pisti hösseliksi ja hetken kuluttua mulla oli jo kokonaan uusi pyörä! Ostettiin sellainen käytetty mummopyörä, kun myyjä totesi että en mie kuitenkaan mitään huolla jos on vaihteita. Olihan se tietenkin oikeassa et eiköhän tuo ole oikein passeli minulle. Niinpä sain sitten hienon lahjan,hihih. Ja perjantaina sitten, koulusta häppäreille ja kun tultiin illemalla kotia vaihtaa vähän menokuteita niin jotenkin muru onnistui kaatamaan karpalo lonkeroa kannetavalle. Ei tämä kovin hyvää tykännyt ei. Mutta vielä pelaa joten kaikki kunnossa. Mutta se ilta päättyi sitten siihen ja olipa muuten harvinainen perjantai kun jo ilta 10 untenmailla, hullua. Yöllä parit puhelut kännisten ystävien kanssa, oltiin kuulema kaivattuja, hih. Mutta eilen sitten juhlittiin. Ensin aloittelua meillä ja sitten kaverin tykö. Harmi vain että murulla tuli vähän väsy, että piti viedä se kotiin nukkumaan kun mulla oli ainoat avaimet. Mut eipä se, onneks asuu niin keskustassa että numeroon päästiin hyvin ja loputkin komppikset ehti mukaan. Numerossa sitten vaan tanssia ja tanssia monta tuntia. Oli aika hauskaa hei! En tiä mikä siinä paikassa on, mutta viimeisinä kertoina siellä on aina joku mies tullu iskemään. Eilinen oikein heti alkoi hiplailemaan, mutta onneks tajusi aika nätisti mun olevan varattua tyttöä. Aika hassua, mutta koskaan ei oo kukaan tyttö tullu yrittämään, aina vaan miehet. Hihihihih, oon varmaan aika kauhea ilmestys aina :D No tänään sitten ollaan käyty pulkkamäessä ja tuolla meiän torinrannassa oli poroferia. Siellä käytiin poroja ihastelemassa, hih. Huihai, kohta julistetaan vuoden missi. En oo seurannu noita yhtään paitti äsken tuon Jenni Vartiaisen. On se vaan niin kaunis! Mutta nyt vois keskittyy tohon finaalin et joo, heips.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 30.01.2008, 20:57:25
Huihai, hainpas juuri kesätöihin. Saa nähä miten käy. Siitä onkin aikaa kun on viimeeksi mitään hakemuksia minnekään laittanu et hiukkasen jännittään. Toivotaan että parin kesän aiemmasta kokemuksesta olis hyötyä ja nappais. Ja koulussa kaikki on niinku ennekin, paitti että nyt pitää tehä jotain jo niinku oikeasti. Viikonloppu meni vaan kouluhommia tehden ja tulevakin näyttää vähän siltä, huihai. Aivan kiva kyllä. Sain tänään muuten iloilouutisen! Kamu helsingistä sanoi että laitto vapuksi ne sen kesäloma jäämät että melkein viikoksi tänne, jeejee. Huippua kerrakseen sanoisin! Mutta joo, tee jäätyy joten juomaan.
Kommentit (1)

minun murmeli
Kirjoitettu: 26.01.2008, 22:21:53
Jepajee, vihdoinkin viikonloppu. Tai no, nyt vois jo ajatella että se on melkein jo loppu mut ei mulle, eiei. Ihanaa olla vapaalla noinkin aktiivisen viikon jälkeen, jee. Viikko meni koulussa ja hui kamala kun opettajat alkoi kertomaan tehtäviä mitä pitää tehdä. Huh. Tänään sitten väsänny ensimmäisen tehtävän tiistaille ja huomenna pitäis tehdä tehtävä keskiviikolle. Ja ne ei ole mitään tuosta noin vaan juttuja, valitettavasti. Mut eipä se, kai sitä tuota on oikeasti halunnukin. Harmi vaan että flunssa alkaa painaa päälle. Loppu viikko meni koulussakin vaan yskien ja nenää niistellen ja tänään jatkui sama homma. Jännä homma et se iski nyt vaikka yleensä mä en oo laisinkaan kipeä. Ehkä se on stressi mikä senkin sai pukkaamaan päälle, mene ja tiedä. Vähänkö muru oli ihana aamulla. Oli tehny croisantteja ja keittänyt kahvit valmiiks ennekuin heräsin. Kuulema hyvitystä, siitä että sitä odottaa arkisin puurot ja kahvit valmiina herättyään. Hih, kiva että välillä noinkin päin. Jännä nähdä miten huomenna, hihih. Huh, vois mennä ottaa ilta yskänlääkkeet et jos vaikka vähän paranis, palaillaan.
Kommentit (0)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy