ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: We're all mad here

Sivu 1 / 2 Blogia pitää callmeisabelle

-
Kirjoitettu: 25.06.2013, 17:42:51 (Muokattu: 25.06.2013, 17:47:23)
Sain ihan vahingossa miniloman juhannukseksi, hurjat 5 päivää. Seuraavan kerran pitempiä vapaita onkin elokuussa, kun työsopimus loppuu.

Juhannus meni perinteisesti mökillä eikä nykyinen neljän tunnin ajomatka tuntunut kumpaankaan suuntaan mennessä erityisen rasittavalta. Mitä nyt pieni roadrage puhkesi aina ajoittain (kuka idiootti ajaa kaheksaakymppiä 120:n alueella?!). Onnistuin pahimmat ruuhkatkin välttämään.

Mökki on kiva. Ehdottomasti lempipaikkani tällä planeetalla. Vaikka hyttysiä tulikin ruokittua vähän turhan ahkerasti. Eivätpähän oo siellä nälissään.

Olisi vähän kiinnostanut mennä Helsinkiin nyt lauantaina, varsinkin kun yksi kaveri Lahen päästä on menossa myös eikä olla nähty uuden vuoden jälkeen, mutta olen ylläri ylläri töissä. Meillä on keskiaikapäivä ja pulju on auki sen mukavat 12 tuntia (tästä fiksuimmat osaakin ehkä päätellä, että missä olen töissä. Ei sitten ruveta stalkkaamaan. Moikkaamaan saa toki tulla) ja minä hullu (vai idiootti vai kenties molempia?) menin lupaamaan, että juu juu, voin olla koko päivän.

Euron merkit silmissä ja näin.

Lopuksi demonstraatio siitä, miksi 4 tunnin ajomatka mökille ei vituta läheskään niin paljon kuin kuvittelisi:

Kommentit (0)

I'm stepping on the cracks and I feel fine
Kirjoitettu: 30.05.2013, 15:48:18 (Muokattu: 30.05.2013, 15:49:02)
No nyt on pääsykokeet ohi enkä tiedä mitä tekisin kaikella tällä vapaa-ajalla, kun ei enää tarvitse opiskella kuin heikkopäinen. Siivoaminen ja tiskaaminen on tietysti aina vaihtoehtoja, mutta ne ei ole *kivaa* tekemistä.

En oikeen osaa sanoa, että miten ne kokeet nyt sitten meni. Molemmista jäi sellanen fiilis, että puolet tehtävistä meni ihan mallikaasti ja puolet taas ihan metsään. Nyt saa sitten ootella ja jännätä heinäkuuhun asti.

Kesätyöt alkoi. Työnkuva ei muuttunut yhtään miksikään, työaika kyllä. Tai ei työaikakaan, vaan päivät. Viime viikonloppu oli ensimmäinen viikonloppu ikinä, kun olin missään töissä. Tänä viikonloppuna sama uudestaan. Ja näillä näkymin myös ensi viikonloppu. Sunnuntai pitäisi kyllä saada vaihdettua vapaaksi, kun postiluukusta tipahti kutsu serkun pojan ristiäisiin. Mutta nyt on tosiaan viikkorytmi ihan sekaisin, kun on yksittäisiä vapaapäiviä keskellä viikkoa (kuten tänään) ja viikonloppuna ei yhtäkkiä välttämättä saakkaan nukkua puoleen päivään.

Oon lisäksi niin vainoharhainen, että iltaisin on vaikea rentoutua, kun en mukamas ole varma, että onko seuraava päivä vapaa vai ei, vaikka tarkistan vuorolistan kymmeneen kertaan, ainakin.

Oon laihtunut n. 20 kiloa viimeisen vuoden aikana. Ja ihan vahingossa. Tai en tiiä voiko sanoa, että laihtuu vahingossa, mutta yrittämättä kuitenkin. Ainoa muutos, minkä olen arkirutiineihini tehnyt on töihin kävely. Ja töissä saa juosta ympäriinsä puolet päivästä, ja sekin auttaa, että koko paikka on yhtä isoa portaikkoa.

Aikaisemmin äitini on usein ilmaissut mielipiteensä mun painosta ja siitä kuinka mun "sietäisi pudottaa pari kiloa", ja nyt kun niitä kiloja on lähtenyt niin se kysyy, että syönkö mä tarpeeksi.

Onks nää nyt niitä ristiriitaisia signaaleja?

Ei sillä, että äitini mielipiteellä olisi tässä asiassa mitään väliä. Mutta olisi kiva, jos hän päättäisi mikä se mielipide on.

Anyway.

Oon oikeestaan aika tyytyväinen elämääni. En ehkä onnelliseksi itseäni kuvailisi, mutta tyytyväinen on mun mielestä myös oikein hyvä. Paremminkin voisi aina mennä, mutta voisi mennä helvetin paljon huonomminkin.
Kommentit (0)

She kissed a girl and they loved it
Kirjoitettu: 17.05.2013, 22:57:39
I swear if I see/hear another person say how "cute" and "brave" and "progressive" the whole Krista Siegfrids (or whatever the hell her name is) kissing her female back up singer/dancer was, I'll throw myself off the building.

This is a straight girl singing about wanting to marry her boyfriend. Then she kisses a girl at the end of the song. That's not cute, brave or progressive. It's not queer repsentation. It's queer baiting. It's a publicity stunt to get votes. It's turning homosexuality into a marketing trick.

That shit ain't cute.
That shit ain't brave.
That's fucking disgusting.

And all these straight "allies" can go to hell with their "oh that's so cute, I'm so open-minded and accepting, two girls kissing is the cutest and hottest thing ever!" shit.

And that's how I feel about that. I'm not sure if I articulated myself very clearly, but I tend to have difficulties expressing myself when I'm pissed.
Kommentit (2)

Are you ready for another bad poem?
Kirjoitettu: 18.04.2013, 20:14:57
Kesätyöpaikka varmistui tänään. Vihdoin ja viimein. Onhan se periaatteessa ollut selvä homma jo kuukauden, mutta virallinen päätös tuli vasta tänään. Samassa paikassa jatkan missä marraskuussa alotin harjottelun (en kerro missä, muhaha). Rupeen saamaan ihan oikeeta palkkaakin. Jännää. Pomo kehui, että oon tähän asti hoitanut hommat tosi hyvin ja oli itekkin tyytyväinen, että saa pitää mut siellä koko kesän (virallisen päätöksen kesätöistä teki siis pomon pomo). Ihan kiva kuulla positiivista palautetta, kun itestäni joskus tuntuu, ettei siellä tuu mistään mitään. Kai mä siellä sitten jotain kuitenkin osaan.

Vielä pitäis huominen työpäivä jaksaa, ja sit meenki töistä suoraan kaverin bussia vastaan ja voidaan olla rappiolla koko viikonloppu. Ihan kiva, ettei tääkin viikonloppu mene vaan pääsykokeisiin lukiessa (vaikka pakkohan niihin on lukea, jos siellä meinaa jotain osata). On se ihan hyvä joskus tehdä jotain muutakin. Käydä ulkona. Käydä lauantaina suihkussa. Viimeinen kuukausi on ainakin mennyt siinä, etten ole lauantaisin käynyt suihkussa ollenkaan. Koska jos mä en ole lähössä kotoa mihinkään tai mun luo ei ole tulossa ketään, miksi vaivautua?

Serkku sai viime viikolla ensimmäisen lapsensa. En oo vielä kattomassa käynyt, mutta kuvia oon nähnyt. On se suloinen. Voisin ehkä itekkin haluta sellasen joskus.

Mikä siinä on, että vauvakuume iskee heti, kun lähipiirissä joku saa lapsen?

Siinäpä kysymys.

Ei muuta tänään.

No laitetaan nyt kuitenki vähän musaa perään. Ei oo pakko kuunnella.

Fall Out Boy - Rat a tat (feat. Courtney Love)
Kommentit (2)

It's never getting any better than this
Kirjoitettu: 12.04.2013, 20:10:43
Koska mä rakastan biiseissä ennen kaikkea lyriikoita ja koska Fall Out Boyn uusi levy ilmestyi tänään.

"So we can take the world back from the heart-attacked
One maniac at a time we will take it back
Time crawls on when you're waiting for the song to start
So dance alone to the beat of your heart
Hey young blood"
-The Phoenix

"I don't know where you're going
But do you got room for one more troubled soul?
I don't know where I'm going but I don't think I'm coming home
I said I'll check in tomorrow if I don't wake up dead
This is the road to ruin
And we're starting at the end"
-Alone together

"Anything you say can and will be held against you
So only say my name"
-Just one yesterday (feat. Foxes)

"Sometimes before it gets better
The darkness gets bigger
The person that you'd take a bullet for is behind the trigger"
-Miss missing you

Ja koska tästä tulee kylmät väreet.

Fall Out Boy - Save rock and roll (feat. Elton John)
Kommentit (0)

Do you wanna feel a little beautiful, baby?
Kirjoitettu: 05.04.2013, 22:08:04
Fall Out Boy released a new song (again), "Young volcanoes".

It makes me want to dance and make out.

The dancing part I've got down, but there's no one to make out with.

Kommentit (0)

So long and goodnight
Kirjoitettu: 25.03.2013, 19:46:09 (Muokattu: 25.03.2013, 19:47:03)
(Yep, another post about music and bands)

My Chemical Romance, one of my favorite bands, announced their break-up this weekend. I'm a bit sad, to be honest, but they need to do what's right for them and I get that. Still sucks. Mostly knowing that I'll never get to see them play live again. Sure, they might do a comeback someday, but I highly doubt it.

I started listening to them when I was like 14 or 15 and I just love them to pieces. They're all amazing musicians, but I love the most is Gerard Way's ability to sing like he's singing for you and you alone. The way he sings makes you feel like you're not alone. And honestly, that helped me a lot when I was going through my darkest days of the great depression.

So for the past two days I've been listening to MCR and feeling a bit sad. I know it's "just a band", but when a band and certain songs are a part of your life for nearly 10 years, it's no longer "just" a band.

I tend to get emotionally involved with songs. They'll remind me of certain events and certain feelings and sometimes certain people. Or sometimes the lyrics just hit me hard.

All good things must come to an end, I guess. Nothing lasts forever and all that crap. It's okay, guys, I still love you.


“Be yourself, don't take anyone's shit, and never let them take you alive.”
- Gerard Way

My Chemical Romance - The light behind your eyes;
Kommentit (0)

Look alive, sunshine
Kirjoitettu: 09.03.2013, 15:21:10
The plan for this weekend was to stay home, study for the university entrance exams and maybe do the dishes and clean up and stuff.

But then I got restless and asked a friend to go out drinking with me. So we're going out tonight and tomorrow will be spent with a hangover. Well, I have mondays off from work, so I can study and clean then.

I blame her for saying yes.

Well, not really. I'm glad she agreed 'cause I haven't gone out since New Year's and I NEED to go out and spend time with people I don't work with.

Because lately my social life has consisted of chatting with co-workers (nothing wrong with that, most of them are really nice actually) and trying to explain where the restrooms are to tourists I share no common language with.

So yeah.

And because I enjoy sharing music I like with you, here's a lyric video for Na Na Na by My Chemical Romance;
Kommentit (0)

Perfect people don't exis-
Kirjoitettu: 03.03.2013, 19:54:31
Kommentit (0)

With bleeding hands I fight for a life that beat me down
Kirjoitettu: 02.03.2013, 18:26:37 (Muokattu: 02.03.2013, 18:27:47)
En muista olenko maininnut uudesta tatuoinnistani, joten mainitsen siitä nyt. Vanhojen viiltelyarpien* päälle hakattiin teksti "If love is not enough to put my enemies to sleep". Tekstin ei ole tarkotus peittää arpia, vaan ne kuuluu olennaisena osana koko tatuointiin.

The scars are not exactly the enemies the tattoo mentions, but they do represent them. They represent self-loathing, anxiety, all my insecurities, that lump that sat on my chest for years, not letting me breathe. They represent that indescribable pain that I never understood or knew where it came from, what caused it. They represent all the times I cried myself to sleep without even knowing why.

They represent my worst enemies. They were caused by my worst enemies.

About two weeks ago I had a doctor's appointment so that I could get more happy pills and he asked if anything had happened that had triggered the depression. All I could say was no. I don't think anything in particular triggered it. It just happened. No reason, no explanation. It just did.

Right now I'm better. I'm still on medication, but I'm in the process of getting off it. All the things I listed above are mostly gone. Well, not gone. Asleep.

Sure I get sad (or anxious or insecure) sometimes, but these days I get normal-sad, not depression-sad. The kind of sad I can deal with it.

Some people might say that my depression has been cured, but to me the word "cured" is way too optimistic. Way too hopeful. "Cured" implies that it'll never happen again and I can't even dare to wish for that.

So what happens if love is not enough to put my enemies to sleep, and to keep them asleep? Well, I'll think about that if I ever need to.

*Sivuhuomatuksena mainittakoon, että olen viimeksi kasvattanut kyseisten arpien kokoelmaa syksyllä 2010 ja olen tästä yli kahden vuoden viiltelemättömyyssaavutuksestani aivan saatanan ylpeä. Do you have any idea how fucking hard it is to quit that habit?

Kommentit (0)

Today's post is brought to you by Chardonnay Viognier Muscat Liisa
Kirjoitettu: 09.02.2013, 22:14:18
Koska alkoholi ja internet on niin helvetin hyvä idea.

Ei mulla siis mitään asiaa ole. Ajattelin vain kertoa, että olen juonut kolme lasia valkoviiniä ja olen humalassa.

Kyllä, mä olen niin säälittävä.

Mutta hei, tällä kertaa juon valkoviiniä ihan viinilasista. Sain niitä joululahjaksi kummeiltani (kuka helvetti antaa kummitytölleen lahjaksi viinilaseja?) 12 kappaletta. Kummisetä kyllä kehotti ottamaan rauhallisesti täytteen kanssa. Toisaalta, mikä on "rauhallista", kun on niin huono viinapää, että humaltuu parista lasista viiniä?

Pointtihan oli, että pointtia ei ole.

Ja koska ihminen humaltuu helposti, hän myös kärsii krapulasta helposti. Tai minä ainakin. My head is gonna hurt tomorrow.

Mietitään sitä sitten huomenna.
Kommentit (0)

Fangirl mode: ON
Kirjoitettu: 04.02.2013, 17:13:05
You see, I discovered them when I was maybe 15 or 16. I bought an issue of Kerrang! magazine because it had a story about My Chemical Romance, but with it came this CD "The best songs of 2005" or something, and on it was a song called "Sophomore slump or comeback of the year" by this band I had never heard of before called Fall Out Boy.

It was love at first sight.

Over the years I got all of their studio albums, saw them live twice in Minnesota (I still have confetti from the Honda Civic show in a bag somewhere) and I even have two tattoos inspired by their lyrics.

About three years ago they announced that they're now on an "indefinite hiatus". Broke my heart.

They went off to do other things, side projects, their lead singer Patrick Stump released a solo album that I absolutely love, so that eased the pain a little bit. But still. It wasn't Fall Out Boy.

But now. They're back. They released a new single yesterday, announced tour dates (I can't go to any of them, but still) and a new album is set to be released in May.

Do you have any idea how fucking happy I am? This is the band I've loved for 8 years, this is the music that never fails to make me happy, this is the band with the most talented singer and the most incredible lyrics I have ever come across.

In the words of Chandler Bing, "I am so excited, I may vomit".

I can't get enough of their new single;
Kommentit (0)

A girl can dream, right?
Kirjoitettu: 11.01.2013, 20:52:03
People who I firmly believe should marry me in no particular order (not including fictional characters);

- Kristen Stewart
- Dita Von Teese
- David Tennant
- William Beckett
- Katherine Moennig
- Brendon Urie
- Ola Salo
- Eddie Izzard
- Craig Mabbitt
- Scarlett Johansson
- Kat Von D
- Hayley Williams
- Andreas Bergh aka Whiplasher Bernadotte
- Jyrki Linnankivi aka Jyrki 69

Call me!
Kommentit (0)

Do what you love and fuck the rest.
Kirjoitettu: 29.12.2012, 16:18:04
Because sometimes you need to remind yourself that your life is yours and you should live it the way you want, and forget what anyone else thinks;

Kommentit (2)

*insert emo lyrics here*
Kirjoitettu: 06.12.2012, 20:29:07
Koska olen itsetuhoinen masokisti, lueskelin vanhoja livejournal-merkintöjä edellisen eron ajalta. Ei ollut kivaa luettavaa. Mutta onko erot ja eroamiset ikinä kivoja?

Anteeksi en suostu antamaan (vaikka eipä sitä anteeksiantoa edes koskaan pyydetty) eikä unohtaminen onnistu yrittämälläkään.

Ehkä kerron siitä joskus.

Nyt on kuitenkin aika pistää lääkitys kohilleen ja suorittaa muita iltarituaaleja.

Itsenäisyyspäivää. Tai jtn.
Kommentit (0)

Sunday ramblings
Kirjoitettu: 02.12.2012, 16:56:32
Ulkona on kylmä, mutta tupakalla on silti pakko käydä. Ikkunasta näkyvä Aurajoen pätkä on valkoinen (missä välissä se ehti jäätyä?). iTunesista soi "study mix", mutta en opiskele. Ehkä kohta.

The Ark'n Rock City Wankers.
"You ought to know just because you're full of it
Doesn't mean that you're the shit
So take a good look at me
Now here's some good advice
Try some manners, fuckface"

Harmittaa, että ne lopetti.

Olen puolessa välissä Dostojevksin Rikosta ja Rangaistusta. Luen sitä englanniksi ja kääntäjä käyttää ihmisten viiksistä sanaa "whiskers", jota ymmärtääkseni käytetään ennemminkin eläinten viiksistä puhuttaessa. Musta tämä pieni käännösvirhe on aivan ihana. Muutenkin tykkään tuosta teoksesta suunnattomasti.

Viime viikolla luin Kafkan Oikeusjutun, josta en pahemmin pitänyt. En siksi etteikö Kafka olisi osannut kirjoittaa. Päähenkilö oli mielestäni ärsyttävä, inhottava ja kaikin tavoin epämiellyttävä eikä joissakin luvuissa/juonikuvioissa ollut mitään järkeä (esim. "Kurittaja"-luku). Ärsytti myös, ettei selvinnyt mistä häntä loppujen lopuksi syytettiin. Tiedän, ettei Kafka ehtinyt saada Oikeusjuttua koskaan valmiiksi. Ehkä se olisi pitänyt polttaa, kuten hän oli määrännyt. Kyllä Kafka tiesi, ettei keskeneräisiä töitä näytetä hulluille eikä herroille.

Tulee jotenkin teennäisen intellektuelli olo, kun lukee Kafkaa ja Dostojevksiä. Niistä on aiemmin jäänyt sellainen mielikuva, että vain todella fiksut ihmiset, joilla on viikset ja jotka polttavat sikareita ja juovat viskiä, lukevat (ja ymmärtävät) niitä. Enkä mä ole todella fiksu ihminen.

The Academy Is...n Bulls in Brooklyn.
"Don't say you're more than this
Or above all this
With your blah blah blah and all your friends
Don't say you think you know
When you know you don't"

Olen muuten saanut töitä. Tai en töitä, vaan työharjottelupaikan. Mutta kai sekin töitä on, työnantajalle ilmaista tosin. Eikä työmarkkinatuki päätä huimaava ole, mutta kyllä sillä ja asumistuella jotenkuten elää eikä tarvitse kököttää kotona päivästä toiseen.

Ruusunmarjatee on hyvää ja cedar-suitsuke tuoksuu nuotiolta.

Lopuksi saksalainen gothic metal (tai jtn) bändi Lord of the Lost esittää Backstreet Boys'n kappaleen Everybody (Backstreet's Back);
Kommentit (0)

This post was brought to you by The Internet
Kirjoitettu: 01.12.2012, 14:37:00 (Muokattu: 01.12.2012, 15:08:32)
So I found this "what kind of feminist are you?" quiz thing on the internet that had 60 different statements or claims and you then disagree or agree with them (or slightly disagree or slightly agree or are neutral). One of the claims was this:

"Homosexuals need to be rehabilitated into normal members of society."

...WHAT THE FUCK DOES THAT EVEN MEAN?

Well, I obviously know what the statement is saying, heterosexuality is the normal and good orientation and everything is else is bad, unnatural and EVIL and us freaks must be saved from our wicked ways.

I guess my point here is that it kind of upsets me that I know that there are people in the world who actually agree with that.

In other news, I have a package at the post office I need to go pick up but it's really fucking cold outside and all I want to do is bury myself under five blankets and drink lots of tea while watching Disney movies. Or maybe Harry Potter even.

Edit: Except the post office closed at 2pm. Dammit. I showered and put on a bra for nothing then. Now, where's my tea?
Kommentit (0)

My Perfect Stranger
Kirjoitettu: 25.11.2012, 20:33:37
Valkoviinin juominen kahvimukista tuntuu jotenkin väärältä. Viinilasien pyytäminen synttäri/joululahjaksi äidiltä vielä vääremmältä.

Mä en oikein tiedä miksi, mutta mun tekee mieli jakaa tässä blogissa tosi henkilökohtasia asioita. Pari kertaa oon jo niin tehnytkin. Ehkä se johtuu siitä, että mä en tietääkseni tunne tai ole tavannut ketään tän sivuston käyttäjiä. Tuntemattomille on jotenkin helpompi puhua, varsinkin kun niitä ei näe. Kasvottomia ihmisiä jossain jonkun tietokoneen ruudun toisella puolella. Esim edellisen merkinnän asiasta mä en ole koskaan puhunut kenellekään enkä mä edes halua puhua siitä kenenkään tutun kanssa. Kai sitä pelkää ihmisten reaktioita.

Mä huomaan usein kaipaavani jotain, joka vaan kuuntelee mua eikä sano mitään. Antaa mun vaan puhua eikä keskeytä. Tykkään kyllä siitä, että tulee kommentteja, mutta ne tulee tällasessa formaatissa aina jälkeenpäin eikä ne keskeytä mun ajatuksen kulkua.

Joskus mä alan kirjottamaan tänne jotain juttua, mutta sit mulle tulee sellanen äh, ketään tää vittu kiinnosta, ja mä poistan sen. Mut enhän mä kirjota tätä muille. Jos joku tykkää lukea mun sepustuksia niin okei, jees, mut loppujen lopuks tää blogi on mun ja mulle eikä sillä pitäis olla mitään väliä vaikka ketään ei kiinnostaiskaan.

Mulla on täällä jotenkin tosi turvallinen olo. Tuntuu hassulta ajatella, että mulla on jollain helvetin nettisivulla turvallinen olo. Mut niin se vaan on.
Kommentit (2)

I'll keep you my dirty little secret
Kirjoitettu: 11.11.2012, 17:13:43
Äiti tuli keskiviikkona Turkuun muutamaksi päiväksi, koska sillä oli joku koulutus täällä. Ihan mukavaa oli, mutta oon niin tottunut asustamaan yksikseni, että en osaa oikein olla, kun joku yöpyy mun luona.
Isä liittyi seuraan lauantaina ja vaihtoi mulle talvirenkaat ja käytiin teatterissa katsomassa Kakola, jonka takia näin viime yönä painajaisia.

Kyseinen musikaali ei varsinaisesti ole pelottava, mutta siinä oleva raiskauskohtaus oli äärimmäisen ahdistavaa katsottavaa ja se jäi sitten kummittelemaan alitajuntaan.

Kakolassa raiskaus esitettiin tapahtuvan tavalla, joka uskoakseni on yleisin mielikuva siitä miten se tapahtuu. "Raiskausstereotypia" if you will. Tuntematon mies kohtaa naisen, laittaa huumeita tämän juomaan ja vie naisen syrjäiseen paikkaan, nainen yrittää tapella vastaan ja sanoa ei, turhaan.

Internetissä seikkaillessani olen usein törmännyt ajatukseen, että juuri näin kaikki raiskaukset tapahtuvat. Todellisuudessa useimmissa tapauksissa raiskaaja ei ole tuntematon ihminen, vaan joku, jonka uhri jo tuntee. Joku johon hän kenties luottaa. Ehkä uhri oli aiemmin suostunut seksiin.

Muutama vuosi sitten tapailin suht satunnaisesti yhtä ihmistä. Kerran istuttiin iltaa mun luonani ja päädyttiin sänkyyn ja kaikilla oli kivaa ja nukahdettiin. Muutamaa tuntia myöhemmin heräsin siihen, että hän makasi päälläni. Puoliunessa yritin työntää häntä pois, sanoin "ei nyt" ja "lopeta". Protestit meni kuuroille korville. Aamulla hän lähti eikä me nähty enää.

I don't think he realized what he did or what he became when he ignored me when I told him to stop.

It took me forever to admit to myself that what happened that night was, in fact, rape. Because that kind of stuff only happens on the news to other people. Because I didn't kick and scream and cry. Because I had said "yes" before. Because I was dating him. Because he didn't hit me or physically hurt me. So it was okay, right?Mä en oo koskaan aiemmin puhunut tästä kenellekään.
Kommentit (4)

Oh why the F not?
Kirjoitettu: 26.10.2012, 17:05:38
Ei mulla parempaakaan tekemistä ole.

1. Mitä leikkejä leikit lapsena?
Legot oli aika kova juttu. Ja barbit. Ja ne minitalot, jotka aukes ja ne "nuket" oli jotain pikkurillinpään kokosia, niillä oli joku nimi mut en millään muista sitä.

2. Mitä teit viime sunnuntaina?
Katoin about 7 jaksoa Gilmore Girlsiä. Eli en yhtään mitään.

3. Mikä liikennemerkki kuvaa parhaiten sinua?
No voi herrajuma. Varmaan joku umpikujamerkki.

4. Mikä oli viime viikon paras juttu?
Mulla oli "harjotustyöhaastattelu", josta sain tosi hyvää palautetta. Tuli hyvä mieli siitä.

5. Mikä on puhuttelevin kappale, jonka olet kuullut? Milloin kuulit sen ensimmäistä kertaa?
Jahas. Aikas vaikean pistit. En osaa vastata, jokainen (tai ainakin melkein) biisi puhuttelee tavalla tai toisella enkä osaa nyt sanoa, että mikä niistä puhuttelee eniten.

6. Kuka oli varhaisin ystäväsi? Mitä teitte yhdessä?
Näitä on monta. Lyhyesti selitettynä kyseessä on joukko vanhempieni nuoruuden ystävien (ovat kyllä vieläkin ystäviä) lapsia, joiden kanssa kasvettiin yhdessä, vietettiin kaikki synttärit ja uudet vuodet ja muut juhlat. Tuo porukka on enemmän melkein mun sisaruksia kuin "pelkkiä" ystäviä.

7. Minne matkustit viimeksi ja kenen kanssa?
Muutama viikko sitten kävin Helsingin Gloriassa erään rakkaan ystävän kanssa Trash Fest V - tapahtumassa.

8. Ikimuistoisin opettaja, joka sinulla on ollut? Miksi hän on ikimuistoinen?
Vaihtarivuoden musanope. Mr. Jilek oli (on kai vieläkin) sellainen persoona, etei sitä voisi unohtaa vaikka haluaisikin. Kaikki hommat saatiin aina hyvin hoidettua, vaikka joskus puolet tunnista meni siihen kun herra kertoi meille tarinoita lapsuudestaan.

9. Minkälaisia unia näet useimmin?
Painajaisia. Tai ainakin oletan niiden olevan painajaisia, en melkein koskaan muista niitä, mutta herään usein hätkähtäen kylmässä hiessä sydän pamppaillen.

10. Mikä on musiikin numerosi?
Sellanen 8 tai 9

11. Kuka kutitti sinua viimeksi ja mistä?
Siitä on niin kauan kun kukaan on mua kutittanut, että en muista.

12. Heräätkö koskaan kukonlaulun aikaan?
Jos on aivan pakko.

13. Osaatko karjua kuin Tarzan?
En ole kahdeksannen ikävuoden jälkeen kokeillut, mutta ei se sillonkaan kovin hyvin sujunut.

14. Ketä onnittelit viimeksi?
Erästä kaveria, joka synnytti pienen tytön vajaa pari viikkoa sitten.

15. Katsotko Kauniita ja Rohkeita?
En.

16. Luetko horoskooppeja?
Joskus huvikseni.

17. Miten vietät sunnuntaipäiväsi?
Nukun yleensä puoleen päivään, ja otan rennosti. Katson telkkaria jos sieltä jotain katottavaa tulee, tai jotain sarjoja netistä, tai luen.

18. Kuka silitti päätäsi viimeksi?
Öö. Varmaan äiti.

19. Tykkäätkö voimistella?
Enpä juuri.

20. Mihin maahan matkustaisit mieluiten ja miksi?
Rooma, mua kutsuu Rooma. Ei muulla Italialla niin väliä, mutta se Rooma. Haluan pällistelemään raunioita. Uusi-Seelanti ois kans kiva, näyttää kuvissa niin kauniilta. Ja USAan haluan aina.

21. 5 kivointa J:llä alkavaa pojan nimeä?
Jesse, Jasper, Jiri, Jonne, Jami.

22. Luettele 3 asiaa, jota näet oikealla puolellasi?
Kännykkä, hiusharja, kokispullo.

23. 3 epämiellyttävintä eläintä?
Hämähäkki, muut hyönteiset ja ötökät, sika.

24. Mille taputit viimeksi?
Koulutuksessa joku piti jonkun esitelmän.

25. Mistä aineksista lempisalaattisi koostuu?
Mitäs kaikkea caesar-salaattiin tulee... Se kastike (of course), parmesan-juusto, krutongit ja oisko se ollut jotain romaine-salaattia mitä siihen käytetään?

26. Oletko koskaan myynyt vanhoja vaatteitasi?
Kirpparilla joo jotain.

27. Keneltä lainasit viimeksi rahaa? Kuinka paljon?
En lainaa kovin usein rahaa, varmaan joltain kaverilta paria euroa tai jotain.

28. Pidätkö kesyrotista?
Ei mulla mitään niitä vastaan ole.

29. Onko sinua koskaan kosittu?
Jep.

30. Mitä näet ympärilläsi?
Likaisia astioita pakastimen päällä, tauluja ja julisteita seinillä, matto rutussa.

31. Oletko joskus pudottanut piimäpurkin?
En muistaakseni.

32. Ovatko lihavat epämiellyttäviä?
Öö ei? Kyllä se luonne on se joka ihmisestä epämiellytävän tekee.

33. Syötkö öisin?
En yleensä. Joskus baari-illan jälkeen tarttuu pitsa tai vastaava kainaloon.

34. Pesetkö itse pyykkisi?
Kyllä yksineläjän on vähän pakko.

35. Mitkä ovat vanhempiesi nimet?
Skippaan tämän, vaikka tuskin etunimistä hirveesti tunnistaa, mutta kuitenkin.

36. Onko koiran haukkuminen ärsyttävää?
Jos se kestää 3 tuntia putkeen.

37. Miten sinulla viimeksi tahriintui vaate?
Tämä on itsellenikin yleensä suuri mysteeri. Vaate on puhdas, 5 minuuttia myöhemmin siihen on maagisesti ilmaantunut tahra eikä mulla ole hajuakaan miten se tapahtui. Sama juttu mustelmien kanssa.

38. Montako paitaa sinulla on tällä hetkellä päälläsi?
2, t-paita ja huppari.

39. Pelkäätkö piikkejä?
En pelkää, mutta ei ne kivoja ole.

40. Käytkö kirpputoreilla?
Joskus juu.

41. Kiusoitteletko ystäviäsi?
Jep. Se nyt vaan kuuluu tähän pakettiin, joka olen minä.

42. Oletko polttanut ruohoa?
Olen.

43. Onko pyörässäsi kissansilmä?
Ei ole pyörää ja mikä hitto on kissansilmä?

44. Mitä sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen sanasta mutantti?
Teenaged mutant ninja turtles! ...ja nyt alkoi tunnari soimaan päässä...

45. Mitä kangasta tällä hetkellä päälläsiolevat housut ovat?
Väittäisin että farkkukangasta.

46. Mitä maistat nyt suussasi?
Kokista.

47. Ketä käskit viimeksi tukkimaan turpansa?
Leikilläni kaveria aiemmin tänään.

48. Mitkä vaatteet laittaisit tanssiaisiin?
Varmaan jonkun kivan mekon.

49. Onko lampaat söpöjä?
Karitsat on söpöjä, mutta aikuiset lampaat ei niinkään.

50. Oletko koskaan matkustanut pummilla?
En.

51. Onko selässäsi finnejä?
Hyvin paljon mahdollista.

52. Oletko hiljainen ihminen?
Joskus olen, joskus en. Riippuu seurasta, väsymysasteesta, mielialasta yms.

53. Uskotko kristukseen?
Jos tässä uskomisella tarkoitetaan palvomista niin en.

54. Onko sinulla hyvä kaunokäsiala?
Ei tosiaankaan.

55. Minkälainen tukka veljelläsi on?
Viimeksi kun herran näin niin tukka oli suht lyhyt ja ruskea.

56. Mitä potkaisit viimeksi?
Auton rengasta.

57. Kunnioitatko äitiäsi?
Jep.

58. Monenko peiton alla nukut?
Normaalisti yhden, mutta jos on tosi kylmä niin kahden.

59. Minkälaiset pikkuhousut sinulla on jalassa?
Mustat, joissa erivärisiä nappien kuvia.

60. Osaatko uida selkää?
Khyl.

61. Ketä kättelit viimeksi?
Öö. En kyllä nyt muista.

62. Minkälaisia sormikkaita omistat?
Lähinnä mustia. Yhdet on kyllä kirkkaan pinkit.

63. Ärsyynnytkö, jos sinua ruvetaan neuvomaan?
Riippuu ihan siitä, että pyysinkö neuvoa vai en.

64. Haluaisitko nukkua talven yli?
Mielelläni kiitos. Tai ennemmin lähtisin Karibialle tai jonnekin.

65. Mitä istutit viimeksi?
Joskus ala-asteella istutin rairuohoa.

66. Mitä ruokit viimeksi?
Itseni lisäksi kissaa.

67. Uskotko sanontaan: "elämä kantaa" ?
Hittoako se ees tarkottaa?

68. Onko sinulla nyt kynsilakkaa?
Ei ole

69. Oletko koskaan pudonnut kalliolta?
En niin pahasti että olisi jäänyt mieleen.

70. Mitä ikkunastasi näkyy?
Taloja, taloja, taloja. Wärtsilän nosturi, Sigynin mastot ja pikkasen Aurajokikin pilkahtelee.

71. Onko lehmät ällöttäviä?
Eivät erityisen.

72. Paljonko vettä juot päivässä?
Kittaan vettä puolen litran pullosta, sen joutuu täyttämään ehkä kerran tai kaksi päivässä, että laskekaa siitä.

73. Minkälainen wc-pytty on vessassanne?
Ihan perus valkoinen. Tekee tehtävänsä.

74. Minkälainen sänkysi on?
Oisko tää 120cm leveä patja jolla on jalat.

75. Mikä vaate sinulla viimeksi kastui?
Housun lahkeet, kun tuolla on tota helvetin lunta.

76. Sheivaatko sääriäsi?
Jos jaksan. Yleensä en jaksa.

77. Kuinka kova pakkanen on kova?
-20 ja siitä alaspäin

78. Minkälaisia rättejä teillä on keittiössä?
En nyt merkkiä muistä, mutta tollasia punavalkoraidallisia.

79. Onko linnunlaulun kuunteleminen rentouttavaa?
Onhan se mahdollisesti ihan nättiä ja kivaa kuunneltavaa, mutta ei se erityisemmin rentouta.

80. Minkä värisiä pesuvateja teillä on saunassa?
En ole taloyhtiön saunassa käynyt, niin en tiedä.

81. Tykkäätkö puuroista?
No joo.

82. Suosikkisi suolaisista herkuista?
Feta-juusto. Omnomnom.

83. Roikuitko pienenä siellä sun täällä?
En roikkunut, vaan leikin.

84. Oletko koskaan juonut itseäsi pöydän alle?
Kerran pari. 18-vuotiaana useamminkin.

85. Missä olit viimeksi, kun kävit ulkohuussissa?
Mökillä.

86. Minkälainen ovi huoneessasi on?
Etuovi on sininen.

87. Saatko vedettyä yhtään leukaa?
Tuskin. Naurattaa ajatuskin.

88. Mitä sävyjä teillä on keittiössä?
Valkoista, laatoissa keltaista ja vihreää.

89. Otatko koskaan päiväunia?
Harvemmin.

90. Omistatko viuhkan?
Omistan. Se on musta ja pitsinen ja niin kovin nätti!

91. Käytätkö sormuksia?
Käytän yhtä sormusta.

92. Milloin viimeksi paistoit jauhelihaa?
On tästä muutama viikko.

93. Mitä levitettä laitat leivällesi?
Floraa.

94. Uskotko taivaaseen?
Jos puhutaan siitä taivaasta, minne jotkut väittävät ihmisten kuoleman jälkeen menevän niin en.

95. Kauanko pidät samoja sukkia?
Päivän.

96. Rasvaatko ihoasi?
Naamaa päivittäin, käsiä joskus jos ne kuivuu.

97. Paras olutmerkki?
Hyi, pahoja kaikki.

98. Paras kahvimerkki?
Se halvin.

99. Tiedätkö ketään, kuka olisi saanut keskenmenon?
Kyllä, itseni.

100. Kuka viimeksi kielsi sinulta jotain todella tärkeää?
Ei kai koskaan ole kukaan multa mitään todella tärkeää kieltänyt.
Kommentit (0)

"This is madness!" "This is politics."
Kirjoitettu: 20.10.2012, 15:56:15
Yritä tässä nyt löytää oikea kuntavaaliehdokas, kun ei tiedä kaupungin asioista oikeastaan yhtään mitään. Tiedän USAn presidentinvaaleistakin enemmän kuin siitä, mitä Turussa tapahtuu. Äänestämättä en kuitenkaan suostu jättämään, ihan periaatteesta.

Vaalikoneet ja Google ovat ystäviäni.
Kommentit (0)

The Perks of Being a Wallflower by Stephen Chbosky
Kirjoitettu: 10.10.2012, 16:19:59 (Muokattu: 10.10.2012, 16:20:18)
“I don’t know if you’ve ever felt like that. That you wanted to sleep for a thousand years. Or just not exist. Or just not be aware that you exist. Or something like that. I think wanting that is very morbid, but I want it when I get like this. That’s why I’m trying not to think. I just want it all to stop spinning.”

"So, this is my life. And I want you to know that I am both happy and sad, and I’m still trying to figure out how that could be.”

"We accept the love we think we deserve."

"Do you know what 'masturbation' is? I think you probably do because you are older than me. But just in case, I will tell you. Masturbation is when you rub your genitals until you have an orgasm. Wow!"

"And in that moment, I swear we were infinite."

“I think that if I ever have kids, and they are upset, I won’t tell them that people are starving in China or anything like that because it wouldn’t change the fact that they were upset. And even if somebody else has it much worse, that doesn’t really change the fact that you have what you have.”

"Love always,
Charlie"
Kommentit (0)

Haloo Helsnki (taas kerran)
Kirjoitettu: 06.10.2012, 14:37:31
Tänään tieni vie jälleen kerran maamme isoon, pahaan pääkaupunkiin. Kolmannen kerran kuukauden sisällä. On varmaan henkilökohtainen ennätys.

Suuntana tällä kertaa Trash Fest V ja Deathstars. Bussi lähtee 2 tunnin päästä ja tämänhetkinen lähtövalmius on nolla. Pitäis ehkä tehdä jotain. Vaikka kaivaa vaatteet jostain. Korsetti niskaan ja menoks. Ryhti ainaki paranee jos ei muuta.

Deathstars - Death dies hard;
Kommentit (0)

I'm stuck in love so hopelessly
Kirjoitettu: 02.10.2012, 18:05:05
William Beckett julkaisi uuden sinkun tänään. Seuraavaksi virallinen arvioni kyseisestä kipaleesta;

"ASDFGHJKL I CANNOT HANDLE THIS PERFECTION."

Ei voi muuta kuin soittaa sitä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja rakastan sitä joka kerta enemmän.

Seuraavasta linkistä löytyy hieman yksityiskohtaisempi (ja sekavampi) katsaus pienen pääni sisään;
http://callmeisabelle.tumblr.com/

Ei muuta tänään.
Kommentit (0)

Note to self
Kirjoitettu: 01.10.2012, 23:52:25
Koulutehtävien viime tippaan jättäminen EI ole hyvä idea. Jatkossa ehkä kannattaisi ainakin aloittaa tehtävät aikaisemmin kuin samana päivänä milloin ne pitää palauttaa. Viimeisen illan paniikki on ehkä hyvä motivaattori, mutta sen seurauksena jälki on paskaa, koska on kiire, ja olet kärttyinen koko päivän, koska et voi rentoutua ilman paniikkia siitä, että loppuuko aika kesken.

YRITÄ EES.

Aivoihin sattuu.
Kommentit (0)

"Osaatko jotakin? Avoin lava klo 20!"
Kirjoitettu: 24.09.2012, 18:40:54
Ei. En osaa. MITÄÄN.

Nukuin viime yönä hassusti ja nyt on niska kipeä. Awesome.

Kävin eilen Helsingissä rakkaan veljeni 25-syntymäpäivän kunniaksi. Heräsin myöhään ja olin kärttyinen, mutta ostin rautatieaseman Ärrältä kahvia ja kolmioleivän ja tuli parempi mieli. Parin tunnin junamatka menee yllättävän nopeasti, kun on iPod ja kirja.

Torstaina kävin katsomassa Puhdistuksen. Kirjan olen lukenut ja Lahden kaupunginteatterin näytelmänkin kävin aikoinaan katsomassa, mutta leffa oli kyllä jäätävin. Se oli ahdistava. Hyvä, mutta ahdistava. Kyllähän mä tiesin, ettei se mikään hyvän mielen komedia ole, mutta jätti kyllä sanattomaksi.

En oikein tiedä.

Haluaisin tatuoida yhden runon käsivarteeni, mutta se on aika pitkä. Tai ei edes ole, mutta käytettävä tila on rajallinen. Pitäis varmaan vaan päättää fontti ja mennä jostain liikkeestä mennä kysymään, että mahtuuko se tohon ja paljonko se maksaa ja sattuuko vaikka tiedän että sattuu enkä tiedä, että onko mulla edes oikeasti varaa siihen, vaikka sain edellisen kämpän takuuvuokran vihdoin ja viimein takaisin, ja oikeestaan ois pari muutakin kuvaa mitkä haluaisin hakattaa ihooni enkä osaa päättää minkä otan ensin. Varmaan sen mikä tulee halvimmaksi.

Taidan käydä tupakalla. Ja leipoa raparperipiirakkaa.

Suuret on suunnitelmat.

p.s. tämä on hyvä: http://thii.sarjakuvablogit.com/
Kommentit (0)

Syksy tulee, oletko valmis?
Kirjoitettu: 19.09.2012, 21:46:52
Ulkona alkaa olla sen verran kylmä, ettei pelkkä huppari meinaa riittää tupakalla käydessä. Puissa lehdetkin näköjään alkaa vaihtaa jo väriä. Kai se sitten on se syksy, vaikka oonkin sitä vastaan yrittänyt tapella.

Onneksi tee on hyvää. Ja sitä on PALJON. Laskin äsken, että kaapista löytyy 18 eri laatua/makua. En ole aikaisemmin tajunnut, että niitä on niin paljon. Jotenkin sitä on vaan kerääntynyt. Kaikkia en ole edes kerennyt maistamaan. Jotkin olen ostanut terveysvaikutusten vuoksi, jotkin maun takia, osan olen saanut lahjaksi. Yksi juttu on kuitenkin sama.

Teestä tulee aina parempi mieli.
Kommentit (0)

I'm young enough, dumb enough, tough enough
Kirjoitettu: 13.09.2012, 15:46:22
Kävin alkuviikosta Helsingissa veitsen alla ja taas on nenä arka ja turvoksissa. Lopputuloksesta ei oikein voi sanoa vielä mitään ennen kuin se asettuu. Kirurgi otti jalasta rasvaa ja laittoi sitä nenään enkä tiiä mitä helvettiä se sille jalalle teki, kun nyt siinä on jättimäinen mustelma, joka on kipeämpi kuin itse nenä. Onneksi särkylääkkeet on keksitty.

Helsingin päässä ollessani pääsin myös vihdoin ja viimein katsastamaan veljeni ja tämän avokin "uuden" asunnon. Muuttivat sinne jo viime talvena, mutta oon ollut mukamas niin kiireinen etten ole sinne aiemmin ehtinyt.

Avasin säästötilin Minnesotan reissua varten. Ehkä muutaman vuoden päästä pääsen sinne asti. Pelkät lentoliput maksaa 700-800 euroa ja ois se kiva olla vähän käyttörahaakin. Oishan se vähän tyhmää mennä sinne ja sitten vaan istua kotona, kun ei ole varaa tehdä mitään. Karmea ikävä on.

Ruokakauppohin ilmestyneet USA-hyllyt sentään vähän lohduttaa. Jos en pääse jenkkeihin, niin sit mä syön sen :D.

Olen myös alkanut pitkästä aikaa kirjottamaan. Writer's block oli vaivannut monta kuukautta, mutta pari viikkoa sitten iski sellanen inspiraatio, että en muuta tehnytkään kolmeen päivään. Tämäkin tarina on kyllä englanniksi, vaikka pitäisi ihan oikeasti harjotella suomeksi kirjottamista, jos oikeasti meinaan saada joskus oman romaanin kirjakauppojen hyllyille tässä maassa.

Missä välissä omasta äidinkielestä tuli niin vaikeaa?
Kommentit (1)

I'm in love with a voice
Kirjoitettu: 02.09.2012, 20:59:59 (Muokattu: 02.09.2012, 21:01:26)


Olen linkittänyt kyseistä laulajaa naamakirjaan niin paljon, että jengi alkaa varmaan kohta poistamaan mua kavereistaan. Mutta kun on rakastunut, niin sen haluaa kuuluttaa koko maailmalle. Tai jotain.

Kyseessä on siis William Beckett, edesmenneen The Academy Is...-yhtyeen laulaja, joka ryhtyi bändin eroamisen jälkeen soolouralle. Olen The Academy Is...stä ja Beckettistä tykännyt jo useamman vuoden, mutta rakkaus roihahti uudestaan, kun kuulin Beckettin soolomatskua ekan kerran pari päivää sitten. Ja nyt onkin päässä pyörinyt tasan yksi asia;

Damnit, Beckett, stop being so fucking perfect, for fuck's sake.

p.s. Noin kaunis naama pitäis olla laiton.
Kommentit (0)

Suhteista ja sellaisista
Kirjoitettu: 31.08.2012, 18:25:11
Mä olen tässä viikon parin aikana ruvennut kaipaamaan jonkinlaista kumppanuutta, ehkä jopa parisuhdetta. Sitä yhtä ihmistä, jonka näkeminen saa perhoset lentelemään vatsassa.

Edellisestä erosta on aikaa n. puolitoista vuotta ja se olikin sellanen järkytys, että ajatus uudesta suhteesta aiheutti lähinnä pahoinvointia pitkän aikaa. Siitä yli päästyäni olin jo päättänyt muuttaa kaupungista pois eikä siinä vaiheessa huvittanut ruveta mitään juttuja virittelemään vaikka sitä eräs herra kovasti yrittikin.

Nyt. Voisin periaatteessa olla valmis. Vaikka mulla ei ole mikään maailman paras historia mitä suhteisiin tulee. Yksi lähti kävelemään heti kun oli saanut mut sänkyynsä, toinen manipuloi ja valehteli kaikesta, kolmas ei piitannut edes sen vertaa, että olisi jättänyt mut kasvotusten. Ja on sitä itekkin tullut mokattua kerran jos toisenkin.

Ja nyt sitten iskee se "I'm never gonna find love again"-epätoivo.

Ehkä en kuitenkaan rupea moisesta stressaamaan. Parisuhde olisi kyllä ihan kiva, mutta pärjään oikein hyvin yksinkin. Ja onhan mulla tuolla toi mun karvapallo, vaikka se nukkuukin yli puolet vuorokaudesta.

Tämä on soinut viimeset kolme päivää (naapurit arvostaa, I'm sure, but I regret nothing!);
Kommentit (0)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy