ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Schlagerin saldoja

Sivu 1 / 1 Blogia pitää Schlager

Luoja varjelkoon!
Kirjoitettu: 09.07.2010, 17:50:58
Olemme saaneet miettiä oikeusturvaamme. Mitä me voimme tälle väki- ja ilkivallalle? Pride-kulkuetta kohtaan hyökättiin, ja nyt HeSetan toimistoa vandalisoitiin. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kd-politiikot Päivi Räsänen ja Asmo Maanselkä ovat kommentoineet varsin mielenkiintoisesti asioita.

Eikö kristillisiä yhtään omatunto kolkuta? Luulisi lähimmäisenrakkauden riittävän. Luoja varjelkoon näitä ihmisiä!

Mistä sitten homoviha oikein on lähtöisin? Olisikin hyvä saada tähän vastaus.

t. Schlager
Kommentit (6)

Pamautus vuosien jälkeen
Kirjoitettu: 06.07.2010, 18:07:01
Rakas blogi ja rakkaat lukijat,

päätin tehdä tänne paluuta. Olen ahkera bloggaaja muualla ja maailmani on hiukan muuttunut. Ei, parisuhde- ja seksikokemuslukumäärä ei ole muuttunut, mutta muu elämänkokemukseni on. Opintohistoriakin on saanut lisäystä ja tutkintoa odottelen.

Ehkäpä viimeinkin haaveetkin alkavat käydä toteen. :) Tai sitten eivät. Elämä on äkkiarvaamatonta.

t. Schlager
Kommentit (2)

Heitteillejättö?
Kirjoitettu: 18.02.2006, 00:38:05
Unohdin ja laiminlöin sinua! Anteeksi.
Kommentit (2)

Melkein unohdin sinutkin...
Kirjoitettu: 07.12.2005, 02:58:08
Rakas blogi,

pyydän sinulta taas anteeksi laminlyömistäsi. Se ei ole ollut tarkoitus missään tapauksessa.

Olen tässä harrastanut opiskeluja, enemmän jos vähemmänkin. Samoin harrasteisiini ovat kuuluneet hiuksieni harmaantuminen ja siitä kiitos kuuluu epäonniselle yhdistystoiminnalle.

Ai niin, olen muuten ollut humalassakin kerran, itse asiassa se tapahtui viime viikonloppuna. Jouduin juomaan hiukan nopeampaan tahtiin paria siideriä, koska ne oikeasti olivat pahoja. (Eräs sateenkaareen viittaava merkki... ;))

Ja mitä vielä: olen laihtunut. En ole juossut vaa'alla, mutta vatsani on pienentynyt hurjasti ja vanhat vaatteet ovat taas mahtuneet päälleni.

Rakkain terveisin, Schlager
Kommentit (0)

Ajan riento
Kirjoitettu: 26.10.2005, 18:32:28
Huh huh,

kylläpä aika rientää. Minulla on paljon harmeja ja murheita.

Ihmettelen, miksi niin monista on ihanaa olla ilkeä...

t. Schlager
Kommentit (0)

Päänsärky
Kirjoitettu: 20.09.2005, 18:03:46
Rakas lukijani,

mitä sanot, kun olet vastuussa organisaatiosta (yhdistys) ja joku menee sooloilemaan siellä? Siitä tulee päänsärky.

Sain muutakin päänsärkypostia. Mutta siitä enemmän päänsärkyni laannuttua...

t:Schlager
Kommentit (0)

Pieleen meni
Kirjoitettu: 15.09.2005, 15:42:40
Kyse on siis perheenlisäyksestä. Sitä ei tullutkaan. Mutta tulen kyllä sanomaan mielipiteitäni enemmän jatkossa tästäkin asiasta.

Sain muuten hullun idean: aion kirjoittaa kirjan. Vihjaan vain sen, että kyse on kaunokirjallisesta teoksesta. Aihepiireiltään teos käsittelee elämän eri asioita, homoseksuaalisuuskin tulee saamaan ison osan.

Ystävyydellä,

Schlager :)
Kommentit (0)

Hyviä uutisia!
Kirjoitettu: 11.09.2005, 16:56:53
Hyvät herrat ja naiset,

olen tilanteessa, jossa yksi paperisota on päättynyt. Olen siitä erityisen iloinen. Yksi ovi on tullut avatuksi. Ehkäpä kohta tulee toinenkin...

Odotan myös perheenlisäystä uusien lemmikkien puolelta. Toivottavasti kaikki menee niin kuin olen suunnitellut.

t:Schlager
Kommentit (0)

Valoa näkyvissä?
Kirjoitettu: 08.09.2005, 13:02:39
Hei rakkaat lukijat,

nyt olen siinä pisteessä, että olen onnistunut saamaan muutaman riidanpoikasen sovittua. On jotenkin vaan niin paljon helpompaa, kun ei tarvitse riidellä jatkuvasti. Tosin joillakin tuntuu olevan elämäntehtävänä saada olla riidoissa jonkun kanssa tai sitten hallita muiden elämää. Ja tätähän ei tunnetusti saisi sanoa ääneen.

Tällä hetkellä tarkoitukseni olisi alkaa järjestellä opintojani parempaan suuntaan. Saapa nähdä, tuleeko siitä tälläkään kerralla yhtään mitään. Yritän olla optimisti...

Rakkaudella, Schlager
Kommentit (0)

Tappeluja ja anteeksipyyntöjä
Kirjoitettu: 03.09.2005, 16:58:06
Rakkaat lukijat,

olen ollut vellovassa päänsäryssä muutaman päivän. Minua on humautettu moninlaisilla syytöksillä. Se tunnetusti kuluttaa.

Hiukan alkoi helpottaa, kun yksi ihminen tuli ja pyysi anteeksi minulta. Tiedän, että olen aika terävästi kirjoittava, mutta hyökkään asioita vastaan. En siis ihmisiä...

Muutenkin olen ollut huolissani yhdestä läheisestäni. No, tilanne alkaa rauhoittua onneksi. Ai niin, voisin alkaa kohta akvaarioiden siivoamisen...

Mietinpä, miksei kukaan kommentoi näitä ikinä. Ilmeisesti nämä juttuni ovat vain tylsiä. No minua on pidetty tylsänä aika useinkin.

t:Schlager
Kommentit (0)

Kohti uusia tuulia?
Kirjoitettu: 30.08.2005, 02:59:28
Tänään ja eilen olen pohtinut euroviisuharrastukseni jättämistä sellaisena kuin se nykyisin on. Sen pitäisi siis uudistua. Mitä teen? Hyvä lukija, annapa vihjettä, jos vain tiedät.

Uskomatonta, miten ihmiset hyökkäävät henkilökohtaisuuksiin, kun on kritisoinut jotakin asiaa. Miksi asiat katsotaan henkilökohtaisiksi ominaisuuksiksi? Se on jotenkin omituista.

Mistähän löytyisi uusi ja hyvä harrastus?

t. Schlager
Kommentit (0)

Haaveiluja
Kirjoitettu: 27.08.2005, 16:32:26
Kuka rakastaisi minua niin paljon, että ottaisi minut kainaloonsa ja silittäisi päätäni? Mistä löytyisi hän, jolla on terve pää ja samanlaiset arvot?

Hyvä, että on jotakin untakin varten...

Haaveisiin kuuluu vain niin paljon ja niin vähän saan toteutettua. Minulla on pääkopassani paljon tekemättömiä lauluja, joita olen tehnyt euroviisuja varten. Vaan eipä ole instrumentteja. Samoin haluan olla yksi Suomen arvostetuimmista akvaristeista. Muistutan myös halustani tehdä oman kokkikirjan kasvissyöjille ja niin - se akateeminen lopututkinto olisi tarpeen.

Haaveillen,

t:Schlager
Kommentit (0)

Tuli leiskuu ajatuksissa
Kirjoitettu: 25.08.2005, 03:26:27
Oijoi!

Olin tiistai-iltana Helsingissä. Meillä oli kokous, joka siirrettiin euroviisuaiheiseen homobaariin. No, paikalla musiikki soi hiukan turhan kovaa kokousta ajatellen, mutta se ei oikeastaan ärsyttänyt niinkään. Pahempi asia oli erään henkilön käyttäytyminen...

Mitä mieltä olette, rakkaat lukijat, kuuluuko aikuisen ihmisen hyvään käyttäytymiseen muiden puheenvuorojen päälle puhuminen? Entäpä huomion kerääminen itseensä? Kuinka pitäisi ajatella syyttelystä ja yhteisen toiminnan pohjan pudottamisen yrittämisestä?

Jostakin syystä johtuen minun on hankala hyväksyä tuollaista käyttäytymistä täysi-ikäisyyden ajat sitten (siis yli 10 vuotta sitten) ohittaneelta ihmiseltä. Enkä usko muidenkaan suhtautuneen asiaan kevyesti.

No, toivon, että päänsärky asian tiimoilta hellittää mahdollisimman pian!

Yst. terv., Schlager
Kommentit (0)

Hauskan viikonlopun jälkeen
Kirjoitettu: 22.08.2005, 17:01:44
Perjantai meni matkustelun piikkiin. Kävelin mm. Malminkartanon huipulle, josta näkyy koko Helsinki. Niin, minullahan on vain kamala korkean paikan kammo. Meinasin vain saada pari sydäriä, pökertyminen oli yllättää muutaman kerran ja oksennuskin oli tulla muutamaan otteeseen. Onnekseni vältyin niiltä. Hauska ilta oli ja tapasin monta mukavaa ihmistä. :) Oli muuten minun ensimmäinen irc-miittini.

Lauantaina käväisin Helsingissä. Tällä kertaa kyseessä oli vapaaehtoistyö. Palatessani juna-asemalle huomasin, että raitiovaunut ovat lauantaisin klo 20 maissa täysiä Lasipalatsille mentäessä. Ja vammaisena niihin on kiva mennä, kun ei pysty kunnolla istumaan - tai siis pääse ylipäätään istumaan.

Sunnuntai oli kotioleilua. Joten ei siinä ollut mtään uutta.

Äitini taas saa aikaan minulle ajateltavaa, joten lopettelen tältä kertaa.

Parhain terveisin, Schlager :)
Kommentit (0)

Kasvislasagnea?
Kirjoitettu: 19.08.2005, 09:05:38
Ei, vaan kolmas valmispizzapäivä putkeen. Nyt tänään teen sen, mitä pitääkin. Alan matkustella ja tarkoitus olisi löytää irc-kanava #suvaitsevaisuuden ensitapaamisesta. Pitäisi kai käydä kuitenkin ensin asioilla, mm. hoitaa ruoka- ja pakkausasiat.

Ihmiset, halatkaa toisianne!

t:Schlager :)
Kommentit (0)

Jopa yritän...
Kirjoitettu: 18.08.2005, 12:55:22
Ensiksikin mietin sitä asiaa, kuinka pääsisin silmälaseistani eroon. Olen aina luullut, että ne ovat yksi karkoittajista, jotka inhottavat muita. Tekisi mieli teettää joskus tutkimus, kumpi sopisi mulle paremmin, piilarit vai silmälasit. Luultavasti joku neropatti vastaisi: "Rasvaimu".

En tiennytkään muuten, että Yahoo Instant Messengerin lataaminen saattaisi hidastuttaa muuten konetta. No, poistin sen. Ai niin, rakas lukija, voit saada privaattina MSN Messenger-osoitteeni, sillä uskon, että osaan antaa ajattelemisen aihettakin.

Vaan nyt pohtimaan, mitä laitan päivän ruuaksi. Kahden valmispizzapäivän jälkeen se kasvislasagnen teko houkuttaa enemmän ja enemmän...

Terkuin, Schlagerinne :)
Kommentit (0)

Provolla tai ei...
Kirjoitettu: 18.08.2005, 01:47:06
Minulla on oikein hyvä taito saada ihmiset ymmärtämään ajatukseni väärin. Tuntuu välillä siltä, että tietyllä foorumilla valitettavasti viestini aina tulkitaan tarkoituksellisesti väärin. En puhu Ranneliikkeestä.

Unelmoin läheisyydestä ja rakkaudesta. Olisi mukavaa löytää ns. ihan tavallisen oloinen - vai sanoisinko luonnollisen oloinen - kumppani, jonka kanssa voisi olla sohvaperunana, eikä tarvitsisi koko ajan väitellä jostakin. Haaveita on hyvä olla.

Mistähän se oikea löytyisi? En etsi rahaa, vaikka sitä ei kyllä minullakaan ole. En etsi itselleni vanhusta, varsinkin, kun haave olisi saada jälkikasvuakin. Tuon haaveen myötä taisi karista viimeisetkin kandidaatitkin...

Tänään tein kirjeitä, hoidin yhdistysasioita ja kävin kaupassa...

Mennäänpä eteenpäin elämässä. Ehkä joku joskus muistaa minua sähköpostilla tai muulla vastaavalla...

Rakkaudella, Schlager :)
Kommentit (0)

Aamuisen hetken taikaa
Kirjoitettu: 17.08.2005, 08:51:42 (Muokattu: 17.08.2005, 08:52:09)
Tässä uhkaavasti teevesi kiehuu liedellä ja vislaus alkaa kuulua. Löysin viime yönä kaapistani pastaa ja nyt seuraavaksi olen hyökkäämässä kauppaan. Sitä ennen kuitenkin minun on jäähdytettävä tee, ajettava parta (olen siirtynyt ns. kertakäyttöteriin, joita käytän kuitenkin pari viikkoa per terä) käytävä suihkussa ja harjattava hampaatkin...

Nyt kuului ujellus ja tulppa lensi jonnekin liedelle. Menen sammuttamaan lieden ja rapsutan ehkä kissaa, joka tulikin sanomaan, että olisi aika toimia, ettei vesi haihdu.

Mitähän tämä päivä tuo tullessaan? Jotenkin minulla on hyvä olo, vaikkakin asiat voisivat olla toisinkin päin tai jopa paremminkin. Lieneeköhän syytä puolipilvisellä taivaalla, josta aurinko pilkistää välillä?

Ystävällisin terkuin, Schlager
Kommentit (0)

Tervehdys lukijoille
Kirjoitettu: 17.08.2005, 02:21:47
Näinkö sitten kävi, että päädyin tänne? Kuitenkin Ranneliikkeestä on tullut iso osa elämääni. Toki kahden kuukauden kuluttua tilanne saattaa olla ihan toinen.

Alkuun pientä esittelyä varmaan itsestäni pitäisi laittaa. Olen akvaristi, euroviisufanaatikko, karaoketaiteilija ja vapaaehtoiistyöntekijä. Ikää on yli 25 mutta alle 30. Ulkoisesti havittelen hirviön olemusta - kai olenkin jo sitä jollakin tasolla. En ole umpihomo, mutta en myöskään polygaaminen. Itse asiassa olen käytännössä aseksuaali, mutta toki myönnän, ettei seksi olisi mahdottomuus, jos se oikea vain tulisi vastaan.

Vatsaa kurnii, mutta kaappi on miltei tyhjä. Ai niin, olen lakto-ovovegetaristi. Eli jos tarjoat minulle joskus jotakin, älä lisää siihen mitään lihaa, kalaa, kanaa tai äyriäistä. Kahviakaan en muuten juo, vihreä tee on parasta.

Mutta nyt ruokakaapille...

Yst. terv., Schlager :)
Kommentit (0)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy