ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Elämästä ja naisista <3

Sivu 1 / 1 Blogia pitää Samppanja

Ensi viikonloppuna...
Kirjoitettu: 26.01.2010, 20:34:01
Jenny Woo oli ok, tai ehkä lievä pettymys. Sateenkaarihenkinen paikka kylläkin, mutta aika heterovoittoinen minun mielestäni ja porukkaa oli ennen puolta yötä liian vähän.

Samppanjan lasihinta oli kohdillaan (5-10 euroa per lasi), mikä tekee siitä ihan mukiinmenvän aloittelupaikan ennen klo 23:a jolloin aletaan periä sisäänpääsymaksu.

Kaipaisin Helsinkiin naisten paikkaa, baaria joka olisi suunnattu lesbo- ja binaisille. Nalle on melko miesvaltainen, dtm nuorison bilepaikka ja naisten illoissakin käy pitkälti sama kantaporukka. En voi olla ainoa kolmekymppinen sinkku lesbonainen, joka tykkää viettää iltojaan myös baareissa.

Perjantaina suuntaan Hehkun 8-vuotisbileisiin, sieltä löytynee liuta vanhoja tuttuja ainakin :)
Kommentit (1)

Vieraisiin pöytiin
Kirjoitettu: 21.01.2010, 00:10:33
Ajattelin perjantaina tehdä jotain erilaista ja mennä dtm:n sijasta Jenny Woo:hon. Paikka josta saa samppanjaa laseittain ei voi olla ihan hirveän huono. Silti on puoliksi sellainen olo kuin pettäisin vanhaa ja uskollista kumppaniani...

Pakko Jenny on kuitenkin käydä katsastamassa :)
Kommentit (0)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy