ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: mamboducks blog 2000 :3

Sivu 1 / 2 Blogia pitää RxCat

wisdom of the day
Kirjoitettu: 13.03.2011, 20:46:21
jag sköt palme
Kommentit (0)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 12.03.2011, 18:10:56
Paskan makuinen halpiskuohuviini yhdistettynä discount spriteen on itseasiassa yllättävän hyvää.
Kommentit (0)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 11.03.2011, 15:18:34
If you dont want to take responsibility of your actions, let Jesus handle them,
Kommentit (0)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 10.03.2011, 21:37:35
Sukulaisia ei voi valita, ystävät voi.
Kommentit (0)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 10.03.2011, 09:23:44
I'd fuck myself
Kommentit (0)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 09.03.2011, 15:09:54
Marijuana might be healthier than alcohol, but is health worth it if you turn in to a fucking melvin?
Kommentit (0)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 08.03.2011, 19:29:01
Älä varasta enempää, kuin jaksat kantaa.
Kommentit (2)

wisdom of the day
Kirjoitettu: 07.03.2011, 22:09:38
lipton is for assholes
Kommentit (4)

vanishingpoint
Kirjoitettu: 12.02.2011, 12:07:44
Anteeksi kaikille, ettei minusta ole kuulunut vähään aikaan. armoton kiire ja burnout on pitänyt minut tiukasti kiinni opiskelemassa loppukokeisiin jokapäivä aamusta ilmaan, joten aikaa ei ole jäänyt juuri mihinkään. Nyt näyttäisi helpottavan so lets begin! Miksi juuri, kun olen koko talven ollut terveenän niin sairastun juuri silloin kun aurinko alkaa paistamaan ja ulkona pn edes vähän siedettävää. Tekisi mieli lähteä ulos, mutta kunto tuskin sallii. Chicosissa on ainakin pakko käydä vetämässä pari burgeria ja bisseä ääntä kohti. Ei tästä muuten tuu yhtään mitään. Tässä kirjoittamisen syvällisyydesä on todellakin pahoja kylmäkäynnistysvaikeuksia näin pitkän tauon jälkee. Toivotaan myös, ettei jumalatonta lukijakatoa käynyt tämän katkon aikana. Kamera tuli taas otettua käyttöön, mutta se aina unohtuu kotiin kun jotain kuvaamisen arvoista tulisi eteen. äärimmäinen tylsyys ajaa katsomaan youtuben jumittavimpia dokkareita koskaan. Pahoittelen myös, jos tämä teksti on hieman sekavaa, koska heräsin juuri. No se siitä. I iz back for good!

Kommentit (0)

STUCK
Kirjoitettu: 24.01.2011, 20:04:15
hei kaikki eli olen taas takaisin pienen tauon jälkeen. Luultavasti viikonlopun jarmoton sekarijysäri ja sunnuntain/maanantain välinen aivokuolema luultavasti viivästyttivät seuraavaa kirjotusta aika huolella. Eli aloitetaanpa taas kerran se liirum laarum ja siitä sitten kehkeytyy luultavasti jotain syvällisempää. No ainakin ihan ensimmäiseksi voisi mainita niinsanotun matkakuumeen. Se on aivan järkyttävällä tasolla tällä hetkellä. California tai tokio ykköskohteena ja jysäristä johtuen en edes päässyt matkamessuille. Olo on äärimmäisen jämähtänyt ja tuntuu, kuin viikonlopun aikana olisi kadonnut miljoona aivosolua kun kirjoittaminenkin on niin helvetin vaikeaa. On se perseestä kun rahaa ei ole koskaan liikaa. Tosin, jos sitä olisi liikaa niin ei olisi mitään muutakaan. Eli pakko päästä äkkiä pois suomesta hinnalla millä hyvänsä. Tai ihan mihin vaan muuhun kuin kuin tähän helvetin arkiseen menoon. Vaikka kusinen hotellihuone telakanreunalta ja lagaaminen jossain muualla kuin täällä. Koko päivänä ei ole tapahtunut mitään ja radiostakin tullut musiikki on ollut raikasta kuin ylibuukattu stögis. Missään ei ole mitään ja se yksikin mukava baari paljastui täydeksi huorabaariksi ennen kuin edes kerkesin käydä siellä. vittu soikoon millon tää talvi oikeen loppuu? Dösää ei jaksa venata kun lunta tulee naamariin enemmän kun jossain perkeleen siperiatuubissa. Olo on suorastaan raivostunut, kun lämpöpatteirkin hiillostaa koko ajan vieressä.Tulkaa nyt joku perkele pelastamaan mut täältä loskasta! Perkeleen hiihtopelikin menee ihan vituiks kun se mörkö syö mut koko ajan. Kaveri feidas vaikka lupas tuula tänään ja rageragerage. Voisko joku kertto et mis vaiheessa kevättä se lämpötila kääntyy plussan puolelle?

Kommentit (0)

burnout'11
Kirjoitettu: 19.01.2011, 23:27:10
Tänään oli hieno päivä. Hela dagen kului puheviestinnän lopputyötä suorittaessa ja kun vihdoin pääset kotiin, niin pöydällä odottaa niin vino pino taas tehtäviä, että pahaa tekee. 3 vuorokautta n. 5 tunnin yöunilla (koko aikana) ajoi sitten raivarin partaalle. Keskittymiskyky katosi kuin maddie kidnappaajan mukaan ja mieli ei tehnyt mitään muuta niin paljoa kuin huutaa ja viskoa tavaroita. No onpahan sekin sitten koettu. Nyt alkaa jo olo vähän tasaantua kun sai kaiken niin valmiiksi ettei huomenna kellon soidessa tarvitse tehdä mitään muuta, kuin vetää peitto korville ja laittaa yle x3m aamulla soimaan. On muuten varmaan paskin radiosoittokausi kautta historian. Kesällä radiosta tuli niin hyvää musiikkia, että olo oli suorastaan maaninen. Nyt kun on kuunnellut 45 minuuttia samanlaista paskaa niin tekee vain mieli vaihtaa mp3 osioon. Luojan kiitos ylihuomenna on perjantai ja nollaus tulee olemaan sen mukainen. Ei siinä muuta kuin juhlimaan niin, että maksa, lompakko, omatunto ja pää halkeaa. Muutaman viime kirjoituksen asiasisältö on ollut aika liirumlaarumia ja pahoittelen sitä. Nyt vain ei oikeasti millään ole kerennyt kirjoittamaan mistään syvällisestä kun työhtahti on sama kuin piripäisellä työmuurahaisella. Sama jämähtänyt olo pysyy tiukassa kuin vinoon lyöty naula. Mieli tekisi vetää kunnon irtiotto ja muuttaa vaikka samantien asumaan jonnekkin aurinkoiseen paikkaan. No velvollisudet eka ja sitten vasta huvit. Pimeän aiheuttama masennus alkaa nyt ottaa viime metreillä todella lujaan otteeseen, joten toivotaan ettei suurempia takatalvia tule. Rahaa tosin on tullut säästettyä jonkin verran joten pian voisi tehdä jotain tositosi kivaa. EI mulla oikeastaan muuta. Muistakaa syödä valkosipulia. se pitää mielen virkeänä ja epätoivotut ihmiset kaukana.

Kommentit (0)

loskakelit<3
Kirjoitettu: 18.01.2011, 16:08:02
on se vaan niin parasta kun tammikuussa lämpötila nousee plussan puolelle ja lumi alkaa sulaa jumalatonta vauhtia. Tietkin alkavat jo näkyä ja tietää ettei ole enää pitkä aika kevääseen. Toinen huomaamisen arvoinen asia on myös päivän pidentyminen. Vielä parikolme viikkoa sitten tähän aikaan illasta (16:00) oli aivan säkkipimeää, mutta nyt pilvistä huolimatta on jopa vähän valoisaakin. Ikkunalaudalle putoilevat vesipisarat ovat kuin musiikkia korville. Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä että yksi vaihe elämästä on loppumassa, kun valmistun kesällä. Viimeiset 4 vuotta ovat olleet todella toiminnantäyteisiä ja kaikkea on mahtunut ja meninki on ollut suorastaan maanista. No onneksi tätä opiskelijaelämää on jäljellä vaikka kuinka helvetisti niin ei oikeastaan tule ikävä.
Asiasta porkkanaan. Mikä vittu siinä on kun ihmiset jotka eivät tee mitään muuta kuin lusmuavat himassa jaksavat hiillostaa niitä ihmisiä näkemään ja lähtemään ulos jotka joutuvat tekemään täyttä päivää. Sellaiset pitäisi viedä ladon taakse ja laittaa kuula kalloon (enkä nyt meinaa ninniä. youre the best :3). anyway. ärsyttäviä maksimaaliseen vitutukseen asti. Kai sitä pitäisi kohta lähteä liikkumaan tuonne ulos jotta kerkeää luennolle. Tänään saa taas nauttia elämän pienistä ja iloista ja tunkea paperiroskikseen jumalattoman läjän valmiiksi tehtyjä progiksia. Mikä sen parempaa olisikaan. Jokseenkin tuo paperivuori alkaa myös pienentyä ihan silmissä. ja huomenna pääsen vielä isommasta kasasta eroon! Maali alkaa sittenkin häämöttää! On se kyllä vaatinu paljonkin. armoton työtahti ja unettomat yöt. No pain No gain. Elikkä koittakaa siis ihmiset vetää se viimeinen rutistus töissä koulussa ja kaikessa. kohta se kevöt sieltä tulee ja voi ottaa lunkisti! over and out!

Kommentit (0)

nukkumatti korjaa
Kirjoitettu: 17.01.2011, 21:24:03
Ei yhtään jaksaisi kirjoittaa, mutta kun näyttäisi olevan 40 vakituista lukijaa niin pakkohan se on antaa sielunruokaa porukalle. Työvuoreen hukkuminen on nyt todella lähellä vaikka se ei voikkaan enää kasvaa niin loppu tuntuu olevan aina vaan yhtä kaukana. sormet verillä ja monistepino kasvaa kasvamistaan. Päivän vapauttavimpia fiiliksiä on kun saa tunkea valmiita ja tarkastettuja projetkeja roskikseen. Tuleepahan myös hyvä mieli kun kierrättää. Shitlistit ovat myös kilometrin pituisia eivätkä millään ota lyhentyäkseen. Jokseenkin helpottunut olo, koska vuosimiljoonan rankin kuumotuspuhelu kääntyikin loppupeleissä voiton puolelle ja sen voi unohtaa. Myös tajuaminen siitä, että jouluna saatu parkkisakko ei meinaa enää edes muistuta mieleen lämmittää mukavasti. Olo on todella jämähtänyt. pitäisi lähteä ulkomaille ja pitäisi tehdä sitä ja tätä, mutta tälläisen työsuman aikana se on suhteellisen mahdonta. Kannatti siis jättää kaikki rästiin. No ehkäpä sentään opin tästä virheestä jotain. Nyt taidan vain painella suihkuun kun muut tsiigaavat pasilaa tatti hiessä.

Ja teille lukijoille. Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa siitä mistä kirjoitan. Elikkä tuohon kommenttiboksiin vaan rohkeasti aiheita ideoita. Kaikkea saa ehdottaa, koska oystyn ottamaan asioista selvää. Jote DO IT! 8)nuk

Kommentit (1)

kieroilu ja tauot ihmissuhteissa
Kirjoitettu: 16.01.2011, 14:45:14
Elikkä verhot kiinni ja naamat vakavaksi, nyt on sunnuntai. Elikkä aiheen pitäisi olla mukava ja piristävä, mutta valitetavasti niin ei nyt tule tapahtumaan. Otetaanpa siis aiheeksi kaikenmaailman vihjailut ja ihmisten kieroilu. Mikä vittu siinä on kun ihmiset toitovvatavt sinulle tuhat kertaa, että kyllä mulle voi puhua suoraan, ei tarvitse kierrellä ja vihaan ihmisiä jotka kiertelevät asioita eivätkä puhu suoraan. Miksi juuri näin sanovat ihmiset tekevät sitä kaikkein eniten. Etenkin kaikki tekstiviesti-erot alkavat tyyliin "mulla on tosi huono olo/sori mulla on joku kohtaus päällä ja en haluis et tutustut muhun ku oon näin". Tämä saattoi olla käypä selitys joskus sillon kun mamboducking kaukainen esi-isä keksi tulen kahta tikkua hankaamalla. Miksi ihmisen pitää olla kiero vaikka tietää varmasti että vastapuoli en niin vittumainen, että tajuaa tasan satavarmasti mistä on kyse. No ei se niin paljoa haittaa jos haluaa toisesta eroon, mutta pitääkö se perkele tehdä pikkuhiljaa ja vihjaillen, että menee monta viikkoa hukkaan sen takia. Hesus tapdancing christ hankkikaa ihmiset selkäranka! Ei se mitään anteeksiantamatonta ole jos tunteet loppuvat kesken 4 kuukauden tapailun jälkeen. Se kuuluu ihmisluonteeseen ja niin lentävä spagettimonsteri on ihmisen luonut. Mitä sitä nyt häpeilemään. Tiedän ettei tämä päde kaikille ja kaikki eivät ole yhtä tunnevammaisia vittupäitä kuin minä, Mutta Ylipäätään kaikille tiedoksi ettei ihmissuhdeasioissa kuulu pelleillä näillä iänikuisilla "joo mul on vähä outo fiilis" viesteillä. + Myös tiedoksi kaikille pareille, näille kyyhkyläisille tai kukkotappeluksi menneille rakastavaisille. Jos täytyy pitää taukoa, etäisyyttä ja jotain muuta eroa niin kaikki toivo on jo menetetty. Jos suhde joudutaan rakentamaan sen varaan että ollaan erossa jonkin aikaa, ettei kyllästytät toisiinsa ja revitä silmiä päästä niin se lähtökohta on väärääkin väärempi. Ihmissuhde perustuu yhdessäoloon joka on molemmille mieliksi. Mitä järkeä on olla suhteessa joka on niin perseestä, että pidetään taukoa jotta näkeminen tuntuisi taas hetken aikaa paremmalta. Siinä teille turhautunut sunnuntaikirjoitus. nyt takaisin peiton alle katsomaan south parkia ->

Kommentit (0)

paska haisee ja banjot soi!
Kirjoitettu: 16.01.2011, 03:24:56
eli nyt on ansaittu krapula! ja virheistä ei opita! päätä särkee, oksettaa, kädet piirrelty tussilla täyteen, visa kadonnut ja tilalla on jonkun toisen ihmisen maksukortti. Miten sitä rahaa saa palamaan aina niin helvetisti niin lyhyessä ajassa. nyt väsyttää. On se pöydällä tanssiminen ja örveltäminen rankkaa puuhaa. No onneksi oli taskuun jäänyt 9 euroa että sai mäkkäristä kunnon rasva+suolapläjäyksen. Tarkoituksen oli tavata tuttuja ja jauhaa paskaa tuntemattomien kanssa ja siinähän onnistuttiin hyvin. Karaoke meni todella lujaa nuotin vierestä. En voi käsittää miten jotkut jaksavat lähteä vielä tänään uudestaan. Mulla ei ainakaan pää maksa ja lompakko kestä tätä menoa. Nyt tekisi mieli aktsoa joku aivokuolemaräkäposkikomedia, mutta filtowniin raahautuminen on mahdoton tehtävä. Duck sauce soi taustalla ja tällekkin päivälle pitäisi keksiä tekemistä. Olo ei ole vielä huono eli luultavasti olen vieläkin humalassa. Mikäs siinä. Mukavahan se on kirjoitella pienessä sievässä, vaikka tässä vaiheessa tajuaa ettei viimeisessä 15 rivissä tekstiä ole ollut mitään syvällisempää pointtia. No tällä tekstillä on varmasti muitakin krpaulaisia lukijoita ja mikä paremmin sopisikaan niille kuin kevyt ja ei niin syvällinen teksti. Ja kaikille jysärisille tiedoksi että se krooninen lauantai-aamun jano lähtee parhaiten jäähilejuomalla tai pirtelöllä! Trust me! Ei tarvitse juoda vettä kuin kameli kun kylmä poistaa janon. Hyvää loppupäivää kaikille ja koittakaa selviytyä

Kommentit (0)

writers block + tipaton tammikuu 2011 2/2
Kirjoitettu: 14.01.2011, 16:22:46
nyt tulee hieman sellainen fiilis ettei keksi mitään kirjoitettavaa. Luultavasti johtuu perjantai-illan odotuksesta ja sen aiheuttamasta levottomuudesta joten ehkä tänään jauhan vain tästä päivästä ja luultavasti sitä kirjoittaessa keksin jotain syvällisempää. No ainakin aamu alkoi mukavalla pitkään nukkumisella ja sen jälkeen siwasta roskaruokamätöt ja tolppa kaljaa. Ja siitä taisinkin valaistua, että miksi tipattoman tammikuun pitää olla juuri tammikuussa. Kaikkein masentavin ja valottomin aika jolloin kaikki ihmiskontaktit ovat kultaakin kalliimpia kun estetään talvimasennusta. Eli miksi juuri kaikkein synkimpään aikaan? Tipaton helmikuu tai maaliskuu olisivat varmasti tuhat kertaa mukavempia ja tipaton maaliskuu voisi olla todella virkistävä vaihtoehto kun valoa alkaa olla ja nurtsi hiljalleen näkyä niin ei tarvitse edes juoda niin paljoa kun viikonloppuisin voi tehdä muutakin kuin olla baarissa siksi, että ulkona on liian kylmä olla 5 minuuttia pidempään. Joten olisiko aika vaihtaa tämä eirttäin väärään paikkaan osunut tipaton tammikuu sinne maaliskuun paikalle. Itselläni ja lähes kaikilla kavereilla jotka ovat pitäneet tipatonta tammikuuta alkaa loppua muu tekeminen kun sitä vain ei yksinkertaisesti ole. Miksi juuri silloin olla juomatta kun muuta tekemistä ei juuri ole. Itsekkin lopetin tipattoman tammikuun juuri sen takia, että kaikki kaverit lähtivät armeijaan ja voitte vain arvata kuinka yksinäistä on ja kaiken huipuksi vielä se ettei ole mitään tekemistä niin järki jo sanoo ettei tänä vuonna pidetä tipatonta tammikuuta. Silti todella iso hatunnosto niile jotka aikovat pitää sen loppuun asti! ps. kuva kesältä 2006
Kommentit (0)

itsekurin puuttuminen ja syy siihen
Kirjoitettu: 13.01.2011, 17:44:09 (Muokattu: 13.01.2011, 17:44:30)
Nyt kun lähtee miettimään niin olen aina ollut helvetin vastuuton ihminen. Ja nyt kun sen vihdoin tajuaa niin alkaa miettimään, että mistä se on lähtenyt. Jokseenkin mieleen osuu että ihmiset alkoivat valittamaan siitä vasta noin 3 vuotta sitten ja sitä ennen tein kaiken mitä pyydettiin ja mitään ei jäänyt tekemättä. No muutaman kuukauden salapoliisitytö itsetutkiselussa huomasin että minulla on kultakaalkin huonompi muisti. Joku pyytää minua tekemään asian niin tunnin päästä en edes muista sitä. Näin kävi lähes kaikessa. Koulu alkoi mennä huonosti ja muutkin asiat jäivät tekemättä. Sitten heräsi kysymys, että mikä tämän laukaisi 3 vuotta sitten ja siihen löytyikin tuon muistijutun tajuamisen jälkeen aika nopeasti seltys: Mielialalääkkeet. Todella pitkän jakson lähes myrkyllisiä keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä syödessä tapahtuu varmasti aivoille jotakin. + Puolet näistä lääkkeistä sisälsi punaisen kolmion elikkä varmasti tulee hallaa muistille jne. Pidempään asiaa mietittyä nämä lääkkeet laukaisivat myös toisen erittäin vittumaisen asian: Syömishäiriön. lääkeriippuvuuden jne. Nyt 3 vuotta myöhemmin ollaankin sitten aika kusessa kun aletaan miettimään että tämän kaiken piti auttaa silloin. Ja loppupeleissä kaikki ongelmat ratkaisistiin silloinkin lääkkeiden lopettamisella ja asioiden kohtaamisella. Elikkä kiitos paljon sille lääkärille joka teki minusta henkisesti sairaamman kuin koskaan ennen. Noh itsekuria tässä siis etsiskellään että pääsisi ottamaan kunnolla yhteen tuon syömishäiriön kanssa, että voisi elää tas täysin normaalia elämää. Joten jos syötte niitä mielialalääkkeitä niin tajutkaa ihmeessä etteivät ne poista mitään ongelmiasi. Ongelmat katoavat ainoastaan kohtaamalla ne ja lääkkeillä pääset vain syvempään helvettiin mistä on todella vaikeaa päästä ylös. itse alan olla aika loppusuoralla voittoa kohti mutta pysyvää vahinkoakin jäi. Joten kaikki muut arsenaalit käyttöön kaamosmasennuksen pistamisessa ja stressissä. Itsekurikin luultavasti tulee jossain vaiheessa kun elämä muuttuu tasaisemmaksi.
Kommentit (2)

kipulääkkeistä kipua? what the fuck?
Kirjoitettu: 12.01.2011, 22:38:01
Yhtäkkiä on taas nostettu tapetille asia siitä, että kuinka kipulääkkeiden käyttö on kasvanut ja lääkeriippuvaisten määrä nousussa. No missähän se syy piilee? onko kukaan ikinä pysähtynyt miettimään, että mitä ne kipulääkket joita naamaansa tunkevat sisältävät? Ihmettelin itsekkin aluksi, että miten vitussa joku voi jäädä niihin koukkuun. Sitten alkoi pikkuhiljaa valjeta kun kuulin lääkärin määränneen kaverilleni pancodeja 200kpl ja vielä 3 respetin uusimisella. luulisi nyt vähemmästäkin menevän kuuppa ihan helvetin jumiin. Myös toinen asia on lääkkeiden annostelu. Olen tasan kerran nähnyt kipulääke/bentsopurkissa lukevan "otetaan _TARVITTAESSA_". ei vaan aina siellä saatanan printissä lukee 1-3 tablettia kipuun 1-3 kertaa päivässä. MITÄ VITTUA? 9 panacodia tai tramalia päivässä? ja sitten ihmetellään kun ihmiset ovat koukussa kipulääkkeisiin.

No mistä nämä kipulääkkeistä aiheutuvat kivut sitten johtuvat? No tottakai siitä helvetin vieroitusoireista. Mielialalääkityksen loputtua (punaisella kolmiolla) oli todella vittumaiset kivut monta viikkoa lopettamisen jälkeen. Kun särkee niin silloin haetaan tietenkin kipulääkketä ja voilà! noidankehä on valmis. Yksi asia vielä askarruttaa: Mikä vittu siinä on, että lääkkeet nimeltä subutex, oxycontin ja temesig nimiset kipulääkkeet ovat päässeet normaaleihin kipuihin määrättäviksi lääkeikisi? eikö kenelläkään tullut mieleen, että näitä käytetään lähes ainoastaan leikkauksissa ja äärimmäisissä lyhytaikaisissa kivuissa esim. ambulanssimatkoilla. Myös korvaushoitolääkkeet (subutex) ovat löytäneet kivuista kärsivien kielten päälle. Joten voisiko joku oikeasti tehdä asioille jotain? Jo viideosa suomalaista syön jonkin sortin ryynejä ja jenkeissä se alkaa jo olemaan niin arkipäiväistä, että pohjavedestä voidaan mitata xanax ja diazepam arvoja. Äly hoi älä jätä vaikka kuinka särkisi! Kipulääke ei poista itse vaivaa vaan ainoastaan kivun hetkellisesti!

Kommentit (0)

alennusmyynnit fo shits sake
Kirjoitettu: 12.01.2011, 17:48:20
mukavan unettoman yön ja lähes pommiinnukkumisen siivittämänä päivä lähti loppupeleissä todella reippaasti käyntiin. Roskaruokalakkokin pitäny semihyvin ja opiskelut lähenevät edelleen loppuaan. Tosin muuten on helvetin tylsää ja pimeää eli tekisi mieli tutustua uusiin ihmisiin. Luntakin näköjään tulee lisää ihan kuin joku sitä vielä lisää kaipaisi. Päivät tosin tuntuvat pitenevän aika hyvää vauhtia.
Eiköhän se kevät sieltä kohta ala tulla ja siinä vaiheessa kun lämpötila nousee yli nollan niin hypin kattoon maanisesti ja painun samantien hietsuun ottamaan aurinkoa.
No mutta anyway päivän aiheeseen eli alennusmyynteihin. Tuohon markkinakoneiston kehittämään saatanalliseen väentungokseen josta hengissä selviäminen on joka talven jälkeen sama juttu. Alennusmyynnit. No ainakin kaikki halpa ja turha krääsä + vaatteet joita ei laittaisi päälle edes, jos aseella uhattaisiin ovat todellakin alennuksessa! Entäs sitten ne kaikki hienot vaatteet kuten takit päällyspaidat jne. joita oikeasti tarvitsisi. no fucking way! korkeintaan hintoja nostettu entisestään! seppälän muovretkutakki lähes 90€ Mitä vittua oikeasti? Eli suomeksi sanottuna alennusmyynnit ovat vain kikka saada ihmisiä säntäämään maanisesti ostoskekuksiin penkomaan eka läpi kaikki paska ja sitten kun ei löydy mitään niin ostaa kalliilla se mitä oikeasti halusi. How fucking savage! No kai se on pakko jatkaa keirtelyä ja tähän mennessä kaikki hieno on ollut normaalihintaista ja kaikki shitti on jo valmiiksi niin kallista että alennettu hintakin saa jo tipan linssiin. Nauttikaa ihmiset siis alennusmyynneistä! mäkin löysin hupparin ja slushienjuoman!

Kommentit (0)

ZZZZZZZZZZZ
Kirjoitettu: 11.01.2011, 20:29:24
nyt sitten väsyttää ihan perkeleesti tämän energisen methamphetamine-duracell pupu päivän jälkeen, mutta se olikin odotettavissa. Olo on äärimmäisen väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen. Nyt alkaa jo olla joka toinen päivä vapaata ja tahti ei ole 8:00-21:00 jotai tuli väännettyä 5 viikkoa. Silti ei keksi mitään tapaa palkita itseään. ainoa tähän mennessä mitä olen keksinyt oli nappikuulokkeiden (8.95€) ostaminen. no sekin on iso asia koska surkeista kuulokkeista tulee vain paha mieli. Ja vihdoinkin olen alkanut tajuta, että minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Eli tehdään hommat siis ajallaan. Ja mikä hienointa mulla näyttäis jo olevan yli 50 lukijaa! 8) kiitos teille!<3 mutta se siitä nyt suihkuun ja nukkumaan seeya tomorrow! -> ps. en ole kuvassa (:

Kommentit (0)

duracell me
Kirjoitettu: 11.01.2011, 15:56:07
elikkä kaikille nyt tärkeä vinkki. onnistuminen ruokkii onnistumista ja tehdyt työt ruokkivat eteenpäin. Elikkä niinsanottu upward spiralin tavoitteleminen on aina hyvästä ja jos haluaa todella tehdä asioiden eteen jotain niin syömällä kofeiinitabletteja noin 2-6 voi saavuttaa hyperaktiivisen morkkistilan jolloin on lähes pakko tehdä asioille jotain että omatunto korjaantuu. Tämä on oikeastaan vaan hyvä asia. itse otin aamulla ja tähän mennessä on tehty rästitehtävät, luettu kirjaston myöhässä olevat kirjat jotka kohta palautan. tiskit pesty ja pesukone pauhaa. Suosittelen kaikille lämpimästi jotka ovat jollain tavalla jämähtäneet. Yöunet eivät katoa jos ne ottaa n. 12:00 päivällä niin vaikutus on illalla oikeastaan erittäin väsynyt koko päivän juoksemisesta. muhiin piristeisiin ei kannata koskea. niistä seuraa vain ongelmia. helpotuskin alkaa olla jo suuri kun alkaa saavuttaa vihdoin ja viimein maaliviivaa tässä opiskelussa ja kaikki näyttää olevan todella hyvin! Myös kirjoittajille kofeiinitabletit voivat välillä olla ihan hyviä koska silloin ei tule niinkään ajateltua mitä kirjoittaa vaan on vain pakko kirjoittaa jotain, eli suomeksi myös pientä alitajunnan mylläyästä joka on vain ja ainoastaan hyväksy. no mutta se siitä jorinasta, pakko lopettaa kirjoittaminen tähän kosk muuten en lopettaisi sitä koskaan joten viettäkää oikein energinen ja katiivinen päivä! 8)

Kommentit (0)

paluu maan päälle ja arkeen
Kirjoitettu: 10.01.2011, 16:23:04
tätä päivää ei voi kuvastaa millään muulla kuin kuudella sanalla: "everyhting went better than expected". Paluu sekavasta ja vastuuttomasta lomasta tapahtui yllättävän kivuttomasti. Mitään suurempia mullistuksia ei tapahtunut paitsi, että nyt kun on nälkä niin maksalaatikko on syväjäässä. Kevät tuntuu olevan todella lähellä ja maanisuus sen kun kasvaa. Jokainen viemäriin tippuva vesipisara on 10 lumihiutaletta pois kaduilta. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja radio soittaa juuri niitä biisejä mitä haluat. Onko maanisuus loppupeleissä niin paha asia? jos sen osaa katkaista sopivan ajoissa niin omasta mielestä kyllä. Tätä yritetään hoitaa pois jopa lääkkeillä, mutta hallinta lähtee aina omasta itsestään. Välillä menee lujaa ja välillä ei. Niinhän sen kuuluukin mennä. On tietenkin oma päätös, että antaako maanisuuden mennä niin pitkälle että romahtaessa sieltä alas tulee viimeinen rasti. Miksi ei siis nauttisi "kevään" tulosta vaikka se luultavasti onkin vielä helvetin kaukana. nollakelit, lumen sulaminen ja auringon paiste riittävät vakuuttamaan minut kevään tulosta. Oli myös todella viisasta ostaa hyvät kuulokkeet jotta jaksaa kuunnella radiota mp3-spoittimesta kaikki tylsät matkat. Suosittelen kaikille lämpimästi radion kuuntelemista. valitse kanava ja jo viikon päästä olet päässyt mukaan kuviin. omat suosikit ovat voice & ylex3m. mambo recommends. illalla teatteriin ja väliajalla parit pitkät bisset. viettäkää kaikki siis mukava maanantai!

Kommentit (0)

tuttu ja turvallinen itsensä kidutus :)
Kirjoitettu: 09.01.2011, 21:16:40
edellistä kirjoitusta jatkaen. Automatkalla niinsanottu "matkalla sähkötuoliin fiilis" katosi kuin pierun saharaan kun muisti että kaikki opiskeluasiat ovat pahasti rästissä. samantien katosi kaikki muut ongelmat päihteistä ihmissuhteista jne. Ei muuten ahdista enään kun joutuu niska limassa kirjoittamaan ties mitä turhaa. Näköjään ainoa ongelmien ratkaisu ovat uudet ongelmat koska vanhat unohtuvat samantien. Tämä on toiminut ennenkin suuremmisskain mittakaavoissa. Esimerkiksi maailmanlaajuinen otsonikato-ongelma katosi samantien kun paskamyrsky ilmastonmuutoksesta alkoi. Niin se näköjään menee kaikessa muussakin.
Vielä jauhamista siitä että miksi ihmeessä yle x3m radiokanavalta tulee metalli/hevimusaa sunnuntai ja maanantai iltaisin? eikös sillon juuri pitäisi tulla jotain rauhallista ja mukavaa, että voi makoilla sängynpohjalla ja rauhoittua siinä samalla. anyone? Ja kyllä kuuntelen yle x3m mutta en ole ruotsalainen tai edes suomenruotsalainen. sitä on vain kiva kuunnella! 8) noh takaisin ahertamisen pariin -> viettäkää mukava sunnuntai-ilta!

Kommentit (0)

im really really fucked now!
Kirjoitettu: 09.01.2011, 17:37:50
noniin elikkä tipaton tammikuu on tyritty, kaikki asiat rästissä ja armottomaan arkeen on enää 14 tuntia. 3 viikon juhlimisputki ja vastuuttomuusputki kostautuu miljoonien galaksien voimalla juuri nyt. tavarat pakkaamatta ja progikset tekemättä. tranquilizers ei auta mitenkään tähän asiaan. sen minkä taakse jätti löytyi edestä vittumaisempana kuin koskaan. olo onn kuin reindeerspottingin Janilla kun 4 viikon ulkomaanmatka ja tekken putki päättyy seinään ja paluu helvettiin on alle vuorokauden päässä. mitä pitäisi tehdä? vetää naamari täyteen kofeiinitabletteja ja alkaa morkkiksen saattelemana puskea töitä asioiden eteen kuin kiinalainen työnarkomaani? sairasloma ei auttaisi asiaan mitään ja olo on kuin olisi tipahtanu taivaalta. Joululoma meni lujempaa kuin koskaan ja sen ei todellakaan olisi pitänyt. olisi pitänyt ladata akkuja jne. mutta kuten jo aikaisemmassa kirjoituksesani sanoin: "talven tunnelmallisuus ja rauhallisuus on paskaa". noh ei kai siinä auta muu kun kerätä kamat ja kaikki roina kasaan ja lähteä valumaan lentokentän vierestä kotiin päin. luojan kiitos sataa edes vettä. että tietää varmasti kevään olevan tulessa. myös huoneesta kerättävä roskaruokaboxit, tyhjät bissepullot, rizzlat jne. jne. lisko niskassa niin ku cobaltin kuusikymppinen, jesse james helsinki vantaa kiittää ja kuittaa! huomenna lisää jos selviän tästä!

Kommentit (2)

tipaton tammikuu 2011
Kirjoitettu: 08.01.2011, 13:09:02
kuinka helpolta kuulostaakaan olla juomatta yksi kuukausi. niin lyhyt aika ihmisen elämässä. Silti tässä iässä ja ihmisten painostuksessa se on todella hankalaa. muutenkin joululoman guosiputken jälkeen ei haittaisi yhtään jatkaa. Suurin ongelma on varmasti niinsanotut "pakolliset tapahtumat". mikä helvetti siinä aina, kun jollain on synttärit, TJ0, koiran nimipäivät jne. niin tulee kommenttia tyyliin: "et sä voi skiapata tätä tilaisuutta". ei oikeastaan huvittaisi juoda yhtään kun muutenkin on jo tarpeeksi perseestä jumittaa kotona sunnuntaisin tai torstaisin. Aluksi kuulostaa todella hyvältä olla kuukausi selvinpäin ja tehdä kaikkea kivaa mahdollista mitä voi tehdä selvinpäin, mutta mitä 99% kavereista tekee viikonloppuna. Juo.
Sitten on tämä toinen puolisko joka turvautuu vaihtoehtomyrkkyihin tipattoman aikana. "Enpä juonu yhtään kuukauteen mutta vedin kaiken pameista sieniin ja toluun". Loppupeleissä tuosta ei jäänyt mitään käteen. Pelkkä itsensä kusetuksen maku suussa ja +4kg eli jäi käytännössä paskin fiilis terveysintoilusta. Joten ehkä on vain aika ottaa vastuuta ja olla selvinpäin kokonaan. Harmi vaan että ilma on synkkä ja perseestä. Julkiset liikennevälineet kulkevat nihkeästi ja autolla ajaminen vaatii vähintään 7000euron vuositulot. Luultavasti aika myydä auto pois ja ostaa vaikka polkupyörä. noh. nauttikaa tipattomasta tammikuusta jos pidätte sen. itse yritän ainakin d:

Kommentit (0)

babylon parking 24h
Kirjoitettu: 07.01.2011, 12:27:29 (Muokattu: 07.01.2011, 12:28:10)
on asioita jotka pitäisi vaan unohtaa ja sitten on asioita joita ei saisi unohtaa. kuka senkin nyt meni keksimään. esimerkiksi vittumainen kaveri on hyvä unohtaa ja ja kaverien synttäreitä ei kannata unohtaa. paras vinkki minulta on esimerkiksi parkkisakko tyylisten vittumaisten asioiden nopeasti alta pois hoitaminen, etteivät ne jää kummittelemaan. Tosin kannattaa varmistaa 2 kertaa maksaneensa sakon ennen kun purkaa raivonsa repimällä sakkolapun / polttamalla että sen voi sitten oikeasti maksaa kun karhunkirje pamahtaa joululahjaksi postiluukusta. ja myös hyvä vinkki elämään on vihainen ja hämmentynyt äänensäv kun soittaa perintätoimistoon: "en mä oo mitään h****tin parkkisakkoa saanu missään vaiheessa". Tämä kirjoitus siis liittyy kaikkeen yksityiseen. Parhaita esimerkkejä ovat yksityiset parkkisakkofirmat. vanhan liiton pysäköinninvalvonta oli sitä, että vahdittiin ettei autoja ole parkkeerattu vaarallisesti tai liian laittomasti. Nykyään tarkoitus on sakottaa jokaikista autoa joka on millimetrinkin pois ruudusta tai parkkipaikalla jossa on miljoona tyhjää paikkaa. ennen kukaan ei jaksanut sakottaa paikoista johon oli parkkeerattu niin ettei se haitannut ketään. Mutta raha ratkaisee niin nyt sitten sakotetaan niistäkin. Hvä esimerkki on espoon tapiolassa missä ei ole ainuttakaan maksutonta parkkipaikkaa. Tämä koko kaupunginosa on oikea mekka yksityisille parkkifirmoille. tapiolan sakotus hoidetaan useamman eri parkkifirman toimesta ja raha virtaa. Tulee kohta halvemmaksi ostaa oma parkkipaikka jokaisesta kaupunginosasta ettei tarvitse maksaa 1€/30min parkkeeraamisesta. maailma menee koko ajan huonompaan suuntaan kun annetaan tilaisuuksia nyhtää rahaa muilta ihmisiltä. Ihmiskunta kieroutuu vain entisestään.

Kommentit (0)

talven hienous ja talven loppumisen hienous
Kirjoitettu: 06.01.2011, 14:06:27
elikkä aamu alkoi todella pöhnäisesti ja jumalattoman painajaisputken saattelemana joten olo on mitä parhain je tekisi mieli vain lyödä pää takaisin tyynyyn ja vetää peitto korville. no can do! 4 aktiviisita lukijaani odottavat odottavat jorinoitani joten niitä täytyy heille antaa. Aamu alkoi myös hyvin sen takia, että kirjoitin viime yönä valmiiksi hienon ja syvällisen tekstin, jotta voisin julkaista sen aamulla. Kuinkas sitten kävikään? unohdin laittaa raksin kohtaan: "vakuutan kirjoittaneeni tämän tekstin itse" ja PUFF koko kirjoitus katosi kuolleiden ja clearattujen tekstien taivaaseen dev/nulliin. Tässä sitä nyt istutaan ja kirjoitetaan + yritetään jahkailla mitä eilen tulikaan kirjoitettua.
No tänään luultavasti jauhetaan ihmisten mielikuvista. Mistä ihmiset onnistuvat taikomaan näitä mahtavia ja romantisoituja mielikuvia ties mistä. Jokaikinen syksy miljoonat suomalaiset odottavat innolla talvea. ihan totta, talvea. Mikä siinä on niin odottamisen arvoista? Vastaus on yksinkertainen: joka kesän aikana ihminen kerkeää unohtaa tämän karmean kylmän, pimeän ja vituttavan vuodenajan. Tilalle aivoihin tulee postikorttimainen kuva jostain saatanan lapinamatka tyylisestä tunturimaisemasta. Yleensä nämä pilvilinnat romahtavat noin 2 viikkoa lumien tulon jälkeen kun pimeys saa aikaan sen, että tekee mieli tunkea xanoreilla täytetty haulikko suuhun ja vetää liipaisimesta. Silti jokaikinen syksy tämä tapahtuu.
Toinen luultavasti yleisin talveen liittyvä mielikuva on, että voi rauhassa makoilla kynttilänvalossa seurustelukumppanin kanssa. Taas kerran pilvilinnat romahtavat viimeistään siinä vaiheessa, kun tajuaa ettei sitä voi tehdä neljää kuukautta putkeen. viimeinen naula arkkuun on huomata, että seisoo vieläkin sinkkuna asemalla venaamassa niitä prrrrkeleeen veeärrän junia jotka ovat minimissään 8 minuuttia myöhässä. Noh jokaisella on omat mielipiteensä ja älkää ottako tätä kirjoitusta liian vakavasti. Kaikki löytävät talvesta jotain hienoa ja minun kohdalla se on, että nyt päivä pitenee koko ajan ja kevät lähestyy! Lämpötilakin on tippunut jo melkein 15c astetta niin kevät here i come! 8)

Kommentit (0)

pölähdys
Kirjoitettu: 05.01.2011, 01:37:06
tipahdin tähän tuolille yhtäkkia kirjoittamaan. olo on suhteellisen maaninen ja kofeiinihuuruinen joten luultavasti tätä alkujorinaa kirjoittaessa keksin aiheen tälle blogille. nojoo ehkä vain inisen siitä että mikä ihmisiä vaivaan kun tehdään blogeja jostain helvetin laulun sanoista etc.etc. copypaste paskalla haaskataan lukijoiden aikaa ja niiden blogaajien kahvilla myrkytettyjä hermosoluja jotka oikeasti haluasivat asiansa esille. juuri kun olet kirjoittanut elämäsi hienoimman ja syvällisimmän kirjoituksen niin joku saatnan jonipetteri tulee ja blokkaa sen postaamalla jenni vartiaisen missä muruseni on biisin sanat. jotenkin tämä jäkätykseni alkaa kuulostaa oman pääni sisällä pasi viherahomaiselta inisemiseltä joten ehkä on aika lopettaa skrivaaminen. mutta anyway pointtina for ya all, että panostakaa niihin blogeihin ja copypasteritarit joutvat hirteen! mambo kiittää kuittaa ja painuu nukkumaan!

Kommentit (0)

what a delightful hangover!
Kirjoitettu: 01.01.2011, 21:52:15
nyt kun jysäri iskee miljoonien galaksien voimalla ja puuhapete + koko kööri jyskyttää pään sisällä on hyvä alkaa miettiä tulevan vuoden parannuksia. ainakin voi yrittää. vaikka tällä hetkellä päässä liikkuu korkeintaan silmät niin on pakko yrittää keksiä jotain syvällistä. 07:00 nukkumaan meneminen vaikuttaa varmasti mukavasti unirytmiin jne jne. ja sitten takaisin itse asiaan. eli uudenvuodenlupaukseni on vähentää päihteidenkäyttöä ja olla enemmän ihmisten kanssa tekemisissä. tuskin tulee olemaan vaikeaa sillä motivaatio on korkealla. suosittelen tätä myös kaikille muille lämpimästi!

on todella mukava yrittää kirjoittaa kun ajatus katkeaa noin 5 sekunnin välein ja ajatus karkaa 10 sekunnin välein kananugetteihin ja valkosipulidippiin. kotimatkan kohokohta eli jäähilejuoman ostaminenkin kariutui koska kauppakeskus myyrmanni ei perkele ollu auki. ja kaikille jysäristä tällä hetkellä kärsiville tuhannen taalan neuvo! veden juonnilla tulee vain vatsa täyteen, huono olo ja suussa oleva jano ei lähde mihinkään mutta jäähilejuoma poistaa janon saman tien! 8) ja jättäkää ne diapamit ja aspiriinit kaappiin ja menkää uimaan <: päätän tämän tähän ja toivotan vielä kaikille hyvää uuttavuotta!

Kommentit (0)

sayonara xmas - welcome 2011
Kirjoitettu: 30.12.2010, 14:15:27
uusivuosi on ihan siedettävä juhla kaaottisesta menostaan huolimatta ja baarien kilometrien jonoista. jokseenkin silti sellainen fiilis että erittäin sekavan ja päihteidentäyteisen joululoman jälkeen tekisi mieli jo aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä. koska sen uuden nousun hankkiminen on nyt yhtä ajankohtasta ku wikileaks ja ei niillä mielialalääkkeillä pötkitä yhtään mihinkään. suurin valo tunnelin päässä on satavarmasti päivän pituus joka alkaa kasvaa pikkuhiljaa. ei tätä pimeyttä nyt hullukaan jaksa yli 2 kuukautta pidempään.
myös aika hankkiutua tietyistä ihmistä eroon koska vitut niistä jotka seisoo sun tiellä. ennen joululomaa odotti innolla kuinka voi olla hyvällä omatunnolla niin tutkalla kun ihminen voi olla ettei tarvitse kestää joulun paskamyrskyä mutta väärin meni. häiriköinnin ja sohvan läpi vajoamisen sijaan olisi voinut tehdä oikeasti jotain mahtavaa ja jahdata unelmiaan ja toetuttaa kaiken mitä ikinä on halunnut mutta ei. ehkä on siis aika lopettaa perinteiset guosijoulut ja lähteä vaikka joulunajaksi vittuun suomesta jos ei pää kestä täällä.
excellent choice sir! tekisi mieli jo aloittaa mutta kai se uusivuosi on vielä vedettävä kuuppa jumiin että vuosi 2011 voi alkaa megalodoonisella morkkiksella ja muutoksenhalulla johon sitekämpikin sissi kyllästyy viimeistään helmikuuhun mennessä. se joka päätti että joulu on ylenpalttisen orgiasyömisen juhla pitäisi kuristaa ja hakata. eihän siinä kasva kuin vitutus ja närästys. Tämä angstinen blogi on tämän vuoden viimeinen ja ylihuomenna blogien taso alkaa muuttua valoisammaksi ja iloisemmaksi kun kantsun ostarin joulukuusi käydään kaatamassa ja loputkin jouluruuat voi heittää hyvällä omatunnolla naapurin bemarin päälle. elikkä screw you joulunpyhät sillä year 2011 is is coming! nähdään parin päivän päästä ja kaikille megalodoonisen mahtavaa uuttavuotta mitä ikinä teettekään!

Kommentit (1)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy