Barefoot Wine
ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  Barefoot Wine
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
Kulmakahvio
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
Kauneus- ja terveysklinikka KAUNIIX
Riskitön vaihtoehto kauneuskirurgialle! Beautytek on ainutlaatuinen, tehokas menetelmä jonka avulla voi poistaa rasvakertymiä (esim. vatsanseudulta), ryppyjä, kohottaa rintoja ja hoitaa arpia. Tulokset ovat hämmästyttäviä ja nopeita. hoito täysin kivuton!

Blogit: Kulissin takaa: Kommentit

Minä ja messias
Kirjoitettu: 06.04.2010, 09:14:59 (Muokattu: 06.04.2010, 09:15:28)
Kävin kuulemassa Händelin Messias-oratorion katedraalissamme pitkäperjantaina. Chorus Cathedralis Aboensis lauloi, Turun filharmonia soitti. Esitys oli parasta, mitä siinä konserttisalissa olen koskaan kuullut.

Toisena pääsiäispäivänä olin ajatellut mennä kuulemaan Bachin Pääsiäisoratorion mutta laiskuus voitti. Sitten tietysti juuri tämä konsertti kehuttiin maakuntalehtemme arvostelussa maasta taivaaseen.

Elokuviakin tuli katsottua. Coco Chanelin ja Igor Stravinskin lemmen leikki oli kovin tekotaiteellista sorttia mutta tyylikästä. Cruella de Vil säteili Dalmatialaisissa. Harvey Milk oli koskettava ja valistava tarina vaikkei taiteellisena elämyksenä minua liikuttanutkaan.

Olipa kiva tulla töihin neljän vapaapäivän jälkeen.

Minulla on taas tulllut työpaikanvaihtohinku. En jaksa ollenkaan innostua tästä nykyisestäni. Kun kävelen työpaikalleni, mietin, mitä kaikkea teen, ja sitten lässähdän kun astun taloon sisälle.

Kommentoi bloggausta

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida toisten blogeja.

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy