ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  Barefoot Wine
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
Kulmakahvio
www.miestenkesken.fi
Palveluoppaassa mukana
Proud Optiikka
Proud Optiikka on yksityinen ja palveleva optikkoliike Helsingin Ullanlinnassa. Laadukkaiden tuotemerkkien lisäksi saat meiltä aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Kehysmallistostamme löytyvät mm. merkit Tom Ford, Saint Laurent Paris.

Blogit: Kulissin takaa: Kommentit

Minä ja messias
Kirjoitettu: 06.04.2010, 09:14:59 (Muokattu: 06.04.2010, 09:15:28)
Kävin kuulemassa Händelin Messias-oratorion katedraalissamme pitkäperjantaina. Chorus Cathedralis Aboensis lauloi, Turun filharmonia soitti. Esitys oli parasta, mitä siinä konserttisalissa olen koskaan kuullut.

Toisena pääsiäispäivänä olin ajatellut mennä kuulemaan Bachin Pääsiäisoratorion mutta laiskuus voitti. Sitten tietysti juuri tämä konsertti kehuttiin maakuntalehtemme arvostelussa maasta taivaaseen.

Elokuviakin tuli katsottua. Coco Chanelin ja Igor Stravinskin lemmen leikki oli kovin tekotaiteellista sorttia mutta tyylikästä. Cruella de Vil säteili Dalmatialaisissa. Harvey Milk oli koskettava ja valistava tarina vaikkei taiteellisena elämyksenä minua liikuttanutkaan.

Olipa kiva tulla töihin neljän vapaapäivän jälkeen.

Minulla on taas tulllut työpaikanvaihtohinku. En jaksa ollenkaan innostua tästä nykyisestäni. Kun kävelen työpaikalleni, mietin, mitä kaikkea teen, ja sitten lässähdän kun astun taloon sisälle.

Kommentoi bloggausta

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida toisten blogeja.

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

Keskustelu

  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2015 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy