ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Pieni Tähti

Sivu 1 / 1 Blogia pitää Pesukarhu

Pesukarhu löysi tiensä ulos kaapista
Kirjoitettu: 24.02.2014, 18:46:43
Olen jo lapsesta asti tiennyt olevani lesbo. Kielsin sen asian monta vuotta, koska arvelin ettei minua hyväksytä kotona eikä kaveri piirissä. Minua haukuttiin jo kolmanella luokalla lesboksi. Kukaan ei varmaan tiennyt silloin mitä se tarkoitti. Lapset ovat niin reiluja toisilleen.

Vaikeinta oli ylä-asteella, kun jouduin muuttamaan täysin uuteen paikka kuntaan. Siellä minua kiusattiin ja puhuttiin pahaa seläntakana. Jouduin salailemaan omaa suuntautumistani. Ilmeisesti en kuitenkaan siinä kovin hyvin onnistunut. Onneksi minulla oli muutama hyvä kaveri, joiden kanssa oon edelleen yhteydessä

Vasta noin vuosi sitten kerroin kavereilleni suoraan olevani lesbo." Eihän siinä sitten mitään," vastasi yksi mun hyvä kaveri. Pelkäsin kavereiden suhteen ihan turhaan, ne otti sen tosi hyvin onneksi.

Isälleni ilmoitin asiasta tyylikkäästi teksti viestillä, se meinasi kuulemma ajaa ojaan. Mutta hetken asiaa sulateltua sain vastauksen." No sitten meillä molemilla on vissiin tyttöystävät."

Kommentit (3)

Hiljaa vaan
Kirjoitettu: 24.10.2013, 16:03:15 (Muokattu: 24.10.2013, 16:04:20)
Pieni tähti tuikkii silmissäsi, se on merkki rakastavasta Sydämestäsi, ota minut syliisi,
äläkä koskaan päästä irti, anna minun olla lähelläsi, ollaan hiljaa vaan,
sillä tahdon kuulla jokaisen henkäyksesi,
nyt ja aina.

Kommentit (0)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy