ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Pienen lapsen avautumisblogi

Sivu 1 / 1 Blogia pitää MyStella

Liikennevalopileet
Kirjoitettu: 02.10.2009, 00:19:15
Haa hienoa. On jopa rahaa huomiseen juhlintaan.
Vähän jännittää kyllä, onneksi tulee paljon (?) kavereita mukaan. Voidaan sitten rohkaista toinen toistamme.

Kraah, pitäs varmaan painua nukkumaan ku en ehtiny tänää edes suihkuun joten se ois hoidettava huomenna kanssamyös. Mut tänään kaivan vielä vaatteet valmiiks esille ja siivoon vähän huonetta.
Kommentit (0)

Nananananaa
Kirjoitettu: 01.10.2009, 13:42:58
Weehee, en edes käynyt baarissa eilen! (?! :O)
Sen sijaan käytiin Maija Vilkkumaan keikalla, kiitos vanhempien lahjoittamien lippujen, ♥

Oltiin ensin vähän tuskissamme, kun sali näytti olevan täynnä keski-ikäisiä... Kelattiin jopa, että nyt ollaan menty väärään saliin :D Mut ei, kyllä se ihan oikee paikka oli ja keikka aivan loistava. Mitä ny alkuun ihmiset vähän jäykisteli, loppua kohden lähti kyllä ääntä aika tavalla yleisöstäkin. Ei olis malttanu ollenkaa lähteä, saman tien ois voinu toisen keikan kattoo siihen putkeen. :) On se Maija vaan nii-in ihana! Varsinkin kun soittivat nii paljon vanhoja kappaleita.

Niin siis keikka meni sen verran myöhään, että kaikkiin baareihin oli tullu jo väh. 20 vee ikäraja eikä me mihkää pubiin jaksettu mennä. Tulin sit vaan kotiin nukkumaan (ja lukemaan TPR:n päivityksen...), ja nukuinki aika hyvin.

Nyt pitäs pestä naama ja tukka ja muutenki pistää ittensä ihmiseks, Karo on tulos tännepäin ja jotai kivaa vois tehrä. :>
Kommentit (0)

Noni
Kirjoitettu: 30.09.2009, 00:04:22
Kello on yli kakstoista ja tässä ollaan edelleen. Ohhoh.
Virallisesti täysi-ikäinen. WAU.

Faija lähti hakemaan kakkua toimiston jääkaapista... :D Hyvä aika juhlimiseen jne. !
Kommentit (0)

Viime hetken paniikki
Kirjoitettu: 29.09.2009, 23:49:24
Niin munhan siis alunperin piti mennä juuri tästä syystä nukkumaan ajoissa, siis että nukkuisin puolenyön yli. Koska nyt siihen on vaan kymmenisen minuuttia enkä TASAN pysty nukkumaan sit enää ku oon virallisesti 18! :D
Ai että ku voi tehä asioista vaikeita...
Hirveä paniikki täällä. Voi minnuu voi minnuu.
Kommentit (0)

Alle tunti täysi-ikäisyyteen
Kirjoitettu: 29.09.2009, 23:19:00
No, virallisesti ainakin. Oikeasti tässä on vielä melko tarkasti 12 tuntia siihen hetkeen, kun ihan todella oon elellyt 18 vuotta. Mutta anyway, huomenna se Suuri Päivä sitten vihdoin on.

Mielentila koostuu kolmesta pääpiirteestä: innokkaasta odotuksesta, hirveästä stressistä ("entä jos en pääsekää sinne baarii sisälle, onks nää vaatteet ny hyvät, pitäiskö mennä kouluun vai ei, entä jos jokin menee pieleen...!") ja ihmeellisestä tyyneydestä.

Koitan keskittyä tuohon jälkimmäiseen tässä, ei siihen oo kukaan kuollu jos yhet synttärit menee vähän vinksinvonksin... :D
Kommentit (0)

Tyylipuhdasta avautumista
Kirjoitettu: 28.09.2009, 22:55:40
Piinaan uutta tuttavuuttani messengerissä avautumalla kaikesta mitä mulle on ikinä tapahtunu. Ihan luvan kanssa, tosin. Hyvä sinänsä, koska kuulin juuri kaikenlaista sellaista, mikä nosti tunteet ikävästi pintaan ja sai aikaan vastustamattoman avautumisenhalun.
Kommentit (0)

Sinistä valoa
Kirjoitettu: 28.09.2009, 18:01:37
Ei auringonvalon pitäs olla sinistä mut toi on.

Nojoo siis. En oo taaskaan tehny mitään jännää! Mut pakotan itteni kirjottamaan, koska muuten unohdan koko blogin. Ja sit mua kemuttaa ku ei oo blogia mihin kirjottaa. Vanhan blogin henkiinherättäminen taas on noloa. Tai jostain oon tällaisen idean saanut.

Luin muuten sitä ruotsia eilen, enkä oppinu mitään. Mut jostain syystä ope kuitenkin kehui kovasti. Mitähän ihmettä.

Kaverit koitti itse asiassa houkutella lintsaamaan mut olin vahva ja menin kouluun. HAHAA.

Ei ny oikeesti voisin hankkia elämän niin ois mistä kirjottaa tänne.
Kommentit (2)

Damdam
Kirjoitettu: 28.09.2009, 02:15:21
Hämmentävä päivitys TPR:ssä.
Nojoo, hyvä vaan, saatan jopa pystyä lukemaan vähän ruotsia vielä ennen nukkumaanmenoa. Jos jaksan. On kai se pakko jaksaa.
(Seuraavan TPR-päivityksen pääsenkin lukemaan vasta torstaiaamuna, koska lienen keskiviikko-torstai-yönä baarissa...)

Vatsaanki sattuu. Yhyy.
Kommentit (0)

Vieläkin jumii
Kirjoitettu: 27.09.2009, 18:53:31
En oo tänäänkään tehnyt yhtään mitään. Tanjaa kävin morjenstamassa jossain välissä, muuten oon vaan istunu himassa. Voisi jopa vilkaista koulujuttuja, koeviikkoon ei oo enää pitkä aika.

Väsyttääkin vähän, vaikka nukuin hyvin viime yön. Ja tänään on taas vaihteeksi pakko valvoa sinne kahteen kun se TPR päivittyy.

Jos heittäis jotain kuvaa tähän taas.

Kommentit (0)

Väsy-jumi-tööt-tööt
Kirjoitettu: 26.09.2009, 20:39:29
Koko päivän oon ollu ihan koomassa. Kolmen tunnin yöunilla voi olla osansa asiassa.
Nojaa, mikäs siinä. Kotipäivä vaihteeksi. Jos saunassa virkistyn niin kattelen varmaan jotain leffaa vielä. Tai sitten painun vaan suoraan tutimaan.
Kommentit (0)

Pileet
Kirjoitettu: 26.09.2009, 00:53:39
Hauskaa on täällä synttärikemuissa keskellä ei mitään.
Vaikka ei täällä paljon mitään oo tapahtunutkaan :D

Syvällisiä puhuttu kaikesta, nyt on suurin osa porukasta lähtenyt ja loputkin pikkuhiljaa nukahtelee ympäriinsä. Kai sitä jossain vaiheessa menee iteki.
Kommentit (0)

Perjantai
Kirjoitettu: 25.09.2009, 14:34:18
Jeejee, sain eilen kaverilta (jota en oo nähny varmaan pariin vuoteen) viestiä, että ois synttärikekkerit tiedossa. Olin ensin vähän kahden vaiheilla, mutta kun muut pyyteli lähinnä pussikaljalle, niin kyllä taidan kuitenkin mennä. Suklaata vähän kaupasta kainaloon, ei kai sen kummempia lahjoja ehi ostelemaan.

Yyh, toi hajuvesi mitä laitoin olikin aika voimakasta. Inhoon jos ihmiset löyhkää parin metrin päähän, oli tuoksu miten hyvä vaan. Ja nyt varmaan teen samaa itse. Yhyy.

Pitäs varmaan vähän pakkailla laukkua ja kammata naamaa. Mutkumutku tietokone rakastaa mua nii syvästi etten pysty...

Tajusin tos eilen et oon ihan laiminlyöny ton Dragon keeperin lukemista. Se on hieeno kirja mutkumutku jotenkin ei vaan tuu iltasin sängyssä enää nykysin luettua. Pitäis varmaan tuoda se tuolta ylhäältä (parvisänky \o/ ) vaik tähän pöydälle, jos sit tulis joskus luettua. Toisaalta kyl hyvä etten lue liian nopeesti, koska se jää takuuvarmasti johonki jännään kohtaan kesken ja seuraava osa tulee vasta joskus ensi vuonna. Nyyhkis.
Robin Hobbin kirjat on kaikesta huolimatta edelleen mun suurin rakkaus.

Ja sais se Phoenix requiemin paperiversiokin jo tulla, se on saatava makso mitä makso! On ihan eri asia päästä hipelöimään ja tuijottelemaan paperiversiota kuin silmät sirrillään katsella tietokoneen ruutua.

On muuten mun viimonen viikonloppu alaikäsenä. Wehee! Nyt pitää tehä kaikkee kiellettyä. En kyllä jaksa. Otan mieluummin rauhallisesti nii säästyy voimia sitten ENSI viikonloppuun... :D

Nyt laittautumaan, kun pitää kerta ihmisten ilmoille lähteä ->>
Kommentit (0)

Nyyhkis
Kirjoitettu: 24.09.2009, 23:29:54
Ihan höperö olo. Semmonen et voi ku ois oooikein rakastunu ja sitten vois kuunnella rakkausbiisejä ja tuijotella tähtitaivasta.

Vaan ei nii ei. Kampaajalla kävin tänään, taas on tukka lesbouskottavan lyhyt, heehee.

Ääh, hirveä tää olo. Välillä pistää kyllä harmittamaan kun on näin ylitunteikas, ja sit vielä elämä nii mahottoman tylsää ettei todellisuus ja tunteet kohtaa ja siitäkös sitten ahistusta sikiää. Murh. Tyhmä pää.

JA vielä sekin ärsyttää, kun tässä oon useampia vuosia melkein finnitön ollut ja JUURI NYT niitä on sit ruvennu tulemaan koko ajan lisää. God, why?!

Elikkä ei mitään elämää suurempaa tänäänkään.
Kommentit (0)

Turha entry
Kirjoitettu: 24.09.2009, 02:09:55 (Muokattu: 24.09.2009, 12:31:15)
In case kukaan ikinä edes tätä lukee niin varoitan että tämä entry on ihan vaan pelkkää ihkutusta koskien nettisarjista nimeltä the Phoenix Requiem (http://requiem.seraph-inn.com) ja ennen kaikkea sen uusinta päivitystä (eli jos luet/olet aikeissa lukea niin älä varsinkaan lue tätä).

Meinaan oikeesti haljeta täällä. Oon ihan mahottoman järkyttynyt, enkä ees tiedä onko se hyvällä vai huonolla tavalla. Kääk. Tekis mieli kiljua ihan veen kovaa. Sillee AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WHAT THE HELL IS GOING ON?!?!?!?!?!!
Siis sillee IHANAA mut silleen KAMALAA ja sit ennen kaikkea miten pystyn odottamaan MAANANTAIHIN SAAKKA?! Hittolainen! Teen kuolemaa!

Nii ai mitäkö tapahtu siis vai? No Jonas kosi Anyaa! O______O Ihan out of blue! Hemmetti soikoon sitä äijää!


Noin, pääsinpäs purkamaan sydäntäni.

(Siis mitää, ei muhun vaikuta mitenkään kovin syvästi mitkään fiktiiviset tarinat...)

Kommentit (1)

Hellurei ja hellät tunteet
Kirjoitettu: 24.09.2009, 01:33:06 (Muokattu: 24.09.2009, 01:35:57)
Joo mikä toiki otsikko ny taas oli. :D

Tulin sit taas kirjottaa kun tylsää pukkaa. Vaik onki toi Karo mesessä nii et vois huonomminki mennä. Pitäs keksii jotai puhuttavaa vaan ko ei toi ikinä mitään muuten mulle juttele. Möff.

Ahh mut Yö on hieno bändi.

( Kuvan lisäys ei jostai syystä onnistu. Nyyh, olisin halunnut kuvan joka viestiin. :< )
Kommentit (0)

Kylymää
Kirjoitettu: 23.09.2009, 20:34:11 (Muokattu: 23.09.2009, 20:35:40)
Siinähän se koulupäivä taas meni, ihan viime minuuteilla alko kyllä nii helvetillinen vatsasärky et hyvä etten ruotsinopettajalle huutanu päin naamaa. Meni onneks ohi, niin pääsin sitten Tanjan 18v. synttärilahjaa ostamaan. Enhän ookaan kun vajaan viikon myöhässä... :D
Se tossa soittelikin ja kuulemma on jotain isoa ja iloista asiaa. Jännä kuulla kohta mitä se ny on keksiny.

Hyi ku on käsillä kylmä... Muutenki ollu aika karu ilma tänään, satoki jossai vaiheessa. Ja huomiseks lupaavat vaan kylmempää! D:

Onneks yöllä päivittyy the Phoenix Requiem <3 ihanaaa~

(Noin koleen hiiren saa Tanja lahjaks! alla)

Kommentit (0)

Noniin,
Kirjoitettu: 23.09.2009, 00:30:31 (Muokattu: 23.09.2009, 00:31:08)
... vihdoin löytyi uusi blogimesta!

Täs on nääs vähän ikäänku tullu mietittyä et minne päin intärnätin ihmemaata vois päätään purkaa. Ja kun tässä ny lepakkolaaksoon liittyessäni tän blogimahollisuuden huomasin, ni mainiota.

Ollaan muute siirrytty kymmenisen minsaa sitten keskiviikon puolelle, mikä meinaa sitä että tasan viikon päästä meikäläinen täyttää maagiset 18 vuotta. Hyi hitto, nyt sen jotenki vasta tajuaa. Oikeesti. Vihdoin ja viimein se kaivattu täysikäsyys.

Heti sinä keskiviikkona en kyllä Mamaan mene, vaan suunnataan kaveriporukalla vähän pienempään baariin. Viikonloppuna sitten aivan varmasti, näyttäis olevan traffic light partyt perjantaina heti. Cool man!

Ah ja voih, huomenna on koulua eikä lintsatakaa voi. Ja yks enkunessee pitäs palauttaa, voihan ******.
Eikä ees mitään kivaa odotettavissa koulun jälkeen, kun Karolla on duunii eikä rahaakaan oikeen oo.

Voihan plääh, taitaa olla paras vaan mennä petiin. Adios!

Kommentit (1)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy