ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Sivu 1 / 14 Blogia pitää Mahakas

Kesäloma traditio
Kirjoitettu: 02.07.2013, 20:35:34
Kyllä se vaan taas kävi niin että heti loman alettua alkoi myös sade kelit. Koko kesäkuun ajan sitä odotti töissä pääsevänsä ulos aurinkoon ja hip hei kun loma koitti.. Tässä on loppu tulos.
Kommentit (0)

Kas kas
Kirjoitettu: 30.06.2013, 23:12:53 (Muokattu: 30.06.2013, 23:15:14)
Niin se aika vierähtää.. Ollut ajatukset tässä vähän muualla ja vasta tänään muistin tämänkin olemassa olon. No nyt on sitten urakalla aikaa joten voi joutessaan kirjoitella useammin kuin normaalisti.
Pridet tuli ja meni. Jouduin tällä kertaa vain kuuntelemaan ja katselemaan kotoa käsin. Vointi aika down, yksi uusi todettu sairaus (pysynee koko loppu elämän menossa mukana) ja toiseen odotellaan jatkotutkimuksiin pääsyä. Viimeinen kun määrää kuinka pitkä tuosta loppu elämästä oikeastaan tulee.

Oudointa asiassa ollut se että ne ihmiset joiden kuvitteli olevan niitä oikeita läheisimpiä ystäviä, niitä ei jostain syystä enää rinnalta löydy (sairauteni ei ole hiv joten turha vaiva siellä pyyhkiä näppäimistöä..) Kuolema toisinaan pyörähtänyt mielessä mutta senkin huomannut ottavansa läheisiä rauhallisemmin.

Tosin ennen aikaista jaarittelua. Sen näkee sitten joskus kun jonossa tutkimuksiin asti pääsee A-studion ohjelma siitä kuinka eri paikkakunnilla on hoitoon ja lääkärille pääsyssä eroja.. Oli kyllä erheellistä tietoa.. Omalle paikkakunnalle heitettiin 1kk arvioksi lekurille tutkimuksiin pääsystä. Itse saamani lapun mukaan oma jonotus aika vaihtelee 2-3kk välillä.
Kommentit (2)

Taas sitä mennään
Kirjoitettu: 08.04.2013, 07:08:45
Sinällään mukavaa tuo lumisade, aamu tuntuu tosi valoisalta. Opettajana olon hyviä puolia olkoon se että kuvitteellisesti kerkeää tekemään vaikka mitä. Mukavaa viikon alkua kaikille :)
Kommentit (0)

Flunssaa
Kirjoitettu: 21.02.2013, 07:12:15
Tämän keväisen flunssan ominaispiirre, nivel kivut. Hmph miten tuo nyt sitten erosi normaaliin kolotukseen. Korkean kuumeen lisäksi olo oli kuin nuijitulla, nyt kun itse kuume on ohi niin edelleen olo kuin olis saanut selkäänsä. Normi kolottelut tuohon viel kaupan päälle. Odottelee vain viikonloppua jotta sais oikeasti levättyä. Että sellaista tänne tällä kertaa. Kaiken kukkuraksi vanhukset paikkakunnal käymäs joten pitää niillekkin seuraa pitää. Ei kyl millään jaksaisi.
Kommentit (0)

Vaateongelmia
Kirjoitettu: 06.02.2013, 07:15:46
Kun vielä muutama vuosi sitten painoa oli 4xl vaatekoon verran sitä kuvitteli että jos saa kunnol tiputettua painoa niin johan vaatteita löytyy. Utopistinen ajattelu malli ellen jopa sanoisi. Vaatekokoja s-xs on aivan yhtä onnettoman hankalaa löytää näköjään. Vaatekaupat täytyy oikeasti joka kerta käydä kaikki läpi jotta jotain mieleistä ja sopivaa löytyisi. Nyt niitä isoja kokoja löytyisi puolestaan paremmin :(
Kommentit (2)

Ei mitään uutta
Kirjoitettu: 04.02.2013, 06:55:48
Eräs soitti pitkän ajan jälkeen ja kyseli kuulumisia. No sitä samaa mitä ennenkin, töitä jne. Kohteliastahan on olla valittamatta omista vaivoistaan, vaikka ikääntyminen alkaa näkymään ja tuntumaan. Ainut muutos on että tupakointi sähkön myötä on taas kutakuinkin aisoissa. Kokonaanhan en päättänyt lopettaa, ainoastaan rajoittaa minimiin. Kyllä se piipullinen toisinaan on pakko saada :)
Kommentit (1)

Perjantai.. Oli jo aikakin.
Kirjoitettu: 21.09.2012, 07:06:11
Nykyaikakauden yleispiirre on että samaa työmäärää mitä aiemmin teki 10 ihmistä tekee nyt 5. Samalla puhutaan tuloksellisesta palkkauksesta ja työmotivaation kehittämisestä. Eiköhän työmotivaatio paranisi jos tietäisi että työpäivän jälkeen jaksaa tehdä muutakin kuin vain nukkua. Kannusta siinä nuoria alalle kun itse odottelee missä se lottovoitto kuppaa :)
Kommentit (0)

Syksyä
Kirjoitettu: 18.09.2012, 07:14:37
Olevinaan ollut niin kiire että tännekkään ole kerennyt kirjoittamaan. Työnkuvan osittainen muuttuminen ja järjestö toiminta, lohkaisseet ajasta tuntuvan siivun. Puolisko houkutellut tekemään ja ajamaan taas ihmisoikeus asioita. Täytyy sanoa että onhan tuo järjestötoiminta mukavaa vastapainoa työnohelle. Valokuvausta sitten vastapainoksi kaikelle muulle.
Kesän aikana Zoo kasvanut niin suureksi että hyvä kun sekaan mahtuu. Onneksi kämpän koko asettaa rajoituksia, puolison innolle ottaa lisää. Suurinosa elikoista on muiden, kas pakko päästä syystä tai toisesta eroon, mussukoita. Onhan se ihan mukava kun aamul herätessä on useampi silmäpari vaatimassa hellyyttä ja huolenpitoa. Zoon huonopuoli on ettei tuosta vaan matkoille pääse lähtemåän.
Kommentit (0)

Matkalla taas
Kirjoitettu: 19.07.2012, 08:43:50
Odottamani suomen kiertäminen alkoi taas. Kotona paistoi vihdoikin aurinko ja tämän päivän määränpäissä sataa. No sama se. Tänään ensin Jämsään sieltä Kuopioon ja jos kerkeän niin vielä Mikkeliin. Huomenna Kouvolaan.
Kommentit (0)

On elämässä jotain kaunistakin
Kirjoitettu: 26.06.2012, 07:13:25
Empä olisi viime vuonna näihin aikoihin ollut yhtä hyvällä tuulella. Pitkäaikaisen nivelsairauden ja anoreksian uudelleen puhkeamiset laukaisivat viime kesänä aikas syvän masennuksen. Jotenkin toi tuntuu täl hetkel kuin vain pahalta unelta. Ok nivelsairaus jatkuu mut siihen on taas tottunut ja oli tosta ano ajasta se hyvä puoli että vaatekoko tippui 2xlstä s-kokoon ;)
Ulkoisten asioiden terveys ja raha vuoksi voisin olla edelleen masiksessa mutta empäs ole. Kesäloma alkaa kohta ja pääsee näkemään kavereita ympäri suomen. Elämä on kuulkaas kaunis asia. On hyvä muistaa että asiat vois aina olla huonomminkin. Rakastakaa toisianne kuin jokainen päivä voisi olla viimeinen. Vien itse kukan kesällä sen rakkauden muistolle jota en kun vielä pystyin tajunnut että elämässä mikään ei ole varmaa ja pysyvää. Paitsi kesä ja itikat ;)
Kommentit (0)

jo jouitui armas aika
Kirjoitettu: 01.06.2012, 07:13:32
Se olisi sitten huomista juhlaa vailla ett pääsisi hetkeksi lomalle. Toivottavasti ens viikolla olisi jo paremmat kelit. Vain viikon loma näin alkuun mutta heinäkuu melkein kokonaan. Ens viikon loman otin kun yleensä ollut kivat kelit kesäkuussa ja mun lomakuukautena aina satanut.
Heinäkuussa sitten stadiin ja maalaamaan Turun rannoille :)
Kommentit (0)

muutama päivä
Kirjoitettu: 29.05.2012, 07:16:00
Muutama työpäivä enää ja alkaisi eka lomajakso. Tuleekin tarpeeseen. La joutui operoitavaksi ja nyt mennyt työpäivät kipulääke huuruissa. Tosin alkaa jo tuokin olla voiton puolella. Tän kesän siitepölyilyt on kyl pitäneet sisätilois muutenkin joten eipä tuo pakollinen lepäily ole haitannut.
Kommentit (1)

Kesäloma suunnitelmia
Kirjoitettu: 10.04.2012, 07:16:17
Se olisi taas kohta kesä. Kerrankin ajoissa lomaa miettimässä. Tarkoitus olisi taas kiertää suomea ristiin rastiin. Ens alkuun muistokukkien viennit Kuopioon ja Mikkeliin. Sitten onkin aika lähteä etelä ja länsirannikkoa koluamaan jos sais aikaiseksi muutaman luonnoksen tauluja varten. :)
Kommentit (0)

Se on taas se aika
Kirjoitettu: 22.03.2012, 07:32:29
Virpomavitsoja heiluttelevat munan jahtaajat valtaavat kohta taas tienoot. Pakana perinne kohtaa uskonnon ;) No itselle tämä aika menee lähinnä silmät punaisina sisällä oleiluun. Mutta olkaamme onnellisia, kesä koittaa pian. Tän paju ja katupöly ajan kun vain sais hypättyä yli.
Kommentit (0)

Kevät
Kirjoitettu: 16.03.2012, 07:26:43
Nyt voi jo alkaa nauttimaan kevään tulosta. Sitkeä useamman viikon flunssa alkaa olla vihdoin ohi. Sopivasti alkaa lumetkin sulamaan ja pääsee taas aurinkoisia kevät kuvia napsimaan. Sitä kun on vuoteessa maannut kaikki lomat ja vapaat, osaa nautiskella kunnol tuosta upeasta kevät auringosta. Mukavaa kesän odotusta kaikille. Ainakin itse on toi rantakuntoon itsensä saaminen täl kertaa onnistunut ;)
Kommentit (0)

Kevättä kohti
Kirjoitettu: 06.03.2012, 07:32:23
Vaikka ulkona tänään paukkuukin vaihteeksi pakkanen on mukava huomata että lumivallit ovat alkaneet katoamaan. Influenssa on nyt tullut koettua, kestänyt jälkitauteineen 4 viikkoa. No ompahan ollut aikaa noille elikoille. Zoo saa kohta vaihtuvuutta kun kaksi rottulia on vaihtamassa hiippakuntaa. No noiden tilalle otetaan yksi kani lisää ettei vain tekeminen lopu kesken.
Elämä jatkuu muuten totutuissa kuvioissa, ukko paiskii just yötöitä ja itse jatkan vanhas totuttuun niska hiessä tapaan. Puoliskolla tosin kesän alussa vaihtuu työ sijaisesta vakituiseksi.
Kommentit (0)

Talvea
Kirjoitettu: 10.01.2012, 06:59:55
Mitenkähän tässä tottuu taas pakkasiin? Vanha kivitalo ja aamulla kiidettävä ensi töiksi laittamaan lisälämmitin päälle. No eipä tos heräämisen jälkeen tule kotona pitkään oltua. Aamukahvit kerkeää just juomaan sitten onkin jo aika rientää työmatkalle. Ennen kesti 40min ja nyt vaihtojen takia reilu tunti. No ompahan ikea ja verkkokauppa lähempänä ;)
Kommentit (0)

Uusi vuosi ja uudet kujeet?
Kirjoitettu: 05.01.2012, 06:58:58
Ihan samoilla jatketaan. Takana 2h unta kun toi selkä ei enempää antanut nukkua. Mutta että osaakin olla upea keli. Vaihtoauton odottelua 20min tuules ja tuiskus. Luontaista piristystä :)
Kommentit (0)

Uudessa
Kirjoitettu: 19.12.2011, 07:07:37
Seläs tosiaan iskias. Ei auta venyttelyt eikä vanuttelut. Mutta muutto viimein ohi ja suurin osa tavaroista jo paikoillaan. Huomenna pitäis nettikin alkaa toimimaan. Joulun odottelu voikin alkaa :)
Kommentit (0)

Hups
Kirjoitettu: 03.12.2011, 19:16:28
Vähän vierähtänyt tänne kirjoittelu. Ollut kiire jne. Sairastellut tuon selän kanssa myös tovin, tosin se kai särkee tällä menol hamaan hautaan saakka :D
Muru pisti viikko sitten tuulemaan. Kyllästyi nykyiseen kämppään ja hankki meille uuden. Kauempana keskustasta mutta enemmän tilaa ja vihdoinkin suihku. Kaiken lisäksi just sellainen että sormet syyhyää päästä taas maalaamaan jotain kivaa noille isoille seinille riippumaan.
Kommentit (1)

matkalle
Kirjoitettu: 22.06.2011, 07:25:02
Pari työpäivää vielä pitäisi jaksaa sitten onkin puolison kanssa viikonloppuna aika suunnata risteilemään. Yhdessä oltu jo jonkin aikaa ja eka kunnon loma yhdessä. Harmi vain ettei mun lemppari pubiin päästä käymään Tukholmassa, tuolla kun vasta klo 17 aukeaa pubit :( No viempähän murun katsomaan paikkoja joihin normituristit harvemmin tajuavat eksyä.
Kommentit (1)

Kesälomaa odotellessa
Kirjoitettu: 16.06.2011, 07:58:49
Sairaus tulee ja menee. Mutta onneksi enää reilu 2 vkoa ja alkaa kesäloma. Työn tekoa katkaisee onneksi sitä ennen ylityö vapaat ja Tukholman matka. Muuttaisin tuonne vaikka heti jos töitä löytyisi. Mielestäni mahtavin pohjoismaisista kaupungeista :)
Kommentit (0)

Aurinkoa
Kirjoitettu: 10.06.2011, 13:31:24
Mahtavat kelit täytyy sanoa. Pari viikkoa töitä ja sitten alkais lomaputki. Sairauskin alkanut laantumaan. Ainut huolenaihe enää nuo raha-asiat mutta nyt on kesä ja onhan siinä ilonaihetta riittävästi.
Kommentit (0)

Aloha
Kirjoitettu: 26.05.2011, 07:24:11
Nalle muruseni matkaltaan. Kävi kyläilemässä vanhassa kotikaupungissaan, kummasti oli sitä mieltä ettei halua sinne enää koskaan asumaan. Itsellä sairastelu jatkuu, tosin tänään aamu ainakin tuntuu olevan helpompi kuin pitkään aikaan. Päätin etten aloita pronaxen kuuria koska tän määrän särkyä kyllä vielä kestää. Reilu kk ja alkaa kuukauden kestävä kesäloma. Sitä odotellessa, ciao.
Kommentit (0)

Aurinkoa.
Kirjoitettu: 22.05.2011, 18:47:22
Masentava viikko alkaa olla takana ja tänään alkanut tuntumaan vähän paremmalle. Vaikeita asioita joutunut pohtimaan viikon aikana, sairauden uudelleen puhkeaminen ja erinäiset rahahuolet. Mutta on tälle viikolle hyvääkin sattunut saanut korjattua välejä parinkin exn kanssa. Tavattua ystäviä joita ei ole vähään aikaan nähnyt. Siis kesä vihdoinkin tulossa :)
Kommentit (0)

Kuntoilua pakosta.
Kirjoitettu: 18.05.2011, 07:10:04
Unohdin eilen tärkeän paperin töihin. Koska busseja menee niin vähän päätin pyöräillä. Kyllähän 50km menee jos saa työpåivän huilia siinä välis. Nyt 25km töihin paperi laukkuun ja takaisin polkemaan. Seurauksena se että viimeinen ylämäki teki mieli kontata ja istuminen juuri nyt on tuskaa. Aivan kuin olis paneskellut pataljoonallisen kanssa ;)
Kommentit (0)

Vanhuus ei tule yksin.
Kirjoitettu: 17.05.2011, 07:26:05
Stadin matka meni hienosti, mukavassa seurassa. Työviikko vain ei alkanut kovin iloisesti. Eilen huono-olo ja lämpöä, ajattelin että vain jotain flunssaa. Illalla turposi taas niveliä joihin kolottaa edelleen. Eli vanha vaiva palasi, toivon että tälläkin kertaa selviän säikähdyksellä. Tosin pelottaa että tuo taas leviää ja edessä on useamman kuukauden nivelkivut.
Kommentit (0)

Surupuku
Kirjoitettu: 18.04.2011, 07:16:57
Pukeutuu mustiin. Katkeran huvittuneena kuunnellut pssää äänestäneiden ihmisten kommentteja sen puolesta ettei kyseinen puolue ole äärioikeistolainen. Miksi muukalaisvihamielisyyttä, toisin ajattelijoiden nujertamista ajavaa puoluetta sitten kutsutaan?
Kommentit (3)

Äänestäminen
Kirjoitettu: 04.04.2011, 06:53:22
En ole normaalisti kovinkaan innokas äänestäjä, mutta näissä vaaleissa on pakko. En halua eduskuntaan yhtään rasistia tai homovihaajaa, joten vähän pakkohan se on äänestää.
Kommentit (1)

vuosi tuli täyteen
Kirjoitettu: 23.03.2011, 07:25:38
Ensimmäinen vuosi rekisteröityä parisuhdetta nyt sitten takana. Eilen vietettiin kotosalla lahjojen kera juhlia, muru oli toivonut yhtä kalliimpaa lahjaa jo pitkää. Luuli että saa sen vasta jouluna.
Tänään sitten töiden jälkeen kylpylään ja sieltä illalliselle pitemmän kaavan mukaan. Olen tottakai varannut yllärin tällekkin päivälle, rakas ei vielä tiedäkkään minkä.
Kommentit (0)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy