ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Vain (homon) elämää: Kommentit

Mitä tässä tapahtui?
Kirjoitettu: 24.07.2017, 22:17:28 (Muokattu: 24.07.2017, 22:24:36)
Hyvänen aika. Avasin blogin viime vuonna. VIIME VUONNA. Ja nyt vasta saan aikaiseksi kirjoittaa toisen raapustuksen. Noh. Ensinnäkin pahoittelut. Tästä piti alkaa tulla viikoittainen tapa. Ehkä jopa päivittäinen. Lupaan kunnostautua. *pörhistää rintaa*

Tänä aikana on tullut tehtyä aikamoista matkaa itseensä. Tiedättekö miten vaikeaa on opetella olemaan yksin? Niinpä. Huhuu?? Välillä tuntuu, että ajatukset omassa pääkopassa suorastaan huutaa, mutta kaikkeen tottuu. Itseensäkin.

Tässä olen siis tehnyt matkaa omaan itseeni, myös junalla ja autolla. Kerran lentokoneella ja ai niin, laivallakin. Kaikkea sitä ihminen ehtii.

On paljon muutakin tullut tehtyä. Mietittyä sitä, miksi kaikilla on niin hoppu uuteen suhteeseen. Itse aion nyt katsoa ensin, että kuka minä olen. En halua juosta uuteen suhteeseen ja kadottaa taas itseäni tai epätoivon vimmalla yrittää täyttää sitä tyhjiötä mikä edellisestä aina jää.

Moni pitää minua tämän takia outona. Juu ei sitä kuulkaa homomies saisi olla sinkkuna tai ainakin pitäisi käydä homobaarissa ja jörniä kaikkea mikä liikkuu. Klisee, klisee ja klisee sanon minä. Nautin alkoholista ja sen mausta juu, mutta en tarvitse sitä turruttamaan sitä ettenkö osaisi olla myös itsekseni. Tässä on kuulkaa oppinut monta asiaa itsestä ja muista.

Nauroin muuten omalle nimimerkilleni "Gayndalf". Tsiisus. :D Mielikuva "muka hauskasta" liian nörtähtävästä kaverista on väistämätön. Sori nörtit. En tarkoittanut pahalla. Olen sitä vähän itsekin. *vulcan-tervehdys* (Piti googlettaa ensimmäinen scifi-klassikko mikä tuli mieleen - Star Trek ja klingonit. Siitä tämä. Yrittäkää ymmärtää.)

Mutta siitä nimimerkistä. Olen aina digannut viisaista ja elämää kokeneista hahmoista, ovatpa ne sitten naisia tai miehiä. Yleensä Morgan Freeman möreine äänineen, tai Batmanin butlerinakin toiminut Michael Caine, tai sitten tämä Gandalf, josta väänsin tämän iloisen vesselin Gayndalfin.

Ja lisää nippelitietoa. Gandalfia näytteli Ian McKellen. Ihastuttava vanha herrasmies. En tykkää ihan noin vanhoista miehistä, myönnettäköön, siis sillä tavalla. Vaikka tuleehan minustakin vielä sellainen.

Ehkä minustakin tulee samanlainen elämän ihmettelijä, joka tallustelee maailmaa itsekseen. Siltä tuntuu nyt. Liity mukaan matkaan, niin jaetaan itsenäisyyttämme tai kokemuksiamme. Itse pidän eniten naurusta.

Ensi kertaan!

Kommentoi bloggausta

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida toisten blogeja.

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy