ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Ohjeet

Bloggaaminen netissä

Oman blogin aktivoiminen toimintaan

Kun olet kirjautunut ranneliike.netiin omalla tunnuksellasi, mene omien tietojen blogi-alasivulle, anna Blogillesi mieleisesi nimi/otsikko ja laita rasti kohtaan Näytä blogi muille. Halutessasi voit antaa muille käyttäjille mahdollisuuden kommentoida blogikirjoituksiasi. Lopuksi asetukset pitää tallentaa. Voit myöhemmin muuttaa asetuksia.

Bloggauksen lisääminen webissä

Klikkaa blogisivun valikosta Lisää Bloggaus. Kirjoita avautuvaan lomakkeeseen haluamasi otsikko, valitse Tila-pudotusvalikosta haluamasi hymiö, valitse halutessasi tietokoneeltasi mieleisesi kuva ja kirjoita varsinainen blogiteksti. Klikkaa lopuksi Tallenna bloggaus -painiketta.

Bloggauksen muokkaaminen (vain webissä)

Omaa blogiasi selatessasi on kunkin bloggauksen alareunassa painike Muokkaa bloggausta. Sitä klikkaamalla pääset muokkausikkunaan. Voit muokata otsikkoa ja tekstiä ja vaihtaa kuvan toiseksi tai poistaa sen kokonaan. Klikkaa lopuksi Tallenna bloggaus -painiketta.

Bloggauksen poistaminen (vain webissä)

Omaa blogiasi selatessasi on kunkin bloggauksen alareunassa painike Poista bloggaus. Sitä klikkaamalla saat varmistuskysymyksen, johon myönteisesti vastaaminen poistaa ao. bloggauksen.

MobiiliBloggaus

Mobiilibloggausmahdollisuuden aktivoiminen ja poistaminen

Ranneliike.netin käyttäjätietokantaan on syötettävä aluksi puhelinnumero, josta halutaan bloggata. Aktivoiminen tapahtuu siten, että kirjautuneena ranneliike.netiin omalla tunnuksellasi menet Omien tietojen mobiili-alasivulle, josta saat puoli tuntia voimassa olevan vahvistuskoodin. Lähetä sen jälkeen tekstiviesti (SMS) RL GSM UUSI [saamasi vahvistuskoodi] numeroon 17233.

Bloggauksen lisääminen mobiililaitteella

Tekstiviesti (SMS): Lähetä viesti RL BLOG [haluamasi viesti] numeroon 17233.
Huom! Palvelu ei tue moniosaisia tekstiviestejä, eli viestille on tilaa 152 merkkiä.

Multimediaviesti (MMS): Lähetä viesti osoitteeseen blogranneliike.net. Viesti voi sisältää myös kuva-, video- ja/tai äänitiedoston.
Huom! Palvelu ei tue normaaleja sähköposteja, vaan vain sähköpostiin lähetettyjä MMS-viestejä.

MMS-bloggaus ilmestyy automaattisesti näkyviin seuraavana tasatuntina, mutta jos haluat bloggauksesi heti näkyviin, se onnistuu lähettämällä tekstiviesti (SMS) RL BLOG numeroon 17233.

Tuetut mobiilioperaattorit ja hinnat

Operaattorit: DNA, Elisa, Eunet, Hesburger, Kolumbus, Saunalahti, SK Mobile, Sonera, Tele Finland, ZeroForty

Tekstiviestin (SMS) hinta on 0,95 €.

Multimediaviestin (MMS) hinnan löydät oman operaattorisi hinnastosta.

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogi

Blogi on päiväkirjamainen, julkinen ja säännöllisesti päivittyvä verkkosivu tai -sivusto, jossa kirjoittaja tai kirjoittajat kertovat omaan elämäänsä liittyvistä tai itseä kiinnostavista aiheista. Blogi on laina englannista, jossa blog on lyhentymä weblog-sanasta. Osittaisia synonyymeja blogille ovat mm. weblogi, loki, verkkoloki, verkkopäiväkirja ja nettipäiväkirja.

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy